Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 19.45

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: Invisible

Κινηματογραφική Λέσχη: «Invisible» του Δημήτρη Αθανίτη

Στη δεύτερη προβολή για το μήνα Φεβρουάριο, την Κυριακή 11/2 προβάλουμε την ταινία του Δημήτρη Αθανίτη «Invisble», με τους: Γιάννη Στάνκογλου, Μενέλαο Χαζαράκη, Κόρα Καρβούνη, Εύα Στυλάντερ. Η προβολή θα γίνει παρουσία του σκηνοθέτη.

Σχετικά με την ταινία:

«Ένας πατέρας χάνει τη θέση του στον κόσμο. Ο Αρης είναι ένας μοναχικός 35άρης, χωρισμένος, που δουλεύει σε ένα εργοστάσιο. Όταν απολύεται χωρίς καμιά προειδοποίηση, αποφασίζει να αποδώσει δικαιοσύνη ο ίδιος, καθώς νιώθει θύμα μιας ακραίας αδικίας. Όμως ο Άρης δεν είναι μόνος του. Έχει μαζί του και τον εξάχρονο γιο του…
Με επίκεντρο την περιοχή του Ασπρόπυργου, ο Δ. Αθανίτης αναπτύσσει μια ιστορία εμμονής και εκδίκησης. Αγωνιώδης ατμόσφαιρα από την πρώτη στιγμή μέχρι το (απρόσμενο) τέλος, με την κάμερα καρφωμένη στο εκφραστικό - απελπισμένο αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένο- πρόσωπο του Γιάννη Στάνκογλου.»

(Πηγή: camerastyloonline.wordpress.com)

Κυριακή 11/2, στις 19:45. Όπως πάντα στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο. Μαζί μας θα είναι και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Δημήτρης Αθανίτης.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να στηρίζετε το Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Σας περιμένουμε!

MESOPOTAMIA_INVISIBLE

πηγή : http://www.mesopotamia.gr/el/kinimatografiki-…