Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 στις 23.30

3 καλέσματα : 1 2 3

Αλλαγή χρόνου με τις/τους μετανάστριες-ες εξω απο την δ/νση αλλοδαπών, Π. Ράλλη

Το βράδυ της πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31/12/2017, θα βρεθούμε δίπλα στις/στους εγκλειστες/ους μεταναστριες/ες .

το ραντεβού είναι 11.30 έξω απο την Π. Ράλλη

Απέναντι σε οποιονδήποτε εγκλεισμό, ακόμα και σε αυτόν με το πιο ανθρωπιστικό προσωπείο, η αντίσταση, από την πιο μικρή καθημερινή πράξη μέχρι την πιο βίαιη εξέγερση, δεν είναι ούτε νόμιμη ούτε παράνομη, είναι απλά δίκαιη.

Όσο μετανάστες και μετανάστριες στοιβάζονται σε κελιά και σε κέντρα κράτησης, εμείς θα προσπαθούμε να εφευρίσκουμε τρόπους να στεκόμαστε δίπλα τους.

Όσο άνθρωποι διαχωρίζονται με βάση τα έγγραφα που βρίσκονται στην τσέπη τους ή τη χώρα προέλευσής τους, εμείς θα φωνάζουμε ότι τα σύνορα είναι χαρακιές στο σώμα της γης και θα κάνουμε ο,τι νομίζουμε για να τις εξαλείψουμε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΗΣ Π. ΡΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 35 ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ

ΑΓΩΝΑς ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

http://ssaekk.espivblogs.net/

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/72485/


1 2 3

Αλλαγή του χρόνου 2017 έξω από τις φυλακές

Ενισχύουμε τα καλέσματα https://athens.indymedia.org/post/1581985/ και https://athens.indymedia.org/post/1581968/Η κοινότητα καταλήψεων στέγης και αγώνα στο Κουκάκι θα βρίσκεται για την αλλαγή του χρόνου έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού και της διεύθυνσης αλλοδαπών Π.Ράλλη.

Η κοινότητα καταλήψεων στέγης και αγώνα στο Κουκάκι (Ματρόζου 45, Παναιτωλίου 21 και Άρβαλη 3) θα βρίσκεται για την αλλαγή του χρόνου έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού και της διεύθυνσης αλλοδαπών Π.Ράλλη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεν ξεχνάμε τους έγκλειστους συντρόφους και αγωνιστές, γι'αυτό κάνουμε την αλλαγή του χρόνου δίπλα στους εντός των τειχών φυλακισμένους στα κελιά της δημοκρατίας. Στεκόμαστε δίπλα στις συντρόφισσες και τους συντρόφους που βρίσκονται στην φυλακή για τις μορφές αγώνα και δράσης που επέλεξαν και για τις οποίες βρίσκονται σε καθεστώς αιχμαλωσίας.Οι επιλογές του αγώνα τους, είναι αδιαχώριστα μέρος του κοινού μας αγώνα για την ανατροπή του καπιταλισμού και του κράτους και γι αυτό είμαστε αλληλέγγυοι στους πολιτικούς κρατούμενους ανεξάρτητα από το φάσμα του αγωνιστικού- ανατρεπτικού κινήματος από όπου προέρχονται. Ειδικότερα τώρα, στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των κρατουμένων σε όλες τις φυλακές ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα.


Την ίδια στιγμή στεκόμαστε αλληλέγγυες/οι με τις μετανάστριες και τους μετανάστες που στοιβάζονται σε κελιά και σε κέντρα κράτησης, όπως το κολάστήριο της Π.Ράλλη. Από τη θέση μας ως κοινότητα με άτομα που έχουν βρεθεί υπο κράτηση, γιατί δεν είχαν χαρτιά ερχόμενοι από την Ανατολή, γνωρίζουμε πολύ καλά οτι η μεταναστευτική πολιτική του κράτους είναι βαθιά πληγή. Όπως στην περίπτωση των 8 της Π.Ράλλη και των 37 της Μόριας, τα βασανιστήρια κάθε είδους να είναι δομικό κομμάτι αυτή της διαχείρισης και οι τραυματισμοί που προκαλούνται από αυτά συγκαλύπτονται με στημένες δικογραφίες, όπου οι βασανισθέντες παρουσιάζονται ως επιτιθέμενοι. Οι αγώνες μέχρι το γκρέμισμα όλων των κέντρων κράτησης και όλων των φυλακών, κόντρα στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα μας.

Καλούμε την Κυριακή 31/12

στις 23:30 στο παρκάκι του Δημαρχείου επί της Γρηγορίου Λαμπράκη για τη συγκέντρωση των φυλακών του Κορυδαλλού https://athens.indymedia.org/post/1581985/
και ταυτόχρονα 23.30 έξω απο την Π. Ράλλη https://athens.indymedia.org/post/1581968/

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κατάληψη στέγης και αγώνα Ματρόζου 45

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1581996/


1 2 3

Το βράδυ της πρωτοχρονιάς δίπλα στις/στους έγκλειστες/ους μετανάστριες/ες μετανάστριες/ες

πηγή : https://sineleusiperisteri.espivblogs.net/201…