Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 στις 19.00

Έκθεση σχεδίου

Έκθεση Σχεδίου 19-28 Μαρτίου

Aπό τη Δευτέρα 19-3 έως την Τετάρτη 28-3 η ομάδα σχεδίου-ζωγραφικής του στεκιού θα πραγματοποιήσει την πρώτη έκθεσή της! Η ομάδα λειτουργεί για δεύτερη χρονιά: (μία φορά τη βδομάδα μαζευόμαστε στο στέκι μεταναστών και σχεδιάζουμε εκ του φυσικού από μοντέλο). Τα άψογα μοντέλα μας είναι συνήθως μετανάστες πρόσφυγες αλλά και φίλοι μουσικοί!
Το Στέκι είναι ένας πολιτικός και κοινωνικός χώρος που ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων, ελλήνων και μεταναστών, με βασικό σκοπό να είναι δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Με το χρόνο η προσπάθεια αυτή μεγάλωσε και αγκαλιάστηκε από πολλούς ανθρώπους. Τα απογεύματα γίνονται μαθήματα ελληνικών, αγγλικών, ισπανικών ,φωτογραφίας και σχεδίου ενώ τις υπόλοιπες ώρες μιλάνε ομάδες, γίνονται συζητήσεις, παρέες πίνουν τον καφέ τους και διαβάζουν. Γίνονται μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις και άλλα δρώμενα.
Σκοπός όλων μας είναι να δείξουμε και να φωνάξουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ισότιμοι. Το στέκι δεν είναι μαγαζί, ούτε bar, ούτε φροντιστήριο. Δεν ανήκει σε κανένα. Το στέκι δεν παίρνει χρήματα ούτε από το κράτος ούτε από την Ε.Ε. Λειτουργεί με την βοήθεια όλων μας, που προσφέρουμε όταν και όπως μπορούμε χωρίς κανείς να πληρώνεται για αυτό που κάνει και προσφέρει.
Σας περιμένουμε

πηγή : https://el-gr.facebook.com/stekichania/