Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Αποφαση δικαστηριου για Π. Ρούπα (Επαναστατικο Αγώνα)

από Νίκος Μαζιώτης-Πόλα Ρούπα

Ημέρα/Ώρα: 11/07/2018 στις 9 πμ.


Την Τετάρτη 11/7/2018 ''πέφτει η αυλαία'' στη δίκη εναντίον της Πόλας Ρούπα για την ενέργεια του Επαναστατικού Αγώνα στην ΤτΕ και το γραφείο του ΔΝΤ καθώς αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου επί των ποινών για το μέλος του Ε.Α., Πόλα Ρούπα.
Είναι χαρακτηριστικό πως στην παραληρηματική του αγόρευση επι των ποινών ο εισαγγελέας Δράκος πρότεινε την καταδίκη της Πόλας Ρούπα όχι μόνο για την διεύθυνση αλλά και την ηθική αυτουργία για την επίθεση εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας καθώς και για όλες τις πράξεις που υπάρχουν στο κατηγορητήριο. Όπως είπε ο ίδιος: ''Η Ρούπα ήταν ο ηθικός αυτουργός για την συμμετοχή του Νίκου Μαζιώτη ως συναυτουργού στην επίθεση''.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/75538/


Η απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη εναντίον της Π. Ρούπα για την επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδας

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 9.30 π.μ ολοκληρώνεται στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού η δίκη εναντίον της Π. Ρούπα μέλος του ΕΑ για την επίθεση της οργάνωσης στην Τράπεζας της Ελλάδας.
Σε αυτή την συνεδρίαση αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου επί των ποινών.
Στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε καταδικαστεί σε 11 χρόνια κάθειρξη μόνο για τα πλημμελήματα. Στο συγκεκριμένο δικαστήριο κατηγορείται για συγκρότηση και ''διεύθυνση'' της οργάνωσης καθώς και για την κατηγορία της έκρηξης, κατοχή όπλων και εκρηκτικών κ.λ.π.

Η αλληλεγγύη στους φυλακισμένους και στους διωκόμενους συντρόφους/ισσες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αγώνα για την επανάσταση, για μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας, για την αναρχία.

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/75556/