Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Δικαστηριο εναντιον της Πολας Ρουπα μελους του Ε. Α. για την επίθεση στην ΤτΕ

Συνεχίζεται η δίκη εναντίον της Πόλας Ρούπα στη δικαστική αίθουσα του Κορυδαλλού την Τετάρτη 4/4/18 στις 9:00 π.μ. Η δίκη αυτή αφορά την βομβιστική επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα στις 10 Απριλίου του 2014 εναντίον της Διεύθυνσης Εποπτείας της Τράπεζα της Ελλάδας και του γραφείου του τότε μονίμου αντιπροσώπου του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Στην πρώτη δίκη που αφορούσε την υπόθεση αυτή που ξεκίνησε στις 16/10/15 και ολοκληρώθηκε τον Μάρτη του '16 η Πόλα Ρούπα που βρισκόταν στην παρανομία δικάτηκε ερήμην σε 11 χρόνια κάθειρξη για πλημμεληματικές πράξεις(διακεκριμένη φθορά ξένης περιουσίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες) και όχι για την συγκρότηση και ''διεύθυνση'' της οργάνωσης και την έκρηξη στη ΤτΕ.

Η επόμενη δικάσιμος έχει οριστεί για τις 16/4.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/73980/


Συνεχίζεται η δίκη της Π. Ρούπα μέλους του ΕΑ για την Τράπεζα της Ελλάδος

Τετάρτη 4 Απρίλη συνεχίζεται η δίκη της Π. Ρούπα μέλους του ΕΑ για την Τράπεζα της Ελλάδος

Την Τετάρτη 4 Απρίλη στις 9.00 π.μ συνεχίζεται στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού η δίκη εναντίον της Π. Ρούπα μέλος του ΕΑ για την επίθεση της οργάνωσης στην Τράπεζας της Ελλάδας. Στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε καταδικαστεί σε 11 χρόνια κάθειρξη μόνο για τα πλημμελήματα. Στο συγκεκριμένο δικαστήριο κατηγορείται για συγκρότηση και ''διεύθυνση'' της οργάνωσης καθώς και για την κατηγορία της έκρηξης, κατοχή όπλων και εκρηκτικών κ.λ.π.

Η αλληλεγγύη στους φυλακισμένους και στους διωκόμενους συντρόφους/ισσες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αγώνα για την επανάσταση, για μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας, για την αναρχία.

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1586282/