Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στις 21.00

Θερινή Προβολή: Call Me By Your Name

Ολοκληρώνουμε το αφιέρωμα στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα με την υποψήφια για 4 όσκαρ ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο. Βασισμένη στο βιβλίο του Αντρε Ασιμάν, είναι και πάλι γεμάτη ήλιο και Ιταλία, μα αυτή τη φορά και γεμάτη ζωή κι όλα όσα αυτή συνεπάγεται.
Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8.30 με μπίρες, φαγητό, σνακς, παγωτό, κινηματικό βιβλιοπωλείο, πολιτικά έντυπα. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη στο "καλάθι αλληλεγγύης του π". Καμπούρογλου 44& Σαμαρά στα Κάτω Πατήσια.
**Η ώρα έναρξης θα τηρηθεί αυστηρά οπότε ελάτε έγκαιρα...

ΦωτογÏαφία του χÏήστη Π - χώÏος κÎ'νημάτων, αλληλεγγÏης & πολÎ'Ï„Î'σμοÏ.

Υπόθεση: Καλοκαίρι του 1983, στη βόρεια Ιταλία. Ο Έλιο Πέρλμαν, ένας 17χρονος αμερικανο-ιταλός, περνάει τις μέρες του με την οικογένεια του στη βίλλα τους, που χτίστηκε τον 17ο αιώνα, αντιγράφοντας τραγούδια και φλερτάροντας με τη φίλη του, Μάρζια. Μια μέρα, ο Όλιβερ, ένας χαριτωμένος 24χρονος Αμερικανός με υποτροφία για διδακτορικό, καταφτάνει καθώς το πανεπιστήμιο του έχει θέσει να βοηθήσει τον πατέρα του Έλιο, διαπρεπή καθηγητή στην ελληνορωμαϊκή κουλτούρα. Καταμεσής στην ηλιόλουστη λαμπρότητα του αισθησιακού αυτού σκηνικού, ο Έλιο και ο Όλιβερ ανακαλύπτουν την ομορφιά του νέου πόθου, σε ένα Καλοκαίρι που εντέλει θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

ΦωτογÏαφία του χÏήστη Π - χώÏος κÎ'νημάτων, αλληλεγγÏης & πολÎ'Ï„Î'σμοÏ.

πηγή : https://www.facebook.com/events/1849279056797…
πηγή : email που λάβαμε στις 16 Ιούνιος 14h