τι; : προβολή θεματική : ψυχαγωγία από : Cine Nosotros

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στις 21.00

Προβολές στο Nosotros: Almost Famous

ALMOST FAMOUS
ΚΥΡΙΑΚΗ 11/03/2018, 21.00μμ | Προβολές στο Nosotros

Παραγωγή Αμερικανική (2000)
Σκηνοθεσία: Κάμερον Κρόου
Σενάριο: Κάμερον Κρόου
Παίζουν: Πάτρικ Φούτζιτ, Κέιτ Χάντσον, Μπίλι Κρούνταπ, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Άννα Πάκουιν, Φερούζα Μπαλκ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν
Υπότιτλοι: Ελληνικοί

(Θα προβληθεί η director's cut ''Untitled'' version της ταινίας - Διάρκεια 162')

Ο William Miller είναι 15 ετών και φαν της ροκ μουσικής. Παρόλα αυτά δεν είναι "cool". Το πάθος του τον οδηγεί να στέλνει τα άρθρα του, πάντα με θέμα τη μουσική, σε ένα τοπικό περιοδικό. Πηγαίνοντας σε μια συναυλία ροκ γνωρίζει την Penny Lane και τις φίλες της. Ψάχνοντας τρόπο να μπει στα παρασκήνια της συναυλίας γνωρίζει τους Stillwater και μαζί τους καταφέρνει να μπει. Η γνωριμία του αυτή θα του δώσει μια μεγάλη ευκαιρία. Η "βίβλος" των μουσικών περιοδικών, το Rolling Stone τον ανακαλύπτει και του δίνει την ευκαιρία να ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στο συγκρότημα, ταξιδεύοντας μαζί τους. Θα πρέπει όμως να πείσει την υπέρ-προστατευτική μητέρα του να τον αφήσει. Όταν τα καταφέρει γίνεται ένα είδος "μασκότ" του συγκροτήματος ακολουθώντας τους σε μια πολύ ενδιαφέρουσα πορεία.

Ο Cameron Crowe - σκηνοθέτης της ταινίας - έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με το Jerry Maguire. Αυτή τη φορά η ιστορία που μας διηγείται είναι αυτοβιογραφική. Βασίζεται στη δική του ιστορία, όταν σε ηλικία 15 χρόνων ακολούθησε τους Led Zeppelin (οι Stillwater στην ταινία, είναι ένα φανταστικό συγκρότημα). Η ιστορία είναι εξαιρετική, απρόβλεπτη, με ανατροπές και δευτερεύουσες ιστορίες που δίνουν ενδιαφέρουσες πινελιές. Εντύπωση κάνει ο πρωτοεμφανιζόμενος Patrick Fugit στον κεντρικό ρόλο και οι Kate Hudson, Frances McDormand και Philip Seymore Hoffman σε δεύτερους ρόλους.

πηγή : https://www.facebook.com/events/4007136170655…
πηγή : email που λάβαμε στις 1 Μάρτιος 00h