τι; :

Παρασκευή 4 Μαίου 2018 στις 16.30

2 καλέσματα : 1 2

Συναντηση μνημης για τον αειμνηστο συντροφο Βαρδη Τσουρη

Ένας χρόνος από τον θάνατο του Βαρδή Τσουρή, την Παρασκευή 4 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί μια «συνάντηση μνήμης» στο χωριό Λειβαδά. Για τον σκοπό αυτό μάλιστα, θα ξεκινήσουν και λεωφορεία από το ξενοδοχείο Κρήτη στις 2 το μεσημέρι.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Νωρίς που βράδυασε! Το κενό της απουσίας σου δυσαναπλήρωτο πλανάται στην πόλη, που τόσο αγάπησες στα Χανιά μας!

Λείπεις απ' τους αγώνες, τους καθαρούς και τίμιους! Τους ανυστερόβουλους. Που έβγαιναν απ' την ψυχή σου χωρίς ποτέ να υπολογίζεις σε προσωπικό όφελος. Όπως δυστυχώς έτσι τώρα ξεπουλιούνται όλοι οι αγώνες.

Μας λείπει η καθάρια σκέψη σου που έφτανε στην άκρη. Δεν σταματούσε! Η σπαθάτη σου κουβέντα! Η προσωπικότητά σου! Η αγνή στου καρδιά! Λείπεις!

Ένας χρόνος πέρασε και 'μεις σε ψάχνομε στα συλλαλητήρια που τέλειωσαν πια, στους αγώνες που τέλειωσαν πια, σε ψάχνομε με την θέση ζωής σου, να μας σηκώσεις απ' το τέλμα που βυθιζόμαστε.

Ένας χρόνος! Την Παρασκευή 4 του Μάη όπως στο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου! Στον Λειβαδά την Παρασκευή 4 του Μάη στις 4.30 μ.μ. θα έχομε μαζί σου ένα αντάμωμα. Μια συνάντηση μνήμης! Για τους φίλους σου, για τους συντρόφους σου, για τους δικούς σου, για όσους σε αγάπησαν.

Λεωφορεία θα φύγουν μπροστά απ' το ξενοδοχείο Κρήτη, στις 2 μ.μ., Παρασκευή 4 του Μάη.

Οι δικοί σου!


Την Παρασκευή 4 Μαϊου στις 16:00 μμ, θα πραγματοποιηθεί μια «συνάντηση μνήμης» για το σύντροφό μας Βαρδή στο χωριό Λειβαδά. Πάει ένας χρόνος από την απώλεια του συντρόφου, του φίλου, του συναγωνιστή που δίδαξε με τη στάση της ζωής του την ανθρωπιά και το αγωνιστικό ήθος!

Η απώλειά του είναι ακόμα αισθητή στο κίνημα, στους αγώνες και κυρίως στις καρδιές μας

Το κάλεσμα από τους δικούς του ανθρώπους είναι ανοιχτό και δημοσιοποιημένο.

Στην κατάληψη - ανταποκρινόμενοι στο εν λόγω κάλεσμα- εκείνη τη μέρα οι ανοιχτές για τον κόσμο δραστηριότητές της, δεν θα πραγματοποιηθούν.

πηγή : https://rosanera.squat.gr/2018/05/01/συναντησ…