Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 στις 19.00

2 καλέσματα : 1 2

Ανοιχτη συνελευση εναντια στην καταστολη των καταληψεων

Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης ενάντια στην καταστολή των καταλήψεων θα γίνει την Πέμπτη 15/3 στις 19:00 στο κτήριο Γκίνη.

10 100 1000άδες ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ

ΟΙ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ

ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/73673/


Όλοι τώρα Ευελπίδων: Αλληλεγγύη με τις καταλήψεις που βρίσκονται στο στόχαστρο της αστυνομικής και φασιστικής καταστολής

Τη Δευτέρα 12 Μάρτη στις 6πμ ξεκίνησε μια κατασταλτική επιχείρηση εναντίον καταλήψεων στην Αθήνα. Πρώτα έγινε εισβολή στη GARE, στη συνέχεια στη Ματρόζου 54 της κοινότητας καταλήψεων Στέγης και Αγώνα Κουκακίου και ακολούθησε η εισβολή στη Ζαΐμη. Έξω από τη Ματρόζου χτυπήθηκαν και συνελλήφθησαν δυο ακόμα σύντροφοι, ενώ στα Εξάρχεια οι κρατικοί δολοφόνοι τραμπουκίζουν αλληλέγγυους και απειλούν τη γειτονιά.
Αυτή η εκτεταμένη κατασταλτική επιχείρηση αποτελεί μια απεγνωσμένη προσπάθεια του κράτους και ειδικότερα της εθνικιστικής αριστεράς να απαντήσει στη μαζική και μαχητική παμβαλκανική διεθνιστική-αντιφασιστική κινητοποίηση αλληλεγγύης με την κατάληψη Libertatia στη Θεσσαλονίκη.

Χθες Τετάρτη 14 Μάρτη αντιμετωπίστηκε νέα εμπρηστική φασιστική απόπειρα στην Κατάληψη Παναιτωλίου, της κοινότητας καταλήψεων Στέγης και Αγώνα Κουκακίου, όπου ανήκει και η Κατάληψη Ματρόζου 45 που είναι μια από τις τρεις καταλήψεις που δέχτηκαν την τελευταία αστυνομική εισβολή και αντέταξε σθεναρή αντίσταση.

Δεν θα αφήοσυμε κανέναν μόνο του στον αγώνα. Δεν αφήσουμε μέτρο γης στην κρατική-καπιταλιστική λεηλασία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ με τους συλληφθέντες της Κοινότητας Καταλήψεων Στέγης και Αγώνα Κουκακίου στα δικαστήρια Ευελπίδων Πέμπτη 15 Μάρτη 8πμ

Ανοιχτή ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 7μμ Πολυτεχνείο (Γκίνη)

Κατάληψη Gare

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585368/