Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 στις 9.00 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Δίκη των συλληφθέντων της αντιφασιστικής περιφρούρησης των Προσφυγικών Λ.Αλεξάνδρας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΤΙΣ 31/11 & 01/12/2016

Την Παρασκευή 1 Ιούνη, δικάζονται στο 3ο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών οι δύο συλληφθέντες αλληλέγγυοι από τα γεγονότα στις 31/11 και 1/12/2016 στην κατειλημμένη γειτονιά των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας, μετά την απόπειρα εισβολής κράτους και φασιστών. Και οι δύο συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση εκκαθάρισης της γειτονιάς από τα ΜΑΤ, την ίδια στιγμή που από πίσω τους επιχειρούσε να επιδράμει το τάγμα εφόδου της χ. α. και πριν την έναρξη της φυσικής αντιπαράθεσης με την περιφρούρηση και τους κατοίκους της γειτονιάς.

Η φύση των κατηγοριών με 5 αναβαθμισμένα πλημμελήματα (ψευδής ανωμοτί κατάθεση αντί για απείθεια, κατηγορία οπλοφορίας για σημαία περιφρούρησης μαζί με την οπλοχρησία κ.α.), μέσα σε ένα πνεύμα που προσπαθεί να τα εντάξει σε ότι ακολούθησε τις επόμενες ώρες, κατά τις οποίες μάλιστα οι συλληφθέντες βρισκόταν υπό κράτηση στην ΓΑΔΑ, αποκαλύπτει την εκδικητικότητα των κατασταλτικών μηχανισμών και την απόπειρα ποινικοποίησης όχι μόνο της δίκαιης άμυνας των αγωνιζόμενων απέναντι στην επίθεση της καταστολής, αλλά και της αλληλεγγύης με αυτήν. Την ίδια στιγμή αποκαλύπτει για άλλη μια φορά το νέο αναβαθμισμένο δόγμα καταστολής από τους δικαστικούς μηχανισμούς, το οποίο εφαρμόζεται όλο το τελευταίο διάστημα, ενάντια σε κάθε αγωνιζόμενο, στο κοινό τραπέζι που στήνουν ΓΑΔΑ, ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές και αποτελειώνουν οι δικαστικές αίθουσες.

Η στήριξη των αγώνων της κοινωνικής βάσης για την προστασία της από τις επιθέσεις κράτους-κεφαλαίου -φασιστών, αποτελεί την παρακαταθήκη πάνω στην οποία χτίζονται οι βάσεις των αυτόνομων και ριζοσπαστικών κινημάτων.

Η αναχαίτιση της επιδρομής μπάτσων και φασιστών μέσα στην γειτονιά των Προσφυγικών στις 31/11 & 01/12/2016 απέδειξε στην πράξη, ότι η πίστη στην δύναμη της κοινωνικής αυτοοργάνωσης και αντίστασης, είναι ικανή να υψώσει ανίκητα οδοφράγματα απέναντι στις ορδές των μισθοφόρων της κρατικής και παρακρατικής καταστολής.

Η έμπρακτη υπόσχεση της κοινότητας αγώνα και της γειτονιάς των προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας, ότι θα κρατήσουν το έδαφός τους ελεύθερο από τους φασίστες και την καταστολή παραμένει ζωντανή

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ


ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Παρασκευή 01/06/2018 10.00π.μ.

Δικαστήρια Ευελπίδων - Κτίριο 7, αριθμός 3

Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών

ΥΓ: Την ίδια μέρα συνεχίζεται η δίκη της χ. α. στο εφετείο Αθηνών. Η κοινότητα αγώνα των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας θα επιχειρήσει το μίνιμουμ της περιφρούρησης της γειτονιάς, ώστε να παραβρεθεί στην δίκη.

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1588385/


1 2 3

Η κατειλημμένη γειτονιά των Προσφυγικών Αλεξάνδρας βρίσκεται απέναντι σε μια ακατάπαυστη ολομέτωπη επίθεση με το ξεπούλημα της στο ΤΑΙΠΕΔ κι έπειτα στην Περιφέρεια, τις δίκες των φασιστών και τη διαρκή πολιορκία της από τους μηχανισμούς καταστολής και την προσπάθεια δυάλυσης της αυτοοργανωμένης κοινότητας μέσω της εξαγοράς και της αφομοίωσης, που είναι η δόλια τακτική της αριστερής διαχείρισης. Με τις δίκες της «χ.αυγής» στο εφετείο το κράτος πήρε την ευκαιρία να οργανώσει μια παρατεταμένη επιχείρηση αστυνομοκρατίας στα Προσφυγικά, η οποία κορυφώθηκε στις 31/10/'16 με εισβολή φασιστών και μπάτσων στη γειτονιά, συλλήψεις και βασανισμό δυο συντρόφων. Στη συνέχεια η μαχητική υπεράσπιση της κατειλημμένης γειτονιάς από την κοινότητά της και αλληλέγγυους εκδίωξε τις αστυνομικές δυνάμεις και τους φασίστες. Η αποτυχία αυτής της κατασταλτικής επίθεσης, που ήταν αποτέλεσμα της ετοιμότητας και της παραδειγματικής υπεράσπισης της κοινότητας αγώνα των Προσφυγικών, είναι τρανταχτό παράδειγμα της αδυναμίας του κράτους απέναντι στην οργανωμένη περιφρούρηση των αγώνων μας και την ανοιχτή μαχητική αλληλεγγύη, παράδειγμα της δύναμης των εξεγερμένων.
Στις 1 Ιούνη δικάζονται στο 3ο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών οι δύο συλληφθέντες αλληλέγγυοι με ένα εκδικητικό κατηγορητήριο.
(Εδώ η ανακοίνωση της Συνέλευσης Κατειλημμένων Προσφυγικών)

Καμία κοινότητα αντίστασης μόνη της απέναντι στο κράτος.
Κανένας αγωνιστής μόνος του απέναντι στην καταστολή.

ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ, ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΙΚΑΕΙ

Κατάληψη Gare


1 2 3

Παρασκευή 01/06/2018 στις 09:00 στο 3ο τριμελλές πλημμελειοδικίο Αθηνών κτήριο 7 αριθμός 3 , δικάζονται δύο αλληλέγγυοι συλληφθέντες από τα γεγονότα εισβολής ματ και φασιστών τέλη 2016 ,οπού η γειτονιά των Προσφυγικών στάθηκε στο ύψος της και απώθησε τα τσιράκια του κράτους και του παρακράτους με αποτέλεσμα δύο συλληφθέντες σύντροφοι να κατηγορούνται με ψευδό κατηγορητήριο.Στηρίζουμε έμπρακτα με την παρουσία μας ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους αγωνιστές συντρόφους.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Rosa de Foc

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1588423/