Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 στις 18.30

Εκδήλωση ενάντια σε ΝΑΤΟ, ιμπεριαλισμό και εθνικισμούς

ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ! Μέτωπο των βαλκανικών λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στους εθνικισμούς! - Πολιτική εκδήλωση της ΛΑ-ΑΑΣ


Με αφορμή τα γεγονότα γύρω από την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το όνομα της ΠΓΔΜ η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στην ΑΣΟΕΕ την Δευτέρα 12 Φλεβάρη, στις 6:30 το απόγευμα.

"Η επανέναρξη των επίσημων διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, στις 17 Γενάρη στη Νέα Υόρκη με τη διαμεσολάβηση του εκπροσώπου του ΟΗΕ, καθώς και οι πρόσφατες δημόσιες και παρασκηνιακές συναντήσεις και δηλώσεις των υπουργών Εξωτερικών και αξιωματούχων των δύο χωρών αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον και την ένταση γύρω από το λεγόμενο Μακεδονικό.Για μια ακόμη φορά, ερήμην των αληθινών διαθέσεων και των πραγματικών συμφερόντων των δύο λαών, γίνεται προσπάθεια να επιβληθούν «λύσεις» ή να υποδαυλιστεί μια νέα εθνικιστική υστερία για να εξυπηρετηθούν άλλοι επικίνδυνοι στόχοι και πολιτικές." (Ολόκληρη εδώ: https://antigeitonies.blogspot.gr/)

πηγή : https://la-aas.blogspot.gr/2018/02/blog-post_…
πηγή : email που λάβαμε στις 7 Φεβρουάριος 14h