Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 στις 21.00

Προβολή: Ο Λαβύρινθος του Πάνα

3η και τελευταία μας ταινία που ολοκληρώνει το κινηματογραφικό μας αφιέρωμα στην Ισπανική Επανάσταση του 36'(και τον εμφύλιο ως το 39') με το αριστούργημα του χαρισματικού Μεξικανού δημιουργού που διαστρέφει την αθώα "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων", με φόντο την σπαραγμένη από τον εμφύλιο Ισπανία των 30's. Ρεαλισμός που πατά γερά στη μαγεία ή μαγεία καλά ριζωμένη στον ρεαλισμό; Όταν το υπερφυσικό συναντά την πολιτική αλληγορία, τη φαντασμαγορία των ειδικών εφέ και την ομολογουμένως αχαλίνωτη φαντασία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, το αποτέλεσμα προβλέπεται τουλάχιστον μεθυστικό!

Θα ακολουθήσει κουβέντα μετά την ολοκλήρωση της προβολής.

Φωτογραφία του χρήστη Π - χώρος κινημάτων, αλληλεγγύης & πολιτισμού.

*Επίσης θα πραγματοποίησουμε το 1ο μας ανταλλακτικό παζάρι για το 2018! Θα ανταλλαξουμε ρουχα, παπουτσια, βιβλια, διακοσμητικα ειδη σπιτιού, παιχνίδια (τα οποία θα φέρει όποιος/α συμμετέχει σε αυτό) με αλλα που χρειαζόμαστε.Παρακαλουμε ολα τα αντικειμενα που θα φερετε προς ανταλλαγη να ειναι καθαρα κ σε αριστη κατασταση . Μπορειτε να φερετε και να παρετε απο ενα ως πεντε αντικειμενα.

Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8.00 με μπίρες, φαγητό, σνακς, παγωτά, κινηματικό βιβλιοπωλείο, πολιτικά έντυπα. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη.

Φωτογραφία του χρήστη Π - χώρος κινημάτων, αλληλεγγύης & πολιτισμού.

Υπόθεση: Ισπανία, 1944: το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου. Η Κάρμεν, που πρόσφατα ξαναπαντρεύτηκε, μετακομίζει με την κόρη της Οφηλία, στο σπίτι του καινούριου της συζύγου Βιντάλ, λοχαγό στον στρατό του δικτάτορα Φράνκο. Μην μπορώντας να αντέξει εύκολα την καινούρια της ζωή, το νεαρό κορίτσι ψάχνει να βρει καταφύγιο σε έναν μυστηριώδη λαβύρινθο, που ανακαλύπτει δίπλα στο νέο της σπίτι. Ο Πάνας, ο φρουρός του, ένα μαγικό πλάσμα, της αποκαλύπτει ότι είναι η χαμένη από καιρό πριγκίπισσα του μυθικού αυτού βασιλείου. Για να βρει την αλήθεια, η Οφηλία πρέπει να φέρει εις πέρας τρεις επικίνδυνες αποστολές, αποστολές που δεν μοιάζουν σε τίποτα με ό,τι έχει αντιμετωπίσει ως τώρα στη ζωή της.

Φωτογραφία του χρήστη Π - χώρος κινημάτων, αλληλεγγύης & πολιτισμού.

πηγή : https://www.facebook.com/events/1848820918746…
πηγή : email που λάβαμε στις 17 Ιούλιος 11h