Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 στις 10.30 πμ

Συγκέντρωση

Άμεση χορήγηση των εκπαιδευτικών αδειών στο Β.Δημάκη. Συγκέντρωση στις φυλακές Κορυδαλλού στις 13/4, 10:30.

Τη Παρασκευή 13/4 στον Κορυδαλλό θα διεξαχθεί κατεπείγουσα επανεξέταση του αιτήματός του Β. Δημάκη, ο οποίος βρίσκεται στην 30η ημέρα απεργία πείνας και 7η ημέρα απεργία δίψας, προς το Συμβούλιο Φυλακής για χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας.

Όταν το Κράτος και η αστική «δικαιοσύνη», ποινικοποιούν τις κοινωνικές σχέσεις, όταν επιτίθενται και περιστέλλουν κοινωνικές ελευθερίες και όταν θεωρούν σημαντικότερη την απαγόρευση χορήγησης εκπαιδευτικής άδειας από την ανθρώπινη ζωή, γίνεται σαφές πως μόνο ο αγώνας και η αλληλεγγύη μπορούν να στήσουν αναχώματα στις πολιτικές του εγκλεισμού, της απομόνωσης και του «σωφρωνιστικού» αυταρχισμού. Απέναντι στην ασυδοσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και των δικαστικών αρχών, ο απεργός πείνας και δίψας δίνει έναν αγώνα διεκδίκησης της αξιοπρέπειας που δικαιούται.

Είναι χρέος του κοινωνικού κινήματος να σταθεί δίπλα στον απεργό, πιέζοντας τις δικαστικές αρχές να δώσουν τις απαιτούμενες εκπαιδευτικές άδειες. Η φοίτηση και η παρακολούθηση των μαθημάτων με φυσική παρουσία είναι δικαίωμα κάθε φοιτητή και φοιτήτριας κρατούμενου/ης. Να βάλουμε άμεσα τέλος στην αδικία αυτή!

Όλοι και όλες την Παρασκευή 13/4, 10:30 έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού!

πηγή : http://rocinante.gr/amesi-chorigisi-ton-ekped…