Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στις 17.00

Αντιεθνικό καφενείο με μουσικές απ' όλο τον κόσμο

Θεματικό άνοιγμα του Παραρτήματος με αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΘΕ 2η ΚΑΙ 4η ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 17:00

ΠΕΜΠΤΗ 8/2- ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στα πλαίσια του να προάγουμε την αυτοοργάνωση και την ψυχαγωγία που δε διαμεσολαβείται από το χρήμα, το εμπόρευμα και το κέρδος, οργανώνουμε αυτή τη δομή θεματικών εκδηλώσεων με παράλληλη λειτουργία καφενείου στο Παράρτημα. Κάποιες από τις θεματικές των εκδηλώσεων θα αντλούνται από τις συζητήσεις που προκύπτουν στη συνέλευση και θα ανοίγονται στον κόσμο με ποικίλους τρόπους. Αντιλαμβανόμαστε τις αντιιεραρχικές και αυτοοργανωμένες διαδικασίες ως αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα, επιτακτικότερα δε στους καιρούς που ζούμε. Έτσι προπαγανδίζουμε τις ιδέες μας και μέσω των εκδηλώσεων αυτών που τις θεωρούμε ένα από τα εργαλεία μας.
Με αυτή την διαδικασία εναντιωνόμαστε στην αντίληψη της μαζικής και τυποποιημένης διασκέδασης που αναπαράγεται από τις κυρίαρχες νόρμες, στην εμπορευματοποίηση των πάντων και την αλλοτρίωση του ανθρώπου.
Επιλέγουμε στους κινηματικούς χώρους που δρούμε να προωθούμε ιδέες που εχθρεύονται την σαπίλα και τον κανιβαλισμό αυτού του κόσμου. Δομώντας σχέσεις που βασίζονται στον αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη, τη συντροφικότητα και την ισότητα.
Καθιερώνουμε θεματικές εκδηλώσεις με λειτουργία καφενείου κάθε δεύτερη και τέταρτη Πέμπτη του μήνα με ώρα έναρξης στις 5μμ στο Παράρτημα. Τα έσοδα του καφενείου θα διατίθενται για κινηματικούς σκοπούς.

*Το σημερινό καφενείο θα διαρκέσει μέχρι τις 7, καθώς μετά είναι προγραμματισμένη η αντιφασιστική συνέλευση.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1583705/