Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 2 αντιφασίστες Δ.Τ. και Π.Κ.

Στις 31/01/2010 καλείται στην Καβάλα αντιφασιστική συγκέντρωση εν όψη της φασιστοσύναξης από το χουντοβασιλικό και αργότερα ναζιστικό μόρφωμα της πατριωτικής κίνησης πολιτών καβάλας για την επέτειο της κρίσης στα Ίμια. Μετά το τέλος της φασιστοφιέστας η όποια κράτησε 30 ολόκληρα λεπτά και προστατευόταν από 2 διμοιρίες και διαφόρους άλλους μπάτσους, φασίστες και μπάτσοι επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους αντιφασίστες. Αποτέλεσμα 2 συλλήψεις συντρόφων και μηνύσεις παράλληλα από φασίστες με μαγειρεμένες κατηγορίες. Από την αρχή της παρουσίας μας εκεί φασιστομπράβοι προκαλούσαν μέσα από της γραμμές των ΜΑΤ ανενόχλητοι κρατώντας παλούκια και πτυσσόμενα.

Η συνεργασία φασιστών και αστυνομίας δεν είναι κάτι πρωτοφανές για εμάς και γιαυτό δεν περιμένουμε καμία θεσμική απάντηση. Η δική μας απάντηση είναι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ και η ΑΝΑΡΧΙΑ.

Δευτέρα 4/12/17 εκδίκαση του εφετείου τον δυο συντρόφων στο δικαστικό μέγαρο Κομοτηνή, οι πρωτόδικες ποινές των δύο συντρόφων είναι για τον Π.Κ. 1 χρόνο και 10 μήνες συν 600 ευρώ πρόστιμο για την οπλοκατοχή (στυλ ελβετικού σουγιά στο τσαντάκι) και για τον Δ.Τ. 10 μήνες και οι δύο με τριετή αναστολή.

αναρχικό στέκι Utopia A.D.

πηγή : https://utopia-ad.org/συγκεντρωση-στο-δικαστι…


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ Π.Κ ΚΑΙ Δ.Τ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/3/2017

Στις 31/01/2010 καλείται στην Καβάλα φασιστοσυγκέντρωση, από την ''πατριωτική κίνηση Καβάλας'' με αφορμή την επέτειο της κρίσης των Ιμίων. Οι φασίστες όπως συνηθίζουν εκτόξευαν απειλές κρυμμένοι πίσω από τους μπάτσους και μετά το πέρας της συγκέντρωσής τους επιτίθενται από κοινού στην αντιφασιστική διαδήλωση. Αποτέλεσμα δύο συλλήψεις των συντρόφων Π.Κ και Δ.Τ. Οι σύντροφοι καταδικάζονται πρωτόδικα σε 1 χρόνο και 10 μήνες συν 600 ευρώ πρόστιμο ο Π.Κ και 10 μήνες για τον Δ.Τ με τριετή αναστολή και για τους δυο. Την τρίτη 20/3/2017 εκδικάζεται η έφεση της υπόθεσης στο δικαστικό μέγαρο Κομοτηνής.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Π.Κ ΚΑΙ Δ.Τ

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/3/2017.

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

πηγή : https://el-gr.facebook.com/akkomotinis/