Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 16.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς

Η μάχη κλιμακώνεται! 66 Πλειστηριασμοί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στην Αττική! Όλοι στα Ειρηνοδικεία!

66 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι για αυτή την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στην Αττική, μεταξύ των οποίων και 13 πρώτες κατοικίες. Από τους 66 πλειστηριασμούς οι 54 θα διεξαχθούν στα Ειρηνοδικεία και οι 12 ηλεκτρονικά.

Συγκεκριμένα 22 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 5 στου Αμαρουσίου, 3 στων Αχαρνών, 4 στου Ιλίου, 1 στης Καλλιθέας, 8 στου Κορωπίου, 4 στου Λαυρίου, 2 στου Μαραθώνα, 4 στου Πειραιά και 1 στου Περιστερίου.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει δυναμικό "παρών" για μία ακόμη Τετάρτη όπως 4 χρόνια τώρα. Η χούντα τραπεζιτών-κυβέρνησης-κορακιών δε θα περάσει!

Όλοι 3:30-5:00μμ στα Ειρηνοδικεία της Αττικής!

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Θα νικήσουμε!

Κίνημα Δεν Πληρώνω

πηγή : https://www.kinimadenplirono.gr/66-pleistiria…


Από την Τετάρτη 10/1 και κάθε Τετάρτη, συνεχίζουμε να δηλώνουμε «παρών» στα Ειρηνοδικεία

Από την Τετάρτη 10/1 και κάθε Τετάρτη, συνεχίζουμε να δηλώνουμε «παρών» στα Ειρηνοδικεία

Δελτίο Τύπου

Η επιχείρηση υφαρπαγής πρώτων κατοικιών και λαϊκών περιουσιών το 2018 ξεκινά με τις «υπογραφές» Τσιπρα - Καμμένου και την πολιτικά ένοχη στήριξη των Κ. Μητσοτάκη, Φ. Γεννηματά, Στ. Θεοδωράκη και Β. Λεβέντη

Από την Τετάρτη 10/1 και κάθε Τετάρτη, συνεχίζουμε να δηλώνουμε «παρών» στα Ειρηνοδικεία και στα συμβολαιογραφικά γραφεία που κάνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Δεν μας πτοούν τα ΜΑΤ, τα χημικά και η τρομοκρατία

Από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ξεκινά η νέα «επιχείρηση» υφαρπαγής των πρώτων κατοικιών και των λαϊκών νοικοκυριών, που φέρει τις «υπογραφές» Τσίπρα - Καμμένου και έχει την πολιτικά ένοχη στήριξη των Κ. Μητσοτάκη, Φ. Γεννηματά, Στ. Θεοδωράκη και Β. Λεβέντη. Τα στελέχη και τα μέλη της ΛΑΕ μαζί με το σύνολο των αγωνιστών του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών θα συνεχίσουν και φέτος, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, τον μεγάλο αγώνα κατά των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών και περιουσιών.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ενωτικά και μαζικά «παρών» κάθε Τετάρτη και κάθε μέρα που θα πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί (ηλεκτρονικοί και μη) στα Ειρηνοδικεία και στα συμβολαιογραφικά γραφεία που αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας αντικοινωνικές, αντιλαϊκές «αποστολές», προσφέροντας με ένα «κλικ» ό,τι απέμεινε στα λαϊκά νοικοκυριά, ακόμη και το τελευταίο «κεραμίδι» φτωχών οικογενειών, στα «κοράκια», σε θυγατρικές - real estate τραπεζών και funds.

Με νέες, μεγάλες, ενωτικές και μαζικές κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη -και- τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών.

Δεν μας φοβίζουν ούτε τα χημικά, ούτε οι φυλακίσεις.

Και το 2018 συνεχίζουμε τον ενωτικό αγώνα για να προστατεύσουμε τον μόχθο του ελληνικού λαού.

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 3 μ.μ., καλούμε όλους και όλες στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και στα Ειρηνοδικεία του λεκανοπεδίου της Αττικής και όλης της χώρας, δηλώνοντας ότι τα ιδιώνυμα και οι «χουντικής έμπνευσης» νόμοι δεν θα περάσουν.

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ

8/1/2018

πηγή : http://laiki-enotita.gr/2018/01/08/από-την-τε…