Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στις 18.00

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

Πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ

- Απαλλάσσει πρεζέμπορους εφοπλιστές, τραπεζίτες τοκοφλύφους, βιομήχανους που σακατεύουν εργάτες στα κάτεργα της μισθωτής σκλαβιάς.

- Αθωώνει όσους ληστεύουν τα δημόσια ταμεία και συμμετέχουν στα μεγαλύτερα σκάνδαλα σε βάρος της κοινωνίας.

- Θωρακίζει και αναβαθμίζει το οπλοστάσιο της "αντι" τρομοκρατικής πολιτικής με αυστηροποίηση των νομοθετικών διατάξεων για θέματα τρομοκρατίας.

- Τιμωρεί παραδειγματικά τα κινήματα και τους αγωνιστές που ξεπερνούν τα όρια της αστικής νομιμότητας και αντιστέκονται στο μονοπώλιο της ιδεολογικής και υλικής βίας του Κράτους και Κεφαλαίου.

- Πλουτίζει με λαδώματα, εξυπηρετήσεις, παράβολα, δικαστικά και παραδικαστικά κυκλώματα.

---

η δικαιοσύνη είναι ο βασικός πυλώνας ενός συστήματος όπου οι κοινωνικές ανισότητες, αποτελούν δομικό στοιχείο για την ύπαρξη και την αναπαραγωγή του.

---

O αναρχικός Μ. Σεϊσίδης εδώ και 12 χρόνια βρίσκεται στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής. Κατηγορήθηκε για την απαλλοτρίωση της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος το 2006, για την οποία καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 36 χρόνια φυλάκισης. Στις 6 Ιούνη ξεκινάει το εφετείο της υπόθεσης.

Πορεία Τρίτη 5 Ιουνίου,στις 6μμ πλατεία Μοναστηράκι

Συγκέντρωση στο εφετείο Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 9πμ

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1588211/


1 2 3 4 5 6 7

Η "αντιτρομοκρατική" διατάζει οι δικαστές εκτελούν

Στις 16/01/2006 πραγματοποιείται ληστεία στην Εθνική Τράπεζα στην οδό Σόλωνος, όπου τραυματίζεται και συλλαμβάνεται ο αναρχικός Γ. Δημητράκης.

Διωκτικές αρχές και ΜΜΕ ξεκινούν από κοινού ένα παιχνίδι κατασκευής εντυπώσεων περί «ληστών με τα μαύρα» και «επαναστατικού ταμείου». Η στοχοποίηση του φιλικού και πολιτικού περιβάλλοντος του Γ. Δημητράκη καταλήγει στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τους Σ. Σεϊσίδη, Μ. Σεϊσίδη και Γ. Τσιρώνη τόσο για τη συγκεκριμένη ληστεία, όσο και για 6 ακόμα ληστείες της περιόδου 2002-2006. Οι τρεις καταζητούμενοι σύντροφοι επιλέγουν το δρόμο της φυγοδικίας, ενώ το 2009 επικηρύσσονται με το ποσό των 600.000 ευρώ. Στις 4 Αυγούστου 2016, και ύστερα από 11 χρόνια φυγοδικίας, ο Μ. Σεϊσίδης συλλαμβάνεται μαζί με τον Κ. Σακκά σε μπλόκο της αστυνομίας στην Σπάρτη.

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου ξεκινά το εφετείο του συντρόφου Μ. Σεϊσίδη, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί στην εξοντωτική ποινή των 36 χρόνων κάθειρξη για τη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα το 2006 αλλά και τη συναυτουργία σε 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας (του φρουρού της τράπεζας και δύο μπάτσων).

Πορεία Αλληλεγγύης - Τρίτη 5 Ιουνίου πλατεία Μοναστηράκι στις 6μμ

Συγκέντρωση στο Εφετείο (Λουκάρεως) Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 9πμ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΕΝΤΟΣ - ΕΚΤΟΣ

ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/74939/


1 2 3 4 5 6 7

A.O. Περιφέρεια Αθήνας: Αλληλεγγύη στον Μάριο Σεϊσίδη

Η πρακτική των "συνήθων υπόπτων", των αγωνιστών δηλαδή που μπαίνουν στα μαύρα κατάστιχα της καταστολής και πάνω τους προσωποποιείται, ως παράδειγμα για όλο τον κόσμο που αγωνίζεται, η κρατική εκδικητικότητα, είναι παλιά όσο και το κράτος.

Ο Μάριος Σεϊσίδης είναι απο τις χαρακτηριστικές τέτοιες περιπτώσεις τις τελευταίες δεκαετίες για το Ελληνικό κράτος. Υποτίθεται πως όλα ξεκίνησαν με ένα τρομολαγνικό κατασκεύασμα της ΕΛ.ΑΣ και των ΜΜΕ περί μια συμμορίας "ληστών με τα μαύρα". Ένα σενάριο τόσο φτηνό όσο χρειάζεται για μαζική κατανάλωση. Εκτός από τη χρωματική επιλογή της "στολής των ληστειών" και την "ευγένεια στους πελάτες των τραπεζών" οι υποτιθέμενοι "ληστές με τα μαύρα" είχαν σχέση και με τρομοκρατία, και με "επαναστατικά ταμεία" και φυσικά είχαν διαπράξει αναρίθμητες ληστείες. Ότι ακριβώς έπρεπε για να ενεργοποιηθούν και οι διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου...

Ο Μάριος Σεισίδης βρέθηκε κατηγορούμενος για συμμετοχή σε ληστεία το 2006 που κατέληξε στον βαρύ τραυματισμό του αναρχικού Γιάννη Δημητράκη. Μαζί με αυτόν κατηγορήθηκαν και άλλοι δύο αγωνιστές, ο αδερφός του Σίμος Σεϊσίδης, και ο Γρηγόρης Τσιρώνης. Ο Μάριος επέλεξε να φυγοδικήσει. Μια επιλογή πολύ λογική αν σκεφτεί κανείς ότι ο Σίμος Σεισίδης δέχτηκε απρόκλητα πυρά κατά τη σύλληψή του με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του, αιματηρή ήταν η σύλληψη και του Γρηγόρη Τσιρώνη. Το ίδιο συνέβη και στον ίδιο τον Μάριο Σεϊσίδη όταν συνελήφθηκε το 2016 μετά από 11 χρόνια φυγοδικίας.

Και το πιο σημαντικό: παρόλα αυτά, οι άλλοι δύο συγκατηγορούμενοι του κηρύχτηκαν τελικά αθώοι στο δικαστήριο...

Τελικά δεν ξεκίνησαν όλα με το παραμύθι περί "ληστών με τα μαύρα". Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι άνθρωποι της τάξης μας αποφάσισαν να πολεμήσουν, να αγωνιστούν για την ανατροπή με συνέπεια και σε βάθος χρόνου. Οι σκευωρίες, η κρατική βαρβαρότητα και καταστολή ήταν το τίμημα που έπρεπε να πληρώσουν. Πρωτόδικα ο Μ. ΣεΪσίδης "άκουσε" 36 χρόνια φυλακή σε μία δίκη φτιαγμένη για να σώσει τα τελευταία προσχήματα της υπόθεσης των "ληστών με τα μαύρα", μια δίκη αποφασισμένη να τσακίσει έστω έναν απο αυτή τη φουρνιά "συνήθων υπόπτων".

Στις 6/6 δικάζεται σε δεύτερο βαθμό.

Είναι μια μάχη που μπορεί και πρέπει να κερδηθεί. Όχι μόνο για για τον ίδιο τον Μάριο Σεϊσίδη και τους "συνήθεις υπόπτους" του σήμερα αλλά και για τους "συνήθεις υπόπτους" του αύριο. Για όλους και όλες εμάς που δεν σκύβουμε το κεφάλι.

Όλοι/ες στην πορεία Αλληλεγγύης - Τρίτη 5 Ιουνίου πλατεία Μοναστηράκι στις 6.00 μ.μ.

Αναρχική Ομοσπονδία (Περιφέρεια Αθήνας)

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1588464/


1 2 3 4 5 6 7

Αλληλεγγύη στον σύντροφο Μάριο Σεισίδη-Solidarity with the comrade Marios Seisidis

Αλληλεγγυη στον αναρχικο Μαριο Σεισιδη

Στις 6 Ιουνίου στο Εφετείο Αθηνών καλούμαι να δώσω την τελευταία μου δικαστική μάχη, όπου αφορά την εμπλοκή μου στην υπόθεση των "ληστών με τα μαύρα". Πρόκειται για μία υπόθεση που παραμένει στο προσκήνιο επί 12 χρόνια, τόσο από τους δικαστικούς μηχανισμούς όσο και από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης. Έχοντας πλέον καταρρεύσει η υπόθεση, τόσο σε δικαστικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, γίνεται αντιληπτό ότι ο χαρακτήρας αυτός των διώξεων είχε πάντοτε φρονηματικό χαρακτήρα καθότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στη συγκεκριμένη υπόθεση προερχόμαστε από τον ευρύτερο αναρχικό αντιεξουσιαστικό χώρο. Το συγκεκριμένο εφετείο αποτελεί την τελευταία πράξη μιας πολυετούς κατασταλτικής επιχειρήσης.
Απόσπασμα από το κείμενο του αναρχικού Μ.Σεισίδη..

Στηρiζουμε έμπρακτα την Πορεία αλληλεγγύης
Τρίτη 5 Ιουνίου Μοναστηράκι στις 6μμ
5 Ιούνη μέρα πανελλαδικής αλληλεγγύης στον σύντροφο Μάριο
Συγκέντρωση στο Εφετείο (Λουκάρεως) Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 9πμ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΕΣ

Rosa De Foc

Solidarity with anarchist Marios Sessidis

On June 6, at the Appeals Court of Athens, I am invited to give my last battle, where I am involved in the "black robbers" case. This is a matter that has been in the forefront for 12 years, both by judicial mechanisms and by the regime media. The case has now collapsed, both at the judicial and the political levels, it is understood that this character of the prosecution has always been rational because all those involved in this case come from the wider anarchist anti-authoritarian area. This Court of Appeal is the latest act of a multi-year repressive operation.
Extract from the text of anarchist M. Sessidis

We stand in solidarity and we support the demo on Tuesday June 5 Monastiraki square at 6pm
5 of June dedicated solidarity actions day for Marios
Concentration at the Court of Appeal (Loukareos) Wednesday 6 June at 9 am

TERRORISTS AND ROBBERS ARE THE STATES AND THE CAPITALISTS

Rosa de Foc

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1588459/


1 2 3 4 5 6 7

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΣΕΪΣΙΔΗ

ενάντια στις κατασταλτικές μεθοδεύσεις του κράτους και των μηχανισμών του

Στις 16 Γενάρη του 2006 πραγματοποιείται ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος, στο κέντρο της Αθήνας. Οι 19 σφαίρες που έριξαν οι μπάτσοι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης είχαν σαν αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό και την σύλληψη του αναρχικού Γ. Δημητράκη. Έκτοτε, ανοίγει ένας κύκλος κρατικής μιντιακής-προπαγάνδας για την ύπαρξη ομάδας αποκαλούμενης ως "ληστές με τα μαύρα", που ακολουθείται από πλήθος στοχοποιήσεων, διώξεων και ανακρίσεων αγωνιστών που ανήκουν στον αναρχικό αντιεξουσιαστικό χώρο. Τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν για τον Σίμο και τον Μάριο Σεϊσίδη και τον Γρηγόρη Τσιρώνη, τους οδηγούν στην παρανομία. Ακολουθεί τρία χρόνια μετά και η επικήρυξή τους με 600.000 ευρώ. Τα επόμενα χρόνια συλλαμβάνονται ο Σίμος Σεϊσίδης, ο οποίος τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του με συνέπεια τον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού, και αργότερα ο Γρηγόρης Τσιρώνης, οι οποίοι αθωώνονται γι' αυτή την υπόθεση. Τον Αύγουστο του 2016, ύστερα από 10 χρόνια φυγοδικίας, συλλαμβάνονται ο Μάριος Σεϊσίδης και ο Κώστας Σακκάς και βασανίζονται από τα ένστολα καθάρματα της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να τους αποσπάσουν βίαια δείγμα γενετικού υλικού. Tον Απρίλη του 2017, ο σύντροφος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 36 χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση της ληστείας και των τριών αποπειρών ανθρωποκτονίας κατά των 2 αστυνομικών και του φρουρού της τράπεζας. Μια απόφαση η οποία πάρθηκε χωρίς την αναγνώριση κανενός μάρτυρα κατηγορίας, αλλά βασίστηκε αποκλειστικά σε ένα δείγμα DNA που σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική βρέθηκε σε απόσταση 500 μέτρων μακριά από την τράπεζα.

Η εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη είναι μέρος της κατασταλτικής μεθόδευσης του κράτους απέναντι σε αναρχικούς και άλλους αγωνιστές που στόχο έχει όχι μόνο την ανάκτηση του γοήτρου των διωκτικών μηχανισμών αλλά και εν γένει τον παραδειγματισμό της κοινωνίας και την εξουδετέρωση των αντιστάσεων της. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εφαρμόζοντας τις πολιτικές των προηγούμενων διαχειριστών, ενισχύει το κρατικό κατασταλτικό οπλοστάσιο αναβαθμίζοντας το ρόλο της αντιτρομοκρατικής. Οι εκδικητικές καταδίκες, οι αντιτρομοκρατικοί νόμοι, οι διώξεις βάσει κατασκευασμένων υποθέσεων, η υποχρεωτική λήψη και ανεξέλεγκτη χρήση του DNA ακόμα και ως το μόνο αποδεικτικό στοιχείο, οι ειδικές συνθήκες κράτησης και οι απορρίψεις αιτήσεων αδείας σε πολιτικούς κρατούμενους τείνουν στην εφαρμογή ενός μόνιμου καθεστώτος εξαίρεσης απέναντι σε όσους αντιστέκονται και παλεύουν ενάντια στην εκμετάλλευση και καταπίεση που κράτος και κεφάλαιο επιβάλλουν. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του δικαστικού πραξικοπήματος εις βάρος του αναρχικού-κομμουνιστή Τ. Θεοφίλου με την αίτηση αναίρεσης της αθωωτικής απόφασης, η κάθειρξη σε 13 χρόνια της Ηριάννας και του Περικλή εξαιτίας των συντροφικών και φιλικών τους σχέσεων και με μοναδικό στοιχείο ένα "μερικό" γενετικό προφίλ καθώς και οι πολυετείς καταδίκες αναρχικών ως "ατομικών τρομοκρατών".

Tην Τετάρτη 6 Ιουνίου στο εφετείο, ο Μάριος Σεϊσίδης θα δώσει μια ακόμη μάχη ενάντια στην αστυνομική και δικαστική αυθαιρεσία. Μια μάχη, η οποία αποτελεί κομμάτι του αγώνα ενάντια στην κατασταλτική επίθεση που έχει εξαπολύσει το πολιτικά, κοινωνικά και αξιακά χρεωκοπημένο σύστημα κατά των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων για την διαιώνιση της κυριαρχίας του. Από την ποινικοποίηση των παρεμβάσεων στους εργασιακούς χώρους, την εγκληματοποίηση της συνδικαλιστικής οργάνωσης και δράσης, την κατάργηση ουσιαστικά της απεργίας ως μέσο αγώνα μέχρι τις εκκενώσεις των καταλήψεων και αυτοοργανωμένων δομών αγώνα και τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης για μετανάστες, κράτος και κεφάλαιο εντείνουν όλο και περισσότερο την ολοκληρωτική επίθεση εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας. Από την πλευρά μας, απέναντι στους κρατικούς σχεδιασμούς προώθησης του σύγχρονου ολοκληρωτισμού και εφαρμογής ενός καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, προτάσσουμε τους αυτοοργανωμένους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες των από τα κάτω για τη δημιουργία μιας κοινωνίας ισότητας, αξιοπρέπειας και ελευθερίας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στον αγώνα του συντρόφου Μ. Σεϊσίδη και με πίστη στο όραμα για την κοινωνική απελευθέρωση.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

Στηρίζουμε την πορεία αλληλεγγύης, την Τρίτη 5/6, στο Μοναστηράκι, 6 μ.μ.

Συγκέντρωση στο Εφετείο (Λουκάρεως) Τετάρτη 6/6, 9 π.μ.

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1588482/


1 2 3 4 5 6 7

Λευτεριά στον αναρχικό αγωνιστή Μάριο Σεϊσίδη

Ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης, στις 6 του Ιούνη θα δώσει μια ακόμα μάχη. Ίσως την κρισιμότερη όλων, την τελική μάχη. Στρατευμένος πάνω από μια 20ετία στο αναρχικό κίνημα, ο σύντροφός μας, αυτή τη φορά, δεν θα δώσει τη μάχη του στις κατειλημμένες λεωφόρους των συγκρούσεων και των διαδηλώσεων, ούτε στους σκοτεινούς παράδρομους της εξωθούμενης φυγοδικίας, αλλά στις δικαστικές αίθουσες του εφετείου Αθηνών. Εκεί, όπου η αστική δικαιοσύνη θα επιχειρήσει, μάταια, να καθαρογράψει το τελεσίδικο μήνυμα εξόντωσης του.

Στις 6 του Ιούνη θα διεξαχθεί μια πολιτική μάχη, που αφορά, τόσο σε νομικό επίπεδο την κατάρρευση του σαθρού κατηγορητηρίου και την οριστική συντριβή του αστυνομικοδικαστικού αφηγήματος περί ''ληστών με τα μαύρα'', όσο και σε πολιτικό, αφού ύστερα από μια δεκαετία αφηνιασμένου ανθρωποκυνηγητού, μια ανθρωποκτόνων προθέσεων σύλληψη και μια ρεβανσιστικού τύπου πρωτόδικη απόφαση, αυτός που πρέπει να δικαστεί και να καταδικαστεί δεν είναι ο Μάριος, αλλά η αστική δικαιοσύνη και οι ένοπλοι υπηρέτες της.

Η υπόθεση των ''ληστών με τα μαύρα'', όντας πεδίο για την πιλοτική εφαρμογή των νέων κατασταλτικών μεθόδων, αποκτά μια ακόμα κρισιμότερη σημασία σχετικά με την εδραίωση μιας νέου τύπου καταστολής και για τις μάχες που πρέπει να δοθούν εναντίον της. Έτσι, και η αλληλεγγύη στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη δεν αφορά μονάχα την αυτονόητη συμπαράστασή μας σε έναν κοινωνικό αγωνιστή, αλλά και την αντιπαράθεση με το καθεστώς, που στις πλάτες του συντρόφου μας, προετοίμαζε και προεικόνιζε το δόγμα για τη μεταγενέστερη κατασταλτική πολιτική που εφαρμόζεται και σήμερα.
Ήταν λοιπόν το 2006, όταν έπειτα από τη ληστεία της Εθνικής τράπεζας στην Σόλωνος και τη σύλληψη του αναρχικού Γιάννη Δημητράκη, οι διωκτικοί μηχανισμοί εκπονούν μια πρωτοφανέρωτη για το αναρχικό κίνημα κατασταλτική επιχείρηση. Εντάλματα σύλληψης για κοντινούς συντρόφους του συλληφθέντα, προσαγωγές ''υπόπτων'' και ''διαρροές'' των ονομάτων συντρόφων στα ΜΜΕ, εφεύρεση του ευφυολογήματος των ''ληστών με τα μαύρα'' ως απόπειρα αναβάθμισης των δραστών σε μια οργανωμένη ομάδα διάπραξης ληστειών, απόπειρα ποινικοποίησης των δομών κινηματικής αλληλεγγύης μέσω του επονομαζόμενου ''επαναστατικού ταμείου''.

Η ''κατάσταση έκτακτης ανάγκης'' που επιβλήθηκε από τις διωκτικές αρχές το 2006, είχε στόχο αρχικά την εξουδετέρωση των όποιων κοινωνικών αντανακλαστικών απέναντι στην κατασταλτική ασυδοσία που θα επακολουθούσε, επιχειρώντας να αποσπάσουν συναινέσεις μέσω της τρομοκράτησης και του φόβου. Η ακατάσχετη προβολή από τα δελτία ειδήσεων των κάθε λογής τρομοσεναρίων, αποσκοπούσε στην απρόσκοπτη και αθρόα στοχοποίηση αναρχικών συντρόφων και εντέλει του αναρχικού κινήματος γενικότερα. Όμως, ακόμα παραπέρα, αυτή η επιχειρούμενη χειραγώγηση της ''κοινής γνώμης'' στόχευε και την ίδια την κοινωνία και τις όποιες αντιστάσεις της.

Το γεγονός πως οι δύο από τους τρείς συντρόφους που εξωθήθηκαν στην φυγοδικία μαζί με τον Μάριο Σεϊσίδη αθωώθηκαν πανηγυρικά, ως απόρροια των εξόφθαλμα ανυπόστατων στοιχείων που ακόμα και ένα αστικό δικαστήριο δεν μπορούσε να παραβλέψει, δεν αναιρεί στον πυρήνα του το νέο κατασταλτικό δόγμα, αλλά το ενσαρκώνει. Το δόγμα που εφορμά από την ''αντιτρομοκρατική εκστρατεία'' που εξαπολύουν τα δυτικά κράτη και στο εσωτερικό τους, αφορά την κατασκευή πειστηρίων, την καταπάτηση των έστω και αστικών δικαιωμάτων, την στοχοποίηση, την σύλληψη, την επικήρυξη και τη φυλάκιση των εκάστοτε υπόπτων, μέχρι οι ίδιοι να αποδείξουν την αθωότητά τους.

Όμως, ενώ οι σύντροφοι Σίμος Σεϊσίδης και Γρηγόρης Τσιρώνης κατάφεραν να απεμπλακούν οριστικά από το πολυετές κυνηγητό εναντίον τους, για τον σύντροφο Μάριο Σεϊσίδη τα πράγματα φαίνεται πως είναι διαφορετικά. Όντας ο τελευταίος πολιτικός κρατούμενος για την συγκεκριμένη υπόθεση, ο Μάριος αποτελεί σημειολογικά το εχέγγυο για το κατά τα άλλα καταρρακωμένο γόητρο των διωκτικών αρχών. Τα 36 χρόνια κάθειρξης που του επιβλήθηκαν πρωτόδικα, αποτυπώνουν την πρόθεση για την πολυετή αιχμαλωσία του συντρόφου μας, ως λάφυρο, ως έσχατη δικαίωση μιας κουρελιασμένης κατασταλτικής μανίας.

Σε αυτή τη μάχη ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης δεν μπορεί να είναι μόνος. Για 10 και πλέον χρόνια το κίνημα αλληλεγγύης στάθηκε ώριμα στο πλευρό των συντρόφων που διώχθηκαν για την συγκεκριμένη υπόθεση, κατάφερε να σπάσει την απομόνωση και την τρομοκρατία, να αποδομήσει τα τρομοσενάρια και τα κουρελόχαρτα των δικογραφιών, κατάφερε να απελευθερώσει τους κρατούμενους συντρόφους μας. Στις 6 του Ιούνη, μαζί με τον Μάριο, το κίνημα αλληλεγγύης θα δώσει και αυτό την τελική του μάχη. Για να κλείσει οριστικά αυτός ο κύκλος, για να βγούμε νικητές, για να πάρουμε πίσω και τον τελευταίο σύντροφό μας.

ΠΟΡΕΙΑ: ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, 18:00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 9:00

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

πηγή : http://taksiki-antepithesi.espivblogs.net/arc…


1 2 3 4 5 6 7

Ενημέρωση απο την μικροφωνική αλληλεγγύης στον αναρχικό Μ.Σεϊσιδη στην Ελευσίνα

post image

Το Σάββατο 2/6 30+ σύντροφοι/ισσες πραγματοποιήσαμε μικρόφωνικη παρέμβαση αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη στην πλατεία ηρώων στην Ελευσίνα. Από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ μοιράστηκαν κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια και διαβάστηκαν το κείμενο του συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη, καθώς και κείμενα αλληλεγγύης. Στις 6/6 ο Μάριος Σεϊσίδης θα δώσει τη δικαστική μάχη στο εφετείο Αθηνών, για την υπόθεση των " ληστών με τα μαύρα ", μια υπόθεση που εδώ και 12 χρόνια οι μπάτσοι, η δικαστική μαφία και τα Μ. Μ. Ε προσπαθούν να αναπαράγουν σε κάθε ευκαιρία χρησιμοποιώντας επιπλέον κατασκευασμένα στοιχεία, για να καταδικάσουν το σύντροφο αλλά και άλλους αγωνιστές.

ΠΟΡΕΙΑ ΤΡΙΤΗ 5/6 ΩΡΑ 18.00 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/6 ΕΦΕΤΕΙΟ ΩΡΑ 9.00.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ NON SERVIAM ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΞ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1588514/