Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 15.00

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

Διαδήλωση ενάντια σε φασισμό-ρατσισμό

17 Μάρτη ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ - Διαδηλώνουμε! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

17 Μάρτη ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ - Διαδηλώνουμε!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΑΘΗΝΑ Ομόνοια 3μμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άγαλμα Βενιζέλου, 12 μες

ΠΑΤΡΑ Πλ. Γεωργίου, 12 μες

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Περιφέρεια, 12 μες

ΧΑΝΙΑ Πλ. Αγοράς, 12μες

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Πλ. Ελευθερίας, 12 μες

ΒΟΛΟΣ Πλ. Ελευθερίας 6μμ

ΞΑΝΘΗ Κεντρική Πλατεία,12μες

Τσακίστε τους φασίστες

Καταργήστε τις ρατσιστικές συμφωνίες ΕΕ-Τουρκίας-Λιβύης

Στις 17 Μάρτη ξεσηκωνόμαστε ενωμένοι σε όλο τον Πλανήτη για να βάλουμε φρένο στους φασίστες και στο ρατσισμό! Διαδηλώνουμε σε δεκάδες πόλεις στην Βρετανία, την Αυστρία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Πολωνία, την Κύπρο, την Τουρκία, την Δανία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Ν.Κορέα.

Εβδομήντα χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Γενεύης που κατοχύρωσε το δικαίωμα στο άσυλο για τους κατατρεγμένους του Β Παγκοσμίου Πολέμου και του ναζισμού, οι κυβερνήσεις της ΕΕ με τις ρατσιστικές συμφωνίες με την Τουρκία και την Λιβύη το μετέτρεψαν σε κουρέλι. Χιλιάδες πνίγονται στη Μεσόγειο, δουλεμπόριο μεταναστών εμφανίστε στη Λιβύη, πρόσφυγες είναι απομονωμένοι στα νησιά-φυλακές του Αιγαίου.

Η Ευρώπη-φρούριο των στρατοπέδων συγκέντρωσης μαζί με την νέα ρατσιστική, σεξιστική, πολεμοκάπηλη εκστρατεία του Τράμπ κατά των μουσουλμάνων, των γυναικών και των έγχρωμων δυνάμωσε την ακροδεξιά και τους φασίστες. Οι φλόγες του πολέμου στην Μ.Ανατολή, την Αφρική και την Ασία πυρπολούν τα δικαιώματα των προσφύγων.

Διαδηλώνουμε για να απαιτήσουμε ότι η δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής θα επιταχυνθεί, θα ολοκληρωθεί και θα στείλει επιτέλους τους δολοφόνους στη φυλακή. Δεν ανεχόμαστε η ΕΡΤ και τα ΜΜΕ να προβάλλει τους νεοναζί φονιάδες, αυτή την εγκληματική ναζιστική συμμορία λες και είναι άλλο ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.

Δεν ανεχόμαστε να λειτουργούν Γραφεία-ορμητήρια στις γειτονιές για να συνεχίζουν τις ρατσιστικές επιθέσεις όπως στον Ασπρόπυργο,το Ρέντη. Δεν θα τους επιτρέψουμε να παριστάνουν τους «πατριώτες» και να ξαναβγάζουν στους δρόμους τα τάγματα εφόδου.

Απαιτούμε από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την ΕΕ να ανοίξουν τα σύνορα, να μετακινούνται ελεύθερα οι πρόσφυγες από τα νησιά προς την ενδοχώρα και την Ευρώπη. Να αποκτήσουν άσυλο και στέγη βάζοντας τέλος στον αποκλεισμό στα στρατόπεδα γκέτο έξω από τις πόλεις και στις απελάσεις που επέβαλε ο Μουζάλας και η ΕΕ. Μαζί ενωμένοι παλεύουμε για δουλειές, σπίτια και ανθρώπινους μισθούς για όλους.

Στις διαδηλώσεις στις 17 Μάρτη μας καλούν δεκάδες άνθρωποι των Γραμμάτων και τω Τεχνών, συνδικάτα, κοινότητες μεταναστών, δημοτικές κινήσεις ,οργανώσεις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές, συλλογικότητες αλληλεγγύης, οργανώσεις της αριστεράς.

Όλοι και όλες μαζί, να κινητοποιηθούμε μαζικά ώστε να γίνει η 17 Μάρτη σταθμός για να μπει τέλος στην απειλή του φασισμού και τις ρατσιστικές πολιτικές.

Να ανοίξουμε το δρόμο για μια Ευρώπη χωρίς νεοναζί και ρατσισμό!

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/21…


1 2 3 4 5 6 7

Διεθνής μέρα κατά του ρατσισμού, φασισμού, πολέμου &της φτώχειας

από Αντιρατσιστικές, αντιφασιστικές, μεταναστευτικές, προσφυγικές οργανώσεις

Διεθνής μέρα κατά του ρατσισμού, του φασισμού, του πολέμου και της φτώχειας Σάββατο 17/3 3 μ.μ., Ομόνοια

https://www.facebook.com/events/3780051126674…

Το Σάββατο 17 Μάρτη βγαίνουμε στους δρόμους κατά του ρατσισμού, του φασισμού, του πολέμου, και της φτώχειας την ώρα που στον πλανήτη βαρύνουν οι συνεχιζόμενοι πόλεμοι και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, το χωρίς τέλος δράμα του ξεριζωμού, η εκμετάλλευση, ο κατατρεγμός, η στέρηση στο δικαίωμα προστασίας των προσφύγων, η άνοδος της φασιστικής απειλής στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Διαδηλώνουμε σε πολλές χώρες και πόλεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, πιάνοντας το νήμα από τη περσινή διεθνή κινητοποίηση στις 18 Μάρτη, για να μπει φραγμός στην επίθεση σε δικαιώματα και ελευθερίες ντόπιων και μεταναστών, στην οικονομική βία της εξαθλίωσης σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας, στις διακρίσεις σε βάρος όσων έχουν διαφορετικό χρώμα, φυλή, θρησκεία, φύλο, σεξουαλικό προσανατολισμό, χώρα προέλευσης.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στα πρώτα θύματα του ρατσισμού, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες

Δύο χρόνια μετά από την έναρξη της εφαρμογής της ρατσιστικής συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας που συνυπέγραψε και συνεχίζει να εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετράμε πάνω από 60.000 πρόσφυγες εγκλωβισμένους στη χώρα και τραγικό πολλαπλασιασμό των πνιγμών στη Μεσόγειο με πάνω από 5.000 καταγραμμένους νεκρούς το 2016-2017 στην ανοιχτή θάλασσα ανάμεσα στη Λιβύη και την Ιταλία. Επανέρχεται η φρίκη των σκλαβοπάζαρων με χρηματοδότηση της Ε.Ε., στη Λιβύη έργο της ίδιας πολιτικής "αποτροπής" που εφαρμόζουν Ελλάδα και Τουρκία στο Αιγαίο. Γεγονότα που χρειάζεται να σημάνουν συναγερμό για όλους μας.

Αντιστεκόμαστε ενωμένοι ενάντια στις πολιτικές της Ε.Ε., των ΗΠΑ και της ελληνικής κυβέρνησης, των κλειστών συνόρων για τους πρόσφυγες και των ανοικτών για τους «επενδυτές» και τα διεθνή τράστ τα οποία χρειάζονται τα πλοία του ΝΑΤΟ για την «αποτροπή» των προσφύγων που ζητούν σωτηρία.

Δεν ανεχόμαστε οι ζωές των εγκλωβισμένων προσφύγων στα νησιά και στην ενδοχώρα να βρίσκονται και αυτό το χειμώνα σε κίνδυνο. Οι δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Γ. Μουζάλα, πως δεν μπορούν να αποκλειστούν νέοι θάνατοι από το κρύο, πρέπει να κινητοποιήσουν ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις, με στόχο τη μετεγκατάστασή τους από τα hot-spot του Αιγαίου και τα άθλια προσφυγικά στρατόπεδα της ενδοχώρας σε διαμερίσματα με ανθρώπινες συνθήκες και πλήρη δικαιώματα στη μόρφωση, την περίθαλψη, τη δουλειά.

Ξεσηκωνόμαστε σε όλη την Ευρώπη κατά της ανόδου της ακροδεξιάς και της φασιστικής απειλής. Δεν εφησυχάζουμε διότι με την είσοδο ακροδεξιών κομμάτων στη κυβέρνηση της Αυστρίας και στη Βουλή της Γερμανίας, το πέρασμα της Μαρίν Λεπέν στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, τις εκστρατείες του Τράμπ, με τις απειλές για πυρηνικό χτύπημα και νέες επεμβάσεις, την ισλαμοφοβία, το σεξισμό και τον ρατσισμό της αστυνομίας που δολοφονεί εκατοντάδες έγχρωμους, έχουν ανάψει οι ορέξεις της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα για νέες εξορμήσεις στις γειτονιές κατά των μεταναστών και των κινημάτων.

Γυρνάμε την πλάτη στην υστερική εκστρατεία γύρω από το όνομα Μακεδονία, που ανοίγει το δρόμο στα τάγματα εφόδου των φασιστών. Το εθνικιστικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη άνοιξε τη πόρτα στην ακροδεξιά και τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, που πυρπόλησαν το κτίριο της κατάληψης Libertatia με την κάλυψη της Αστυνομίας, επιτέθηκαν στο θέατρο Εμπρός και προσπάθησαν να εξαπολύσουν τάγματα εφόδου στο κέντρο της Αθήνας. Γυρνάμε την πλάτη στους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης που ταυτιζόμενη με τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ κι εφαρμόζοντας με συνέπεια την πολιτική του θεσμικού ρατσισμού στο εσωτερικό συμβάλλει στο να γίνονται αποδεκτά τα πιο επιθετικά επιχειρήματα της ακροδεξιάς ενώ δεν χάνει την αφορμή να στρέψει τις δυνάμεις καταστολής ενάντια στο κίνημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στα γραφεία πολιτικής οργάνωσης τη μέρα του εθνικιστικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Στεκόμαστε με αποφασιστικότητα στις φασιστικές προκλήσεις της Χρυσής Αυγής. Είναι σαφές ότι ταυτόχρονα με την αντιπροσφυγική πολιτική της Ε.Ε. και της κυβέρνησης, χύνεται το δηλητήριο της ξενοφοβίας και στη χώρα μας. Επιχείρησαν νέες επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου στο Ασπρόπυργο, το Ρέντη, τον Πειραιά, το Μενίδι ακόμη και έξω από το Εφετείο στο χώρο της δίκης. Παρά την πίεση που δέχεται η φασιστική συμμορία από τη συνεχιζόμενη δίκη της ως εγκληματική οργάνωση χρειάζεται να απαντηθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του κινήματος που αντιστέκονται στη φασιστική απειλή, απαιτώντας την ισόβια καταδίκη των νεοναζί και ενισχύοντας το αντιφασιστικό κίνημα σε κάθε πόλη και γειτονιά, χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, το κλείσιμο των γραφείων-ορμητηρίων τους.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην αναβάθμιση της βάσης της Σούδας, τη συνεχιζόμενη παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, τη συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που εντείνουν την ανησυχία για συνέχιση των πολέμων, νέους ξεριζωμένους ανθρώπους, νέα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στη Μέση Ανατολή και την Αφρική με ευθύνη και της ελληνικής κυβέρνησης. Είναι ανάγκη να δυναμώσει ένα αντιπολεμικό, αντιϊμπεριαλιστικό και φιλειρηνικό κίνημα.

Λέμε όχι στις ασκούμενες πολιτικές των οικονομικά ισχυρών που φέρνουν φτωχοποίηση και εξαθλίωση! Έτσι ανεβαίνει η φασιστική, εθνικιστική, ξενοφοβική, ρατσιστική, σκοταδιστική επιρροή από τις ΗΠΑ μέχρι την καρδιά της Ευρώπης και τις χώρες της Ανατολής!

Απέναντι στις ανοικτές ή συγκαλυμμένες πολιτικές του ρατσισμού, της φτώχειας, των διακρίσεων, της ανοχής στο φασισμό από όπου και να προέρχονται κράτος, κυβέρνηση, κόμματα, δημοτικές αρχές, αντιτάσσουμε τον κοινό αγώνα ντόπιων και προσφύγων για:

• Να καταργηθούν οι ρατσιστικές συμφωνίες ΕΕ-Τουρκίας-Λιβύης

• Ίσα δικαιώματα για τους πρόσφυγες. Ανοικτά σύνορα, παροχή ασύλου στους πρόσφυγες και το δικαίωμα να ζήσουν σε όποια χώρα αποφασίσουν οι ίδιοι. Να σταματήσουν οι απελάσεις, επαναπροωθήσεις, εγκλεισμοί των προσφύγων. Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Για αξιοπρεπή στέγαση μέσα στις πόλεις, σίτιση, περίθαλψη, μόρφωση, δουλειά για όλους. Όλα τα προσφυγόπουλα καλοδεχούμενα να ενταχθούν ισότιμα στα σχολεία, με τάξεις υποδοχής και μετακίνηση από τα κάμπ.

• Να καταδικαστεί η εγκληματική συμμορία της Χ.Α.. Να κλείσουν τα γραφεία της. Ούτε σπιθαμή χώρου στους φασίστες.

• Να σταματήσουν οι πόλεμοι, οι επεμβάσεις, να κλείσουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ, να φύγει η Frontex.

Παλεύουμε ενωμένοι με αλληλεγγύη εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και μεγαλύτεροι, πρόσφυγες και μετανάστες σε ένα κοινό μέτωπο για να αντισταθούμε στη μνημονιακή φτώχεια, τον πόλεμο, το ρατσισμό, τις διακρίσεις, διεκδικώντας ίσα δικαιώματα και ελευθερίες για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και καλύτερη ζωή για όλους.

Συμμετέχουμε και καλούμε το Σάββατο 17 Μάρτη 2018 στην πλ. Ομόνοιας, 3 μ.μ.

Αντιρατσιστικές, αντιφασιστικές, μεταναστευτικές, προσφυγικές οργανώσεις Χώροι στέγασης προσφύγων/Συντονισμοί/Συλλογικότητες/Σωματεία

___________________

Οι Προσφυγικές Καταλήψεις κάλουν στο #17m18ActionDay Αθήνα

Οι στεγαστικές καταλήψεις μπροστά στον προσφυγικό αγώνα

Χώρος Στέγασης Προσφύγων City Plaza

Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά 26

Acharnon 22

Spirou Trikoupi 17

Να καταργήσουμε όλες τις αντιμεταναστευτικές συμφωνίες της ΕΕ

Στις 17 Μάρτη, εκατοντάδες πρόσφυγες και αλληλέγγυοι/ες των προσφυγικών καταλήψεων της Αθήνας ενώνουμε τις φωνές μας με τους δεκάδες χιλιάδες σε όλη την Ευρώπη και διαδηλώνουμε ενωμένοι/ες ενάντια στον κοινωνικό και θεσμικό ρατσισμό, ενάντια στο φασισμό και την ακροδεξιά, ενάντια στις αντιπροσφυγικές και αντιμεταναστευτικές πολιτικές και πρακτικές της Ευρώπης και του κάθε κράτους μέλους. Αγωνιζόμαστε ενάντια στα κλειστά σύνορα, ενάντια στα κλειστά κέντρα κράτησης, ενάντια στα κλειστά νησιά και τον εγκλεισμό των χιλιάδων προσφύγων στις άθλιες συνθήκες των hotspot, ενάντια στις απελάσεις, τις επαναπροωθήσεις, τις εκβιαστικές «εθελοντικές» επιστροφές της ΔΟΜ και ενάντια στη γκετοποίηση των προσφύγων στα camps της ενδοχώρας.

Στις 18 Μάρτη συμπληρώνονται δύο χρόνια από την υπογραφή της εγκληματικής συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία. Μια συμφωνία η οποία εγκλώβισε και φυλάκισε χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα αλλά και σε όλο το μήκος της Βαλκανικής διαδρομής. Δύο χρόνια από μια συμφωνία που μετατρέπει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σε ανοιχτές φυλακές και τόπο βασανιστηρίων και κακομεταχείρισης των προσφύγων. Στις 17 Μάρτη απαιτούμε την άμεση κατάργηση της συμφωνίας της ντροπής, την απελευθέρωση των εγκλωβισμένων προσφύγων και τη μεταφορά τους στην ενδοχώρα, όχι στα κοντέινερ των camps αλλά στις πόλεις, στις γειτονιές μας, στα άδεια κτίρια και στα άδεια διαμερίσματα.

Εκτός από τη συμφωνία με την Τουρκία, αντίστοιχες δολοφονικές συμφωνίες έχει υπογράψει η ΕΕ ή τα κράτη μέλη, με τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, το Μαρόκο, την Αίγυπτο κλπ. Για παράδειγμα η συμφωνία της ΕΕ με τη Λιβύη, σημαίνει παράνομες επαναπροωθήσεις και πολύνεκρα ναυάγια στη Μεσόγειο, σημαίνει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση των ιδιωτικών κέντρων κράτησης της μαφίας, σημαίνει άμεση ή έμμεση συμμετοχή στα σκλαβοπάζαρα, σημαίνει συνενοχή στους βιασμούς των μεταναστριών και τα συστηματικά βασανιστήρια των έγκλειστων μεταναστών στη Λιβύη. Ή η συμφωνία της ΕΕ με το Αφγανιστάν σημαίνει τη βίαια επιστροφή των Αφγανών προσφύγων σε μια εμπόλεμη χώρα που ελέγχεται από τους Ταλιμπάν και τον ISIS και βομβαρδίζεται από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ. Στις 17 Μάρτη απαιτούμε όλοι μαζί, την κατάργηση όλων των εγκληματικών συμφωνιών της ΕΕ με τις τρίτες «ασφαλείς» χώρες.

Στις 17 Μάρτη ξαναβγαίνουμε στους δρόμους της Αθήνας αλλά και σε όλες τις πόλεις και διεκδικούμε ίσα κοινωνικά, πολιτικά και εργασιακά δικαιώματα. Διεκδικούμε ισότιμη πρόσβαση στην υγεία, την παιδεία και την αξιοπρεπή ζωή, για εμάς, για τα παιδιά μας και για τις οικογένειές μας.

Ως στεγαστικές καταλήψεις προσφύγων συμμετέχουμε και καλούμε στη διαδήλωση της Αθήνας, το Σάββατο 17 Μάρτη 2018, στις 3μ.μ. προσυγκέντρωση στην Πλατεία Ομόνοιας και πορεία προς τη Βουλή στο Σύνταγμα και στα γραφεία της ΕΕ στη Β. Σοφίας.

Κατάληψη Στέγης Προσφύγων και Μεταναστών Νοταρά 26

Κατάληψη, Χώρος Στέγασης Προσφύγων City Plaza

Κατάληψης Στέγης Προσφύγων Αρχαρνων 22

Κατάληψη Στέγης Προσφύγων Σπύρου Τρικουπη 17


1 2 3 4 5 6 7

Το Σάββατο 17 Μάρτη βγαίνουμε στους δρόμους κατά του ρατσισμού, του φασισμού, του πολέμου και της φτώχειας.

ΑΘΗΝΑ Ομόνοια 3μμ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άγαλμα Βενιζέλου, 12 μ
ΠΑΤΡΑ Πλ. Γεωργίου, 12 μ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Περιφέρεια, 12 μ
ΧΑΝΙΑ Πλ. Αγοράς, 12 μ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ Πλ. Ελευθερίας, 12 μ
ΒΟΛΟΣ Πλ. Ελευθερίας 6μμ
ΞΑΝΘΗ Κεντρική Πλατεία,12 μ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και την νεολαία στα μεγάλα συλλαλητήρια στις 17 Μάρτη, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις. Είμαστε κομμάτι ενός μεγάλου διεθνούς κινήματος που θα διαδηλώνει την ίδια μέρα σε δεκάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο, ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες.
Η E.E των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των «φραχτών» και της ισλαμοφοβίας δυνάμωσε την ακροδεξιά και τους φασίστες. Η άνοδος της ακροδεξιάς και των φασιστών στις ιταλικές εκλογές είναι δικιά τους ευθύνη. Οι κυβερνήσεις της ΕΕ με τις ρατσιστικές συμφωνίες με την Τουρκία και την Λιβύη έχουν μετατρέψει το δικαίωμα στο άσυλο σε κουρέλι. Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες πνίγονται στη Μεσόγειο, δουλεμπόριο μεταναστών εμφανίστηκε στη Λιβύη, πρόσφυγες είναι απομονωμένοι στα νησιά-φυλακές του Αιγαίου.
Διαδηλώνουμε για να απαιτήσουμε ότι η δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής θα επιταχυνθεί, θα ολοκληρωθεί και θα στείλει επιτέλους τους δολοφόνους στη φυλακή. Δεν ανεχόμαστε η ΕΡΤ και τα ΜΜΕ να προβάλλει τους νεοναζί φονιάδες, αυτή την εγκληματική ναζιστική συμμορία λες και είναι άλλο ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.
Δεν ανεχόμαστε να λειτουργούν Γραφεία-ορμητήρια στις γειτονιές για να συνεχίζουν τις ρατσιστικές και δολοφονικές επιθέσεις όπως μόλις λίγες μέρες πριν στον Πειραιά. Δεν θα τους επιτρέψουμε να παριστάνουν τους «πατριώτες» μ' αφορμή το μακεδονικό και τα «εθνικά θέματα» και να ξαναβγάζουν στους δρόμους τα τάγματα εφόδου.
Απαιτούμε να ανοίξουν τα σύνορα, να μετακινούνται ελεύθερα οι πρόσφυγες από τα νησιά προς την ενδοχώρα και την Ευρώπη. Να αποκτήσουν άσυλο και στέγη βάζοντας τέλος στον αποκλεισμό στα στρατόπεδα γκέτο έξω από τις πόλεις και στις απελάσεις που επέβαλε η κυβέρνηση και η ΕΕ. Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, ίσα δικαιώματα για όλους. Μαζί ενωμένοι παλεύουμε για δουλειές, σπίτια και ανθρώπινους μισθούς για όλους.
Οι φλόγες των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και του πολέμου στην Μ. Ανατολή, την Αφρική και την Ασία πυρπολούν τα δικαιώματα των προσφύγων. Είμαστε ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και την αντιδραστική εξωτερική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης που διεκδικεί να συμμετάσχει ως «στρατηγικός εταίρος» στα εγκλήματα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, οικοδομεί τον αντιδραστικό άξονα Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου επιδιώκοντας ανταλλάγματα που θα αναβαθμίσουν τη θέση του ελληνικού καπιταλισμού στην περιοχή.
Στοπ στις ρατσιστικές συμφωνίες της ΕΕ με Τουρκία και Λιβύη
Το ΝΑΤΟ κλείστε, τα σύνορα ανοίξτε!
Καταδίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής, να κλείσουν τα «γραφεία» ορμητήρια των δολοφόνων του Π. Φύσσα
Ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον εθνικισμό, τον φασισμό και τον πόλεμο

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

πηγή : http://antarsya.gr/node/4733


1 2 3 4 5 6 7

ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής

Άνω Λιόσια, 12 Μαρτίου,

ΟΛΟΙ στις ΔΡΑΣΕΙΣ αυτής της περιόδου

1. Συμμετέχουμε στη νέα ΓΣ της ΕΛΜΕ την Πέμπτη, 15/3, στις 12μμ, στο 2ο Γυμνάσιο Α.Λ. (άδεια 12-2). Αποφασίζουμε για μόνιμους διορισμούς, νέο λύκειο, ωράριο, καταργήσεις σχολείων, μη παρακολουθούντες, μισθούς, συντάξεις κλπ.

2. Συμμετέχουμε στη νέα πανεκπαιδευτική πανελλαδική κινητοποίηση την Παρασκευή, 16/3, μετά τη 1μμ, στο Υπουργείο Παιδείας. Στηρίζουμε μαζικά την 3ωρη στάση εργασίας 11-2 από ΟΛΜΕ. Βρισκόμαστε στην 3η συνεχόμενη αγωνιστική Παρασκευή στην Εκπαίδευση για μόνιμους διορισμούς, νέο λύκειο, καταργήσεις κλπ.

3. Συμμετέχουμε στην αντιπολεμική πανελλαδική κινητοποίηση το Σάββατο, 17/3, μετά τις 3μμ στην πορεία από την Ομόνοια στο Σύνταγμα ενάντια στον ρατσισμό, τον φασισμό και τον πόλεμο.

Ανυποχώρητος αγώνας διαρκείας παντού

για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου!!!

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/3, μετά τη 1μμ, ΟΛΟΙ στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!


1 2 3 4 5 6 7

Η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί σε αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση το Σάββατο 17 Μάρτη, Σταδίου και Αιόλου (Χαυτεία) στις 3:00 μ.μ.

Να αποτρέψουμε την απειλή του πολέμου! Κοινή πάλη των λαών Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και στις πολιτικές της εξάρτησης και του εθνικισμού!

Μια επικίνδυνη κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και στην περιοχή της Κύπρου βρίσκεται σε εξέλιξη. Λίγες εβδομάδες μετά την «επαφή» τούρκικης ακταιωρού με ελληνικό πολεμικό πλοίο, στα Ίμια, πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε σκάφος του λιμενικού σώματος της Ελλάδας και προκλήθηκε συρροή τούρκικων και ελληνικών πολεμικών πλοίων. Παράλληλα σε περιοχή γεωτρήσεων στην ΑΟΖ της Κύπρου που αμφισβητείται απ' την Τουρκία και εκμεταλλεύονται ευρωπαϊκά και αμερικάνικα μονοπώλια, είχαμε παρεμπόδιση, με πολεμικά πλοία από την Τουρκία, των ερευνών στην περιοχή.

Οι άμεσες παρεμβάσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ στο σκηνικό έντασης ήλθαν να υπογραμμίσουν την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και να καταδείξουν πως έχει μικρύνει η απόσταση από το να σημειωθεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και στην περιοχή της Κύπρου.

Οι ανησυχίες για το τι ακολουθεί μεγαλώνουν, καθώς τα επικίνδυνα συμβάντα σε Αιγαίο και Κύπρο, όπως και η σύλληψη των δύο στρατιωτικών, γίνονται στο φόντο του απόηχου των πολύ πρόσφατων δηλώσεων του αμερικάνου πρέσβη στην Ελλάδα ότι «ανησυχεί για ατύχημα» στο Αιγαίο, ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία, που φανερώνουν και την άμεση εποπτεία που ασκεί ο αμερικάνικος ιμπεριαλιστικός παράγοντας στα διαδραματιζόμενα στο Αιγαίο και στην Κύπρο και σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Είναι φανερό ότι η ένταση στο Αιγαίο και στην Κύπρο αναπτύσσεται πάνω στο έδαφος των οξυνόμενων ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και επεμβάσεων στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια, οι οποίοι υποδαυλίζουν αντιθέσεις και προκαλούν διαρκείς πολεμικές αναφλέξεις. Τροφοδοτείται από τις παρεμβάσεις και τις υπαγορεύσεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στα ελληνοτουρκικά ζητήματα και στο Κυπριακό, αλλά και από τις πολιτικές υποτέλειας και των εθνικισμών που ασκούν οι κυρίαρχες αστικές δυνάμεις σε Τουρκία και Ελλάδα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ευθυγραμμίζοντας παραπέρα τη χώρα στις αμερικανοΝΑΤΟϊκές επιδιώξεις μπλέκει το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους. Με την παραχώρηση της χώρας σαν μια μεγάλη βάση και πλατφόρμα πολέμου και εξορμήσεων. Με τις αντιδραστικές made in USA συμφωνίες με το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ και τη χούντα της Αιγύπτου. Με την διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ των ΗΠΑ και με σκοπό τον πλήρη έλεγχο των Βαλκανίων από αυτές. Με αυτές τις επιλογές θεωρεί ότι μπορεί να αξιοποιήσει αυτή την επικίνδυνη κατάσταση για την αναβάθμιση της θέσης της αστικής τάξης στην περιοχή και αδιαφορώντας για τις συμφορές που θα πλήξουν το λαό μας.

Από τη άλλη πλευρά του Αιγαίου, το αντιδραστικό και φασίζον -με κοινοβουλευτικό μανδύα- καθεστώς της Άγκυρας, με την στήριξη όλων των αστικών κομμάτων, διεξάγει μια άγρια επίθεση διαρκείας ενάντια στον τούρκικο λαό και ταυτόχρονα έχει εισβάλει με στρατό στις περιοχές της βόρειας Συρίας πραγματοποιώντας σήμερα πολεμική επιχείρηση στο κουρδικό καντόνι Αφρίν. Οι νέες τυχοδιωκτικές κινήσεις της Τουρκίας σε Αιγαίο και Κύπρο που αποτελούν συνέχεια της προγενέστερης τοποθέτησης της για «αναθεώρησης» της συνθήκης της Λοζάνης, θέτουν ζήτημα αλλαγής συνόρων. Ευρύτερα η αστική τάξη της Τουρκίας επιδιώκει να αποφύγει «ριξίματα» από νέες μοιρασιές στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και να αποκτήσει βαρύνοντα περιφερειακό ρόλο σ' αυτήν.

Είναι φανερό ότι δηλώσεις όπως αυτές του Παυλόπουλου ότι, «δεν μας αντιστοιχεί ιστορικά η επικράτεια που έχουμε» και οι ανάλογες του Ερντογάν για τον Σαγγάριο, δείχνουν όχι μόνο τους εθνικισμούς που οι δυο εξαρτημένες αστικές τάξεις καλλιεργούν σε ένα ήδη τεταμένο γεωπολιτικό έδαφος αλλά και τους κινδύνους που αυτοί συνεπάγονται για τους δυο γειτονικούς λαούς.

Εργαζόμενοι-ες, νέοι και νέες

Τα γεγονότα αυτά αποδεικνύουν πως το ΝΑΤΟ όχι μόνο δεν αποτελεί εγγύηση σταθερότητας, ειρήνης και ασφάλειας αλλά παράγοντας αποσταθεροποίησης και δημιουργίας πολεμικών κινδύνων για τους λαούς της Ελλάδας, της Τουρκίας αλλά και όλων των λαών της περιοχής.

Μπροστά σε αυτό ενδεχόμενο που προβάλει πιο έντονο, μετά τα τελευταία επικίνδυνα επεισόδια στο Αιγαίο και στην Κύπρο, είναι ανάγκη να δυναμώσει η κινητοποίηση του λαού για την απόκρουση της απειλής του πολέμου!

Η αποτροπή των κινδύνων και περιπετειών που εγκυμονούνται είναι υπόθεση της κοινής πάλης των λαών της Ελλάδας, της Τουρκίας, και της Κύπρου, ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και στην πολιτική των κυρίαρχων τάξεων στις χώρες τους. Οι λαοί της Ελλάδας , της Τουρκίας και της Κύπρου πρέπει να αντιταχθούν στον εθνικισμό και στην πολιτική υποτέλειας στον ιμπεριαλισμό. Να εναντιωθούν σε σχέδια αλλαγής συνόρων και αμφισβήτησης κυριαρχικών δικαιωμάτων. Να εναντιωθούν στους πολέμους και στις ξένες επεμβάσεις. Να δουλέψουν για τη δημιουργία ενός αντιιμπεριαλιστικού - αντιπολεμικού μετώπου των λαών.

Ο λαός μας καλείται να αναπτύξει ένα στιβαρό αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, θέτοντας στην πρώτη γραμμή πάλης την ειρήνη και τη φιλία των λαών, την καταδίκη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, του εθνικισμού, του φασισμού, ρατσισμού και του αλυτρωτισμού.

Είναι ανάγκη να καταγγείλουμε και να ματαιώσουμε τις επικίνδυνες και τυχοδιωκτικές ενέργειες που την υποδαυλίζουν.

Να εναντιωθούμε στα πολεμοκάπηλα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και να απαιτήσουμε το διώξιμο των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων από τη χώρα μας, την έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Να σταθούμε αντιμέτωποι με τις πολιτικές της εξάρτησης και του εθνικισμού.

Να καταδικάσουμε κάθε ενέργεια άμεσης ή έμμεσης, εδαφικής ή άλλης διεκδίκησης, αλλαγής συνόρων, αλυτρωτισμού, σωβινισμού και τυχοδιωκτισμού, της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας ή της Ελλάδας σε βάρος της Τουρκίας.

Χτίζοντας το κοινό αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο των λαών της Ελλάδας, της Κύπρου και της Τουρκίας ας παλέψουμε για την ειρήνη, την φιλία και την συνεργασία των λαών της περιοχής.

  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!
  • ΦΙΛΙΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!
  • ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ!
  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!
  • ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!
  • ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΌ ΤΗ ΧΩΡΑ!
  • ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ!
  • ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠ' ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!
  • ΚΟΙΝΗ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!
  • ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ!

13/3/2018

πηγή : https://la-aas.blogspot.gr/2018/03/17_15.html


1 2 3 4 5 6 7

Διεθνής ημέρα δράσης κατά του ρατσισμού και του φασισμού, 17/03, Ομόνοια, 3μμ

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, ενόψει της παγκόσμιας ημέρας δράσης κατά του ρατσισμού και του φασισμού συνεχίζουμε τον ταξικό αγώνα αλληλεγγύης και διεθνισμού ως απάντηση των από τα κάτω.

Η κρίση αναθερμαίνει τον ανταγωνισμό Ελλάδας - Τουρκίας και δημιουργεί κανάλια επιβολής ιμπεριαλιστικών σχεδίων στη Δημοκρατία της Μακεδονίας. Μέσα σε αυτό το κλίμα που σιγοντάρεται και από τα αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών, η ακροδεξιά αναζητεί ακροδεξιά εθνικιστική πλειοδοσία στο Μακεδονικό και στα Ελληνοτουρκικά. Η προετοιμασία νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων στον 10ο χρόνο μνημονιακής λιτότητας, είναι απίστευτη πρόκληση προς τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Για εμάς το εργαλείο που θα αποτρέψει τον πόλεμο, το μίσος και των αλληλοσπαραγμό των λαών των Βαλκανίων και της Μεσογείου αποτελεί ο διεθνισμός και η ταξική αλληλεγγύη, όπως έχει αποδείξει το αγωνιζόμενο κίνημα αλληλεγγύης προς τους μετανάστες τα τελευταία χρόνια.

Ο μαχητικός αντιφασιμός αποτελεί το εργαλείο που έχει τσακίσει τα άλλοτε φασιστικά κάστρα και έχει καθαρίσει περιοχές από την παρουσία των φασιστών, ενώ παράλληλα έχει περιορίσει την όποια δράση των μηχανισμών των νεοναζί εγκληματιών.

Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες & μετανάστες.

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες.

Αντιρατσιστική Αντιφασιστική διαδήλωση Σάββατο, 17 Μαρτίου, στις 3μμ, Ομόνοια.

ΟΡ.Μ.Α. (ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού)

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2018/03/15/δι…


1 2 3 4 5 6 7

Διεθνής μέρα κατά του ρατσισμού, του φασισμού, του πολέμου και της φτώχειας Σάββατο 17/3, 3 μ.μ., Ομόνοια

Η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας συμμετέχει και στηρίζει τη διαδήλωση κατά του ρατσισμού, του φασισμού, του πολέμου, και της φτώχειας το Σάββατο, 17 Μάρτη 2018, στην πλ. Ομόνοιας, 3 μ.μ.

Στις 17 Μάρτη, βγαίνουμε στους δρόμους κατά του ρατσισμού, του φασισμού, του πολέμου, και της φτώχειας. Σας καλούμε να ενώσουμε τη φωνή μας, έλληνες, πρόσφυγες και μετανάστες και να συμμετέχουμε στη διαδήλωση γιατί

  • Δύο χρόνια μετά από την έναρξη της εφαρμογής της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας που συνυπέγραψε και εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση απαγορεύει σε όσους/ες το επιθυμούν την έξοδο από τη χώρα. Την ίδια στιγμή, το 2016-2017, 5.000 πρόσφυγες που προσπάθησαν να δραπετεύσουν από τον πόλεμο και τη φτώχεια πνίγηκαν στην Μεσόγειο. Η ΕΕ χρηματοδοτεί την επαναπροώθηση προσφύγων στα σκλαβοπάζαρα και τις φυλακές της Λιβύης.
  • Οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά και στην ενδοχώρα βρίσκονται και αυτό το χειμώνα σε κίνδυνο. Απαιτούμε να κλείσουν τα στρατόπεδα στα νησιά, να υπάρχει ελεύθερη μετακίνηση των προσφύγων κ μεταναστών και δυνατότητα διαμονής μέσα στις πόλεις, σε ανθρώπινες συνθήκες και με πλήρη δικαιώματα στη μόρφωση, την περίθαλψη, τη δουλειά.
  • Δεν εφησυχάζουμε μπροστά στην άνοδο της ακροδεξιάς και της φασιστικής απειλής σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Η αντιπροσφυγική πολιτική των κρατών της ΕΕ και των ΗΠΑ καταπατά τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών και δίνει έδαφος στο ρατσισμό, τις ρατσιστικές επιθέσεις που αυξάνονται επικίνδυνα. Στη χώρα μας φασιστικά τάγματα εφόδου επιτίθενται σε Ασπρόπυργο, Ρέντη, Πειραιά, το Μενίδι εναντίον μεταναστών. Παλεύουμε για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του κινήματος που αντιστέκονται στη φασιστική απειλή και δράση, απαιτώντας την καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί και ενισχύοντας το αντιφασιστικό κίνημα σε κάθε πόλη και γειτονιά, χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης.
  • Θέλουμε την ειρηνική συμβίωση των λαών σε Βαλκάνια, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και όλο τον κόσμο ενάντια στο μίσος απέναντι στους διαφορετικούς και τον εθνικισμό, με σεβασμό στα δικαιώματα των μειονοτήτων, στις διαφορετικές φυλές, θρησκείες, γλώσσες.
  • Γυρνάμε την πλάτη στην υστερική εκστρατεία γύρω από το όνομα Μακεδονία, που ανοίγει το δρόμο στα τάγματα εφόδου των φασιστών. Γυρνάμε την πλάτη στους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης που ταυτιζόμενη με τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ συμβάλλει στο να γίνονται αποδεκτά τα πιο επιθετικά επιχειρήματα της ακροδεξιάς ενώ δεν χάνει την αφορμή να στρέψει τις δυνάμεις καταστολής ενάντια στο κίνημα.
  • Αγωνιζόμαστε ενάντια στον πόλεμο, ενάντια στην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και τη συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Ενάντια στη εισβολή των στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας στη Συρία στην περιοχή των Κούρδων στη Ροζάβα και ζητάμε την άμεση αποχώρηση των στρατευμάτων. Όλα αυτά θα προκαλέσουν νέους πολέμους, νέους ξεριζωμένους ανθρώπους, νέα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με ευθύνη και της ελληνικής κυβέρνησης.
  • Λέμε όχι στις πολιτικές που φέρνουν φτωχοποίηση και εξαθλίωση, γεννούν τον πόλεμο και αυξάνουν όλο και περισσότερο την εκμετάλλευση των εργαζόμενων σε όλο τον πλανήτη.

-Να καταργηθούν οι ρατσιστικές συμφωνίες ΕΕ-Τουρκίας-Λιβύης.

-Ίσα δικαιώματα και άσυλο για τους πρόσφυγες.

-Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αξιοπρεπής στέγαση μέσα στις πόλεις, σίτιση, περίθαλψη, μόρφωση, δουλειά για όλους. Όλα τα προσφυγόπουλα καλοδεχούμενα να ενταχθούν ισότιμα στα πρωινά σχολεία, με τάξεις υποδοχής και μετακίνηση από τα κάμπ.

-Να σταματήσουν οι πόλεμοι, οι επεμβάσεις, να κλείσουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ, να φύγει η Frontex.

Παλεύουμε ενωμένοι με αλληλεγγύη εργαζόμενοι, άνεργοι, πρόσφυγες και μετανάστες, διεκδικώντας ίσα δικαιώματα και ελευθερίες για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και καλύτερη ζωή για όλους.

Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας

πηγή : http://ydragogeio.gr/antifa-antiwar-march-17-…