Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στις 19.30

Προβολές ταινιών: Blade Runner 2049 & Friday Party

Αυτή τη βδομάδα διοργανώνουμε έκτακτα 2 προβολές ταινιών!Αυτό διότι νομίζουμε ότι αρμόζει να θυμηθούμε οι παλαιότεροι και να μάθουμε οι νεότεροι τον κινηματογραφικό θρύλο στην κατηγορία των ταινιών επιστημονικής φαντασίας/φουτουριστικές του blade runner του 1982 από τον master του είδους Ridley Scott, πλαισιωμένη με τη μουσική του Β. Παπαθανασίου τετάρτη 10/1. Για να φτάσουμε στο πρόσφατο sequel ενός άλλου σπουδαίου σκηνοθέτη του Denis Villeneuve, με κοινό παρανομαστή τον Χάρισον Φορντ, στο Blade Runner 2049 την παρασκευή 12/1! Έπειτα θα ακολουθήσει friday party οικονομικής ενίσχυσης στο στέκι ως τις 2!!!
Ο χώρος ανοίγει από τις 7.30 με καφενείο, μίνι κινηματικό βιβλιοπωλείο, ενώ σνακς, ποτά και γκλουβάιν(ζεστό γλυκό κρασί) σε συνδυασμό με μεζεκλίκια ή κάποιο φαγητό θα υπάρχει στην κουζίνα μας! Με ελεύθερη είσοδο φυσικά από την οδό καμπούρογλου.
Είδος: sci-fi/mystery/thriller
Πάντα ευπρόσδεκτες οι προσφορές σας στο καλάθι αλλυλεγγύης του στεκιού με τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφους & γνωστούς μας που έχουν ανάγκη.

πηγή : https://www.facebook.com/events/1539497285863…