τι; : πορεία θεματική : Αφρίν

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στις 18.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συγκέντρωση και πορεία για το Αφρίν

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Το Τουρκικό Κράτος πέρασε σε μια συνολική επίθεση ενάντια στους Κούρδους. Το Τουρκικό Κράτος βλέπει τις κατακτήσεις των Κούρδων σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου σαν απειλή για την ύπαρξή του. Οι κατακτήσεις του Κουρδικού λαού στην Ροζάβα είναι ο στόχος του τουρκικού κράτους. Αυτή η στάση του φασισμού μετατράπηκε σε επίθεση και στρατιωτική εισβολή στο καντόνι του Αφρίν στην Ροζάβα στις 19 Γενάρη του 2018.

Σχεδόν δυο μήνες συνεχίζει η εισβολή στο Αφρίν που συνοδεύεται από σφαγές, έχοντας δίπλα του δυνάμεις Τζιχαντιστών με πολεμικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας. Στο Αφρίν καταστρέφονται χωριά και λεηλατούνται κατοικημένες περιοχές, δολοφονούνται παιδιά και γυναίκες με βαρείς βομβαρδισμούς. Αυτή η εισβολή πραγματοποιείται με την ανοιχτή ή σιωπηλή υποστήριξη των ιμπεριαλιστικών κρατών ΗΠΑ, Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλες οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις διαπραγματεύονται για τα βρώμικα συμφέροντά τους κάνουν πάνω την αιματοχυσία του Κουρδικού λαού από το Τουρκικό κράτος. Το Αφρίν βρίσκεται κάτω από μια εισβολή και πολιορκία της φασιστικής Τουρκίας που έχει δίπλα της και της προσφέρουν την υποστήριξή τους οι ιμπεριαλιστικές- καπιταλιστικές δυνάμεις και τα περιφερειακά αντιδραστικά κράτη.

Οι κατακτήσεις του Αφρίν σημαίνει ότι είναι ήττα του ιμπεριαλισμού και του φασισμού. Οι κατακτήσεις των καταπιεσμένων λαών του Αφρίν σημαίνει ότι είναι ήττα των αντιδραστικών δυνάμεων. Οι κατακτήσεις του Αφρίν σημαίνει ότι είναι νίκες των λαών της Μέσης Ανατολής και ήττα του ιμπεριαλισμού και του φασισμού.

Είναι πολύ σημαντικό, όλες οι αντιιμπεριαλιστικές, αντιπολεμικές, αντιφασιστικές, δημοκρατικές δυνάμεις να αντιταχθούν σε αυτή την επίθεση και την εισβολή. Όπως όλες οι αντιδραστικές δυνάμεις ενώθηκαν γύρω από την επίθεση και την εισβολή στο Αφρίν, έτσι είναι μια ιστορική ευθύνη όλων των προοδευτικών δυνάμεων να συσπειρωθούν γύρω από την δίκαια αντίσταση του Κουρδικού λαού.

Η διεθνιστική αλληλεγγύη θα συνεισφέρει στην αντίσταση, στο ηθικό και το θάρρος στο Αφρίν. Κάθε φωνή που θα υψωθεί ενάντια στην άδικη εισβολή και τον πόλεμο, κάθε αντίδραση, κάθε εκδήλωση αλληλεγγύης έχουν μεγάλη σημασία. Μια από τις διεθνιστικές ευθύνες είναι να αντιταχθούμε στον πόλεμο αυτό και την εισβολή, να προχωρήσουμε τον αγώνα για να σταματήσουμε αυτή την επιθετικότητα.

Εμείς οι Κουρδικές και Τουρκικές δυνάμεις καλούμε όλους τους φίλους μας τους δούμε δίπλα μας στον αγώνα, να αντιδράσουν ενάντια στην επιθετικότητα και εισβολή στο Αφρίν, ενισχύοντας την διεθνιστική αλληλεγγύη ενάντια στο ιμπεριαλισμό και τον φασισμό.

Σαν μέρος της πλατφόρμας αλληλεγγύης στο Αφρίν, καλούμε εσάς τους φίλους μας να αντιταχθείτε ενάντια σε αυτόν τον άδικο πόλεμο με έναν ισχυρό και ενιαίο αγώνα.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Τρίτη 13 Μάρτη στις 6μμ

Ελληνική Πρωτοβουλία για το Afrin

πηγή : https://www.facebook.com/Ελληνική-Πρωτοβουλία…


1 2 3 4

Στηρίζουμε και καλούμε στην πορεία των Κούρδων για το Αφρίν

Στηρίζουμε και καλούμε στην πορεία των Kούρδων για το Αφρίν την Τρίτη 13/3 στις 18:00
Συγκέντρωση Προπύλαια και πορεία προς την Tουρκική πρεσβεία.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

Ρουβίκωνας

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585222/


1 2 3 4

Πορεία για το Αφρίν

Η Ομάδα Υγείας της Αυτοοργανωμένης Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης του Πεδίου του Άρεως καλεί στην πορεία για το Αφρίν, την Τρίτη 13/3 στις 19:00.
Προσυγκέντρωση στις 18:00 στα Προπύλαια, πορεία στις 19:00 προς την Τουρκική Πρεσβεία.
Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών.

Ομάδα Υγείας της Αυτοοργανωμένης Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης του Πεδίου του Άρεως

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585221/


1 2 3 4

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Αύριο Τρίτη 13/3 στις 6 το απόγευμα προπύλαια ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ, θα περπατίσουμε προς τούρκικη πρεσβεία!

Ποτέ πάλι σιωπή όταν γεννιέται ο φασισμός στον κόσμο μας!
Ποτέ πάλι σιωπή στην γενοκτονία των συνανθρώπων μας!
Ποτέ πάλι σιωπή όταν γαντζώνει το μίσος στα μυαλά μας!

ΕΙΡΗΝΙΚΑ & ΔΥΝΑΤΑ!

Καλούμε τις γυναίκες κατ τα κουήρς να οδηγήσουνε τον δρόμο! Ακολουθάμε!

Εκδηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε την γενοκτονία που συμβαίνει ΤΩΡΑ στην πόλη ΑΦΡΙΝ!

Δημοκρατία, ισότητα, ελευθερία, δημιουργικότητα, ανθρωπιά και ανθρωπότητα!

#democracy #equality #freedom #creativity #humanity #internationalcommunity #afrin

Μαζευόμαστε στην πλατεία Κλαυθμώνος για να εκδηλώσουμε αλλυλεγγύη με το την πόλη ΑΦΡΙΝ της Συριάς και των Κούρδων αντάρτισσων και των αντάρτων που πολεμάνε για την ελευθερία τους και την ελευθερία μας.
Που πολεμάνε για ισότητα, για πρόοδο, για την δημοκρατία και για την κατάργηση του φασισμού και της βίας!
Δλδ όλα αυτά για τα οποία η Ελλάδα ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει....
Δίχνουν απίστευτο κουράγιο με την αντίσταση, την απόκρουση και την επίθεση κατά του Ισλαμικού κράτους και της φασιστικής τούρκικης κυβέρνησης!

Φέρτε τύμπανα, λουλούδια, σημαίες, κρουστά, τα παιδιά σας, τις γιαγιάδες σας, τα άτομα που αγαπάτε, λευκές φανέλες και ιδέες για ειρηνική εκδήλωση αλληλεγγύης!!

Καλούμε τώρα να δίξουμε το ίδιο κουράγιο!
Καλούμε να υψώσουμε τις φωνές μας!
Καλούμε να σταθούμε ενάντια στην κατάργηση του μέλλοντος μας ως παγκόσμια κοινωνία με ευκαιρία για ειρήνη και ελευθερία!
Καλούμε για οργάνωση!
Καλούμε για πίστη στα χαρακτηριστικά του ανθρώπου τα οποία στέκονται ενάντια στην καταπίεση και την βία.
Καλούμε να θυμηθούμε ότι έχουμε επιρροή!

ΕΙΡΗΝΙΚΑ & ΔΥΝΑΤΑ!

Η ώρα είναι τώρα!

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!

Δημοκρατία, ισότητα, ελευθερία, δημιουργικότητα, ανθρωπιά και ανθρωπότητα!

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

#stopAfrinGenocide #solidarityWithAfrin #weAreAfrin #stopGenocide #intersectionalFeminism #φεμινισμος #δημοκρατια #αλληλεγγυη #WomenRiseUpForAfrin #Athens #Greece #Αθηνα #internationalcommunity #stopergogan #smashpatriarchy #stopfascism

πηγή : https://www.facebook.com/events/2975542307734…
πηγή : email που λάβαμε στις 13 Μάρτιος 00h