Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 στις 20.30

Προβολή Ταινιών Τρόμου: The Witch + Psycho

Με αφορμή την σύμπτωση της ερχόμενης Παρασκευής+13 σκεφτήκαμε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, με ένα αφιέρωμα 2 ταινιών back2back!Με ένα πρόσφατο new age horror movie που έκανε αίσθηση και μία πολύ παλιά επική ταινία που άλλαξε τις ισορροπίες στο σινεμά του τρόμου.

Ο χώρος μας θάναι ανοικτός από τις 8 με καφενείο, κινηματικό βιβλιοπωλείο, ποτά/σνακς, ίσως φαγητό και ανάλογη μουσική.

20:30-22:10 The Witch

Υπόθεση: Τέλη Οκτώβρη, δεκαετία του 1630. Σε μια άγνωστη γωνιά της Νέας Αγγλίας, μια φάρμα κείτεται στην άκρη ενός σκοτεινού και αρχαίου δάσους. Οι μέρες αρχίζουν να μικραίνουν. Τα σπαρτά μαραίνονται. Τα ζώα αρρωσταίνουν. Ο Γουίλιαμ, ένας φτωχός αγρότης, άφησε την Αγγλία με την οικογένεια του για να ζήσει στη χριστιανική ουτοπία που ονομάζεται Νέος Κόσμος. Η οικογένεια βρήκε ένα μέρος μακριά από την επιρροή του σατανά. Ή έτσι νόμιζε...

22:15-24:05 PSYCHO

Υπόθεση: Μια νεαρή κοπέλα, η Μάριον, έχοντας βαρεθεί τη μονότονη και μετρημένη ζωή της κλέβει 40.000 δολ. από το αφεντικό της και κατευθύνεται προς την Καλιφόρνια, όπου πρόκειται να συναντήσει τον εραστή της. Κουρασμένη από την πολύωρη οδήγηση, τη βροχή και το σκοτάδι, που έχουν αρχίσει να πέφτουν αποφασίζει, στα μισά του δρόμου, να διανυκτερεύσει σε ένα απόμερο μοτέλ. Ιδιοκτήτης αυτού και διευθυντής του είναι ένας ήσυχος νεαρός που ακούει στο όνομα Νόρμαν Μπέιτς και καταδυναστεύεται από την παρουσία της μητέρας του.

Ευπρόσδεκτη η όποια συνεισφορά σας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας στο "καλάθι αλληλεγγύης του στεκιού π" για συναγωνιστές/γνωστούς μας που έχουν ανάγκη.

*Με στόχο να τελειώσουμε ως τις 12.10 για όσους φύγουν με ηλεκτρικό/μετρό, θα ξεκινήσουμε 8.30 αυστηρά...

πηγή : https://www.facebook.com/events/1909117389158…
πηγή : email που λάβαμε στις 12 Απρίλιος 12h