Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στις 21.00

Συνέλευση εν όψει της πανβαλκανικής διεθνιστικής διαδήλωσης

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Στην Ελλάδα των μνημονίων και της επικείμενης εξαθλίωσης που αυτά φέρουν, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τη στιγμή που περνά αντεργατικούς νόμους, χτυπάει το δικαίωμα στην απεργία, πετάει τον κόσμο έξω από το σπίτι του και καταστέλλει κάθε κοινωνική ομάδα που αντιδρά, την ίδια στιγμή παίζει μπάλα με τον εθνικισμό και ευρύτερα το φασισμό. Με το «μακεδονικό ζήτημα» δόθηκε αφορμή για την ανασύνταξη των πιο συντηρητικών ιδεών στη βάση μιας εθνικής ενότητας, που βάζει στο επίκεντρο τον εξωτερικό εχθρό (Μακεδονία), συγκαλύπτοντας τον εσωτερικό.
Το κράτος, η εκκλησία και οι «δημοκρατικοί Έλληνες», μέσα από τα εθνικιστικά συλλαλητήρια τους, συναίνεσαν με τη Χ.Α. και τους φασίστες γενικώς. Τους δόθηκε η καλύτερη ευκαιρία να βγούν από τις τρύπες τους, ζητώντας κοινωνική αποδοχή, αναπαράγοντας θεωρίες περί εθνικής περιφάνιας και μίσους για όποιον είναι πίσω από τα σύνορα. Από το στόχαστρο τους δεν ξέφυγαν για άλλη μια φορά οι αυτοοργανωμένοι χώροι.
Στις φασιστικές επιθέσεις της 25/1 που εκδηλώθηκαν στην κατάληψη Libertatia και το Ε.Κ.Χ. ΣΧΟΛΕΙΟ, έρχονται να προστεθούν η επίθεση στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ(4/2), η απόπειρα εμπρησμού της κατάληψης ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ(13/2) και προσφάτως το δολοφονικό χτύπημα στον Ε.Κ.Χ. ΦΑΒΕΛΑ(25/2).
Οι καταλήψεις και γενικά οι αυτοοργανομένοι χώροι, αποτελούν αντιπαράδειγμα ως προς το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα και βάζουν τις βάσεις για τη δημιουργία ενός κόσμου ισότητας, αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης. Στην κοινωνία που ονειρευόμαστε αυτοί που περισσεύουν είναι οι φασίστες και τα αφεντικά.

Η Libertatia θΑ ΜΕΙΝΕΙ
Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

ΠΑΝΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ LIBERTATIA
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προσυγκέντρωση Libertatia 11.00
Συγκέντρωση Καμάρα 12.00

πηγή : email που λάβαμε στις 1 Μάρτιος 01h