Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στις 12.00

Συνέντευξη τύπου

Η ΟΡ.Μ.Α. διοργανώνει ανοιχτή συνέντευξη τύπου την Τρίτη 5 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 3ης Σεπτεμβρίου 48 Β (6ος όροφος).

Η δικηγόρος της πολιτικής αγωγής και οι κατηγορούμενοι αντιφασίστες θα παραθέσουν όλα τα πραγματικά γεγονότα της φασιστικής επίθεσης με ορμητήριο τα γραφεία του χρυσαυγίτικου εργοδοτικού σωματείου «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και τις κατηγορορίες ενάντια στους 4 - μέχρι στιγμής - φασίστες. Επίσης, θα αναδείξουν την αθωότητα των αγωνιστών ξεσκεπάζοντας την σκευωρία του κρατικού μηχανισμού και το σχέδιο του να μετατρέψει τις αντιφασιστικές δράσεις σε «διατάραξη κοινής ειρήνης».

Η δίκη των ναζί αναβλήθηκε για τις 12 Ιούνη στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά,επειδή ενσωματώθηκε ως κατηγορούμενος και 4ος φασίστας που ο Λαγός είχε «διατάξει» το Διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Περάματος να τον απελευθερώσει.

Απαιτούμε:
- Να συλληφθούν - καταδικαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φασίστες της ενέδρας στις 26/05.
- Να αθωωθούν οι αντιφασίστες κατηγορούμενοι.
- Να κλείσει το εργοδοτικό σωματείο "Αγ.Νικόλαος" και η ναζιστική γιάφκα του.

Παράλληλα, κατόπιν σύσκεψης κοινωνικών & πολιτικών φορέων διοργανώνουμε αντιφασιστική διαδήλωση στο Πέραμα 9/6 & αντιφασιστική συγκέντρωση στα δικαστήρια Πειραιά 12/6.

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2018/06/03/συ…