Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στις 9.30 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα για την βομβιστική επίθεση...

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 9.30 π.μ συνεχίζεται το Εφετείο της 2ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα. Για την συγκεκριμένη υπόθεση - βομβιστική ενέργεια εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας, γραφείο του ΔΝΤ, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά 4 αστυνομικών στο Μοναστηράκι και ενός στην Κλειτορία, 2 απαλλοτριώσεις τραπεζών σε Κλειτορία και Μέθανα, προμήθεια, κατοχή, κατασκευή εκρηκτικών παράνομη οπλοχρησία, οπλοφορία, εμπρησμός καθώς και για την κατηγορία της ''διεύθυνσης''ο Νίκος Μαζιώτης πήρε 1 φορά ισόβια και 129 χρόνια κάθειρξης.

Για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί πρωτόδικα ο Γιώργος Πετρακάκος σε 36 χρόνια κάθειρξη (για ένταξη και συμμετοχή στον Ε.Α και 3 απαλλοτριώσεις τραπεζών) καθώς και ο αναρχικός Αντώνης Σταμπούλος σε 13 χρόνια κάθειρξη (για ένταξη και συμμετοχή στον Ε.Α και πλαστογραφία).

Η Πόλα Ρούπα μέλος του Επανασατικού Αγώνα που τότε βρίσκονταν στην ''παρανομία'' καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 11 χρόνια για πλημμεληματικές πράξεις. Όπως είναι γνωστό για την ίδια υπόθεση διεξάγεται ταυτόχρονα και η δίκη εναντίον της Πόλας Ρούπα με τις κατηγορίες ''διεύθυνση και συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης". Πρόσφατα μάλιστα ενημερώσαμε για την εξέλιξη της δίκης αυτής καθώς και την εισαγγελική πρόταση επι των ποινών για την Π.Ρούπα.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/75131/


Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στις 9.00 π.μ συνεχίζεται στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού το εφετείο της 2ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα που αφορά την επίθεση στην Τράπεζας της Ελλάδας , την συμπλοκή στο Μοναστηράκι, απαλλοτριώσεις τραπεζών, ένταξη και συμμετοχή στον ΕΑ.

Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί τα μέλη της οργάνωσης Ν. Μαζιώτης σε ισόβια κάθειρξη για την Τράπεζα της Ελλάδος και 129 χρόνια για τις υπόλοιπες κατηγορίες ανάμεσα σε αυτές και για «διεύθυνση» της οργάνωσης. Η Πόλα Ρούπα σε 11 χρόνια κάθειρξη μόνο για τα πλημμελήματα . ο αναρχικός Αντώνης Σταμπούλος καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξης για ένταξη και συμμετοχή στον Ε.Α και ο Γιώργος Πετρακάκος σε 36 χρόνια για ένταξη κα συμμετοχή στον Ε.Α και για απαλλοτριώσεις τραπεζών.

Η αλληλεγγύη στους φυλακισμένους και στους διωκόμενους συντρόφους/ισσες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αγώνα για την επανάσταση, για μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας, για την αναρχία.

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/75151/