Τρίτη 29 Μαίου 2018 στις 18.00

[Ακύρωση] Αντιφασιστική συγκέντρωση

Η αντιφασιστική συγκέντρωση για σήμερα στις 6 μμ στην πλ. Συντάγματος ακυρώνεται λόγω της αντιφασιστικής δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη στα δικαστήρια Πειραιά.

Η μάχη απέναντι στον φασισμό δεν είναι ένα άθροισμα δράσεων, αλλά ένας συνεχής αγώνας που διεξάγεται με πολλούς τρόπους σε διαφορετικά μέτωπα και με συγκεκριμένες τακτικές κάθε φορά.

Υπάρχει μια συνδυασμένη προσπάθεια κράτους αστυνομίας και χρυσής αυγής να επαναφέρουν στην κεντρική πολιτική σκηνή την χρυσή αυγή ενώ την ίδια στιγμή αυτή βρίσκεται στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες που επιλέγει να μείνει άπραγη και παρακολουθεί τις εξελίξεις, την προσπάθεια αυτοματοποίησης της χρυσής αυγής και της εμφάνισης της στην πλ. Συντάγματος.

Το ταξικό κίνημα της εργατικής τάξης και της νεολαίας με εργαλεία τον μαχητικό αντιφασισμό, τον διεθνισμό και την προοπτική της κομμουνιστικής κοινωνίας θα τσακίσει τα υπολείμματα των ταγμάτων εφόδου θα αποτρέψει την ακροδεξιά και φασιστική ανασυγκρότηση και θα οδηγήσει στην αντικαπιταλιστική ανατροπή.

Όλοι και όλες στις διεθνιστικές εκδηλώσεις της εβδομάδας, την Πέμπτη 31 Μάιου στην πλατεία Καλογήρων στην Δάφνη στις 7 μμ, την Παρασκευή 1 Ιουνίου στου Ζωγράφου στην πλατεία Γαρδένιας στις 6 μμ, και στην μεγάλη Διεθνιστική Διαδήλωση του Σαββάτου 2 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στα προπύλαια, και στην Διεθνιστική συνέλευση την Κυριακή στις 3 Ιουνίου το απόγευμα στις 6 στο Πολυτεχνείο Γκίνη.

Κάθε κάλεσμα του φασιστικού εσμού, κάθε εμφάνιση της ναζιστικής συμμορίας είναι μία προσπάθεια να επιτεθεί στο κίνημα και να οργανώσει τον κανιβαλιστικό όχλο. Από τον εμπρησμό της Libertatia, το πογκρόμ στους πρόσφυγες στην Μυτιλήνη και την επίθεση στον Μπουτάρη, οι φασιστικές και εθνικιστικές συγκεντρώσεις γίνονται το προπέτασμα επιθέσεων και οργάνωσης του φασιστικού ακροατηρίου. Η προσπάθεια αυτή την ημέρα της χρυσής αυγής να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας δεν θα μείνει αναπάντητη.

Δεν θα αφήσουμε την χρυσή αυγή να εμφανιστεί σε δημόσιο χώρο.

Κανένα περιθώριο στους φασίστες.

Αντιφασιστική συγκέντρωση Πλατεία Συντάγματος Τρίτη 29 Μαΐου στις 18:00

ΟΡ.Μ.Α. (ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού)

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2018/05/27/αν…