Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 στις 18.00

Αντιεθνική πορεία γειτονιάς

ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

γιατί είναι "η αγάπη για την πατρίδα" που κάνει αφεντικά κι εργάτες να βρεθούν κάτω από κοινές σημαίες στον λευκό πύργο και στο σύνταγμα, είναι "το εθνικό συμφέρον" που αποκρύπτει τις ταξικές και κοινωνικές αντιθέσεις εντός της κάθε χώρας, είναι το "να σώσουμε την χώρα μας" και εν τέλει η πίστη ότι μας συνδέει "κοινή μοίρα επειδή είμαστε έλληνες" που δίνει την δυνατότητα σε κράτος και κεφάλαιο, να οργανώσουν και να πραγματοποιήσουν την όλο και πιο βίαιη υποτίμηση των ζωών μας

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ

Κανένας εθνικισμός δεν αναπτύχθηκε ποτέ μόνος του, σε ένα κενό αέρος, αλλά πάντα απέναντι και παράλληλα με άλλους εθνικισμούς. Μαζί με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες από άλλες χώρες λοιπόν, στεκόμαστε ενάντια σε κάθε εθνικισμό, και εδώ και παντού. Και στεκόμαστε απέναντι σε όλα τα πρόσωπα του εθνικισμού. Σε αυτό που ανεμίζει ελληνικές σημαίες σε πλατείες και μπαλκόνια, που στήνει εθνικά πανηγύρια, που σπέρνει το μίσος προς οτιδήποτε διαφορετικό, που επιτίθεται σε κινηματικούς χώρους, που αναζητά εθνικά σύμβολα και βασιλιάδες, που διεκδικεί ονόματα και γενέτειρες αυτοκρατόρων, που ερμηνεύει το παρελθόν κατά το δοκούν και ψάχνει συνέχειες και γραμμικότητες, που πετυχαίνει την εθνική ομοιογένεια με εκκαθαρίσεις και διωγμούς. Αλλά και σ' αυτό που προτάσσει κρατικές συμμαχίες, που μιλάει για εθνική ανάπτυξη, που πουλάει πολυπολιτισμικότητα για να στήσει business στις πλάτες μας, που θέλει να κάνει τη βία εναντίον των καταπιεσμένων τουριστική ατραξιόν.

Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΑΣΦΥΚΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ

γι' αυτό και οργανώνουμε από κοινού την αλληλεγγύη μεταξύ των εκμεταλλευομένων πέρα από εθνικά σύνορα, αγωνιζόμαστε μαζί ενάντια στους αποκλεισμούς και τους διαχωρισμούς που μας επιβάλλονται, συναντιόμαστε και προτάσσουμε τις κοινότητες αγώνα απέναντι στην κοινότητα του έθνους, αναγνωρίζουμε τις χειρονομίες αντίστασης στην καθημερινότητα όσων αγωνίστηκαν απέναντι στην υποτίμηση των ζωών τους, ως την συλλογική μας μνήμη και τη μόνη μας πατρίδα.

Anti-nation live

Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 22:00

Millions of dead tourists | Skallhal | ΠΟΚΑ ΠΟΚΑ

Αντιεθνική Πορεία γειτονιάς

Τρίτη 6 Μαρτίου στις 18:00 στην πλατεία Αγ. Θεράποντα

Βαλκανική Διαδήλωση ενάντια σε κάθε εθνικισμό

Σάββατο 10.3 στις 12:00 στην Καμάρα