Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 στις 21.00

Θερινή Προβολή: Του Θεού η Χώρα (God's Own Country)

Το κινηματογραφικό μας αφιέρωμα στην LGBTQ κοινότητα συνεχίζεται με τη 2η προβολή μας, το επιτυχημένο ντεμπούτο του Φράνσις Λι, το οποίο συνδυάζει μια σκληρή μα συγκινητική ερωτική ιστορία και μια πολιτικά εύστοχη παραβολή πάνω στη μετα-Brexit Βρετανία. Βασισμένη σε προσωπικά βιώματα του σκηνοθέτη, η ταινία έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές όπου κι αν έχει προβληθεί, κερδίζοντας το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Σάντανς, βραβείο στο Πανόραμα του Φεστιβάλ Βερολίνου, καθώς και βραβείο καλύτερης ταινίας στα Βρετανικά Βραβεία Ανεξάρτητου Κινηματογράφου.
Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8.30 με μπίρες, φαγητό, σνακς, παγωτό, κινηματικό βιβλιοπωλείο, πολιτικά έντυπα. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη στο "καλάθι αλληλεγγύης του π". Καμπούρογλου 44& Σαμαρά στα Κάτω Πατήσια.
Φωτογραφία του χρήστη Π - χώρος κινημάτων, αλληλεγγύης & πολιτισμού.
Υπόθεση: Ο Τζόνι Σάξμπι εργάζεται επί πολλές ώρες στην απόμακρη φάρμα της οικογένειας του, κάπου στα βόρεια της Αγγλίας. Ο μόνος τρόπος που ξεγελάει τη μοναχική του ύπαρξη, είναι το να πίνει πολύ τα βράδια και να αναζητά περιστασιακό σεξ. Αλλά όταν ένας όμορφος ρουμάνος μετανάστης έρχεται προσωρινά να τον βοηθήσει με τη δουλειά στη φάρμα, ο Τζόνι βρίσκεται μπροστά σε συναισθήματα που δεν είχε νιώσει ξανά. Καθώς οι δυο τους βρίσκονται ολομόναχοι να εργάζονται, μια έντονη σχέση ακμάζει και αλλάζει τη ζωή του Τζόνι για πάντα.

Φωτογραφία του χρήστη Π - χώρος κινημάτων, αλληλεγγύης & πολιτισμού.

πηγή : https://www.facebook.com/events/2072080209720…
πηγή : email που λάβαμε στις 13 Ιούνιος 16h