Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στις 20.30

Προβολή Ταινίας: Annihilation

Διασκευάζοντας ελεύθερα το ομώνυμο βιβλίο του Τζεφ Βάντερμιρ, ο Αλεξ Γκάρλαντ επενδύει στον υπαρξιακό τρόμο, την ανθρώπινη φθορά και την αναζήτηση (μαζί και την καταστροφή) της ταυτότητας για να αποδείξει ξανά ότι κάθε καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας αφορά τελικά τον ίδιο τον άνθρωπο.
Ο χώρος θάναι ανοικτός από τις 8 με μουσική, κινηματικό βιβλιοπωλείο, ποτά, φαγητό, ποπ κορν. Μετά την ταινία αράζουμε και την αναλύουμε/κριτικάρουμε και αν ψήνεται κόσμος παίζουμε trivial persuit ή cine-παντομίμα. Είσοδος ελεύθερη φυσικά!

Υπόθεση: Μια ομάδα τεσσάρων γυναικών (μια βιολόγος, μια ανθρωπολόγος, μια ψυχολόγος και μια τοπογράφος) βρίσκονται σε μια άγνωστη περιοχή, γνωστή ως Περιοχή Χ. Το μέρος είναι εγκαταλελειμμένο και αποκομμένο από τον υπόλοιπο πολιτισμό, ενώ αυτή είναι η δωδέκατη εξερευνητική ομάδα που το επισκέπτεται. Αλλά όλες οι υπόλοιπες έχουν χτυπηθεί από εξαφανίσεις, αυτοκτονίες, επιθετικούς καρκίνους και ψυχικά τραύματα.
Είδος: Περιπέτεια/δράμα/μυστηρίου, Διάρκεια: 112'

Επίσης όσες/οι θέλουν να συνεισφέρουν στο "καλάθι αλληλεγγύης του π", συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για συντρόφους και γνωστούς μας που έχουν ανάγκη.

πηγή : https://www.facebook.com/events/1185034201598…
πηγή : email που λάβαμε στις 20 Μάρτιος 17h