Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στις 19.00

Οργανωτικά πορείας για πυροβολισμούς έξω από το γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη

Την Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 7μμ στο κτήριο Γκίνη θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση για οργανωτικά ζητήματα της πορείας για τους πυροβολισμούς έξω από το γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη.

Παρασκευή 6 Ιούλη στις 7μμ Συγκέντρωση πλατεία Εξαρχείων

και Πορεία προς το πολιτικό γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη

ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ

Την 7η Ιουνίου, στο πλαίσιο αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, πραγματοποιήθηκε από ομάδα συντρόφων δράση με στόχο τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος στην οδό Γενναδείου. Στο κτίριο στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Κατά τη διάρκεια της δράσης ο αστυνομικός φρουρός του συγκεκριμένου πυροβόλησε σε ευθεία βολή την ομάδα των συντρόφων καθώς αυτή αποχωρούσε.

Ήταν άλλη μία ενέργεια στα πλαίσια της κλιμάκωσης της κρατικής καταστολής των τελευταίων χρόνων, απέναντι σε απεργούς, νεολαίους, συνταξιούχους, φυλακισμένους αγωνιστές και γενικότερα σε όσους αγωνίζονται.

Τέτοιες δολοφονικές ενέργειες θυμίζουν το πρόσφατο παρελθόν και τη δολοφονία Γρηγορόπουλου από τον Κορκονέα.

ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Την Τρίτη 26 Ιουνίου ανακοινώθηκε στους πολιτικούς κρατούμενους Δημήτρη Κουφοντίνα, Παναγιώτη Αργυρού, Κώστα Γουρνά, Δαμιανό Μπολάνο, Γιώργο Νικολόπουλο, Μιχάλη Νικολόπουλο, Γεράσιμο Τσάκαλο και Χρήστο Τσάκαλο κλήση για ανωμοτί κατάθεση, μετά από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, σχετικά με υποτιθέμενο πειθαρχικό παράπτωμα που αφορά την εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού στις 24 Φλεβάρη 2018, ως απάντηση στη βίαιη μεταγωγή του αναρχικού Ντίνο Γιαγτζόγλου.

Δε μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν

Θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους

Συνέλευση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/75455/