Παρασκευή 18 Μαίου 2018 στις 22.00

Explosive punk rock live

MAKROVOUTIA STO TSIMENTO SKATEPARK TEAM & FRIENDS PROUDLY PRESENT:
~AN EXPLOSIVE PUNK ROCK LIVE WITH~

BAT SIGNAL (SALONIKA)
CRIMINAL MIND (BRISTOL, UK)
STRAFI (LARISSA)
KONEPISTOOLI (ATHENS)

------------------------------

Λίγα λόγια για αυτήν την περιοδεία...

Η ημερομηνία είναι 29 Οκτωβρίου 2016 και ο χώρος είναι κάποιο υπόγειο club στη Βουδαπέστη. Οι Criminal Mind έχουν κλείσει ένα live στο οποίο οι Bat Signal έχουν προστεθεί την τελευταία στιγμή, σε ένα από τα τελευταία live της περιοδείας τους. Η αλήθεια είναι πως σε ένα tour, υπάρχουν μερικές καλές και μερικές… λιγότερο καλές βραδιές, αλλά αυτή η βραδιά ήταν από τις σπάνιες μαγικές στιγμές που χαρακτηρίζονται από μια χημεία που μόνο η μουσική μπορεί να δημιουργήσει. Το συμπέρασμα ήταν ένα: «Πρέπει να το ξανακάνουμε». Fast forward στο 2018. Οι Bat Signal δεν δραστηριοποιούνται επίσημα εδώ και έναν χρόνο, πλέον έχουν νέο Line Up και είναι έτοιμοι να βγουν για πρώτη φορά σε Ελληνικό tour. Οι Criminal Mind έχουν παίξει αμέτρητα live σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία. Αυτή τη φορά ο χώρος είναι η Ελλάδα, και ο χρόνος ο Μάιος του 2018 και στον εκρηκτικό συνδυασμό προστίθεται ο Φινλανδικός 80s hardcore όλεθρος των Konepistooli απο την Αθήνα και το Ελληνόφωνο Punk Rock των Στράφι απο τη Λάρισα!!

◢Οι Bat Signal σχηματίστηκαν το 2014 στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να παίξουν δυναμικό, μελωδικό και πάντα μεταμεσονύκτιο punk rock. Μετά από δύο Ευρωπαϊκές περιοδείες, ένα EP (Dangernights) και ένα Full Length βινύλιο (Straight Out Of Midnight) πραγματοποιούν την πρώτη τους Ελληνική περιοδεία με ανανεωμένο line up.
https://batsignal.bandcamp.com/
FFO: Misfits,Turbonegro, Agent Orange

◢ Criminal Mind - UK PUNK ROCK. Σχηματίστηκαν στο Bristol το 2008 και ανήκουν στην σπάνια κατηγορία συγκροτημάτων των οποίων οι live εμφανίσεις έχουν τόση ενέργεια που δύσκολα μπορούν να αποτυπωθούν σε μια ηχογράφηση. Η μουσική τους είναι μια ιδιαίτερη μίξη από Street Punk, Hardcore και Rock N Roll. Έχουν κυκλοφορήσει 2 album S/T (2102), Life To Defend (2015) και έχουν κάνει αμέτρητες συναυλίες σε Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με θρυλικά συγκροτήματα όπως GBH, Discharge, The Buzzcocks, UK Subs, Sham 69, Cockney Rejects, Street Dogs,The Adicts, The Business κ.α.
https://criminalmindpunk.bandcamp.com/
-FFO: The Ruts, Poioson Idea, Motorhead, The Clash

◢ Οι Στράφι - Strafi γεννήθηκαν στο αυτοοργανωμένο στούντιο σπιρτόκουτο στη Λάρισα και βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης της πρώτης τους κυκλοφορίας!

◢ Οι Κonepistooli ανήκουν στο δυναμικό της Terminal Records και έρχονται από την Αθήνα για να εξαπολύσουν Φινλανδικό hardcore punk της σκηνής του '80.
http://yt.vu/vaW_1EMGfNY
https://terminalrecords.bandcamp.com/
-FFO: Rattus,Discharge,Tampere SS

Poster by Bewild Brother

πηγή : https://el-gr.facebook.com/events/11896018893…