Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στις 20.00

2 days Psychedelic Art Festival

28,29/12/2017 Nights of Mysteries- 2 days Psychedelic Art Festival

28,29/12/2017 Nights of Mysteries- 2 days Psychedelic Art Festival

Nights of Mysteries
2 days psychedelic art festival
at
self organised free theater EMBROS
Riga Palamidi 2 - Psiris- Athens

first day
THUR. 28/12/2017
mind expanding cinema
STARTS 20.00

THE TRIP
Σκηνοθεσία Roger Corman, σενάριο Jack NIcholson 1967

Εμβληματική ταινία της ψυχεδελικλης σκηνής της δεκαετίας του 60. Αφού η γυναίκα του τον εγκαταλείψει, ένας απογοητευμένος σκηνοθέτης βουτά στην πρώτη του εμπειρία χρήσης LSD με την προτροπή ενός φίλου του που τον συνοδεύει στο ταξίδι. Η ταινία αποτελεί μια σκηνοθετική απόπειρα καταγραφής της εμπειρίας χρήσης ψυχεδελικών ουσιών

YELLOW SUBMARINE
Σκηνοθεσία John Dunning
Σενάριο: Lee Minoff και John Lennon 1968
Οι Beatles συμφωνούν να συνοδεύσουν τον καπετάνιο Fred με το κίτρινο υποβρύχιο του και να πάνε στο Pepperland για να το απελευθερώσουν από τους κακούς μπλε Meanies που μισούν την μουσική. Η αριστουργηματική μουσική των Beatles γίνεται ψυχεδελικό animation, η τέχνη γίνεται παιχνίδι, το παιχνίδι γίνεται σύμβολο για την αλλαγή του κόσμου.

INHERENT VICE
Σκηνοθεσία Paul Thomas Anderson
Σενάριο Paul Thomas Anderson, Τhomas Pynchon 2014
Το 1970, ο ιδιωτικός ερευνητής του Λος Άντζελες Larry "Doc" Sportello, με την "έμπνευση" της συνεχούς χρήσης ψυχεδελικών ουσιών ερευνά την εξαφάνιση μιας πρώην φίλης του περιπλανώμενος στην underground τοπική σκηνή. Ένα πολυδαίδαλο μυθιστόρημα του σπουδαίου συγγραφέα Thomas Pynchon μας πέρνει μαζί του στο πνεύμα μιας εποχής.

ΟRANGE SUNSHINE
Σενάριο και Σκηνοθεσία William A. Kirkley 2016
Το Οrange Sunshine είναι η ιστορία της ομάδας Brotherhood of Eternal Love (αδελφότητα της αιώνιας αγάπης) - μια πνευματική ομάδα surfers και hippies στην Καλιφόρνια, οι οποίoi έγιναν οι μεγαλύτεροι παραγωγοί και προμηθευτές εκατομυριών δόσεων LSD κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60 και του '70. Αυτό το καταπληκτικό ντοκυμαντέρ ακολουθεί την ζωή του κοινοβίου από τα λαμπερά χρόνια των 60s μέχρι την σημερινή εποχή- δίνοντας μια ειλικρινή περιγραφή μιας συλλογικής περιπέτειας- της παγκόσμιας "αλλαγής της συνείδησης".

LAST HIPPIE STANDING
Σενάριο και Σκηνοθεσία Marcus Robbin 2002
Ενα ντοκυμαντέρ σε στυλ βίντεο κλιπ για την γενιά των hippie. Πριν από τριάντα χρόνια, αυτό ήταν ένα κίνημα που ήρθε στη Goa για να βρει κάτι που δεν μπορούσε να βρει στις πόλεις του. Πολλοί επέστρεψαν, μερικοί έμειναν. Η Goa, ο hippie παράδεισος της δεκαετίας του '60 μια πρώην πορτογαλική αποικία στη νότια Ινδία ήταν για πολλούς ο τελικός προορισμός μετά από περιπετειώδη ταξίδια μέσω της Ελλάδας, της Τουρκίας, του Ιράν, του Αφγανιστάν και του Πακιστάν. Οι παραθαλάσσιες ανέγγιχτες παραλίες υποσχέθηκαν να είναι μια νέα ιερή γη, η οποία ήταν και η πνευματική βάση για το μυθιστόρημα του Alex Garland "The Beach". Οι διάσημες παραλίες έγιναν το κέντρο μιας νέα κουλτούρας που αποτέλεσε την ιστορική συνέχεια της παλιάς κουλτούρας των hippies όπου Ravers, περιστασιακοί Hippies, ινδοί γκουρού, φρικιά και ταξιδευτές από όλο τον κόσμο συνατιούνται κάθε χρόνο έως και σήμερα.

second day FR. 29/12/2017

psy trance experience
STARTS 22.00

IRAKLIS MINDPHASER .
CRYSTAL ZERO .
SIAM
WAR .
JUNIOR X
UNDERVERSE .
OMJECT
VERTIGO

all 2 days festival visual art and ligh show by
VOID OPTICAL ART LABORATORY

ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ -ΖΩΗ - ΙΣΟΤΗΤΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ http://voidnetwork.gr

πηγή : https://www.embros.gr/2829-12-2017-nights-of-…