Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 στις 12.00

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 25, 12:00-19:00
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΚΙΝΗ

Μεγάλη ανάγκη σε γάζες, betadine, fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.α). (Σε περίπτωση extra αναγκών θα υπάρξει ενημέρωση)

Τα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα θα αποσταλούν στο ΚΕΕΛΠΝΟ για τις ανάγκες των πυρόπληκτων.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Αναρχική Ομάδα Ελευθεριακής Ανάβασης

Facebook Page: Αναρχική Ομάδα Ελευθεριακής Ανάβασης

e-mail: eleuextheriakhex.anavash@espiv.nexet

πηγή : https://www.facebook.com/anarxikoi.pezoporoi.…


Για μια ακόμη χρονιά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές, άνθρωποι και φύση να δολοφονούνται αυτή την φορά με ανείπωτες απώλειες. Σε αυτήν την απίστευτη τραγωδία πρέπει να βρεθούμε δίπλα στον κόσμο , να προτάξουμε την αλληλεγγύη μας και να στηρίξουμε τους πυρόπληκτους όπως μπορούμε. Για αυτό τον λόγο στηρίζουμε το κάλεσμα αύριο Τετάρτη 25/7 στο Γκινη από τις 12:00 μεχρι τις 7:00 για συλλογη είδων πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και φάρμακα.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/7 12:00-19:00 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΚΙΝΗ

Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου

Τρόπος επικοινωνίας: asykexamo@espiexv.net

πηγή : https://el-gr.facebook.com/asykamo/


Έκτακτη ενημέρωση από την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στον Γκίνη

Εκτός από την αναγραφόμενη λίστα που δημοσιεύτηκε υπάρχει άμεση ανάγκη για κεριά, μπαταρίες, φακούς για τη νύχτα και power banks για φορητή φόρτιση. Όποιος θέλει να μεταβεί στις πληγείσες περιοχές, στο Μαραθώνα δε χρειάζονται πολύ βοήθεια καλό είναι να αναζητηθούν άλλες περιοχές, όπως επίσης μπορεί να γίνει επικοινωνία μαζί μας στο σημείο συλλογής στο Γκίνη για μεταφορά.

Η λίστα που είχε δημοσιευθεί χθες και παραμένει ανάγκη συλλογής είναι η εξής (υπενθυμίζουμε ότι είναι στο κτήριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο στο κέντρο της Αθήνας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, πρόσβαση από τη πλαϊνή είσοδο στην οδό Στουρνάρη):

-Betadine-Παιδικές πάνες-Μωρομάντιλα-Βαζελινούχες γάζες fucidin-Αποστειρωμένες γάζες μεσαίο μέγεθος-Αποστειρωμένες γάζες μεγάλο μέγεθος-Φιάλες ορού ringers-Φιάλες ορού dextrose-Παλμικά οξύμετρα-Ηλεκτρονικά πιεσόμετρα-Τζελ εγκάυματος τύπου flagyl/ flogocalm-Pulvo spray-Γάντια νιτριλίου-Αλουμινοκουβέρτες-Μάσκες μιας χρήσης v2-Αυτοκόλλητα ράμματα-Ήπιο αντισηπτικό τύπου hibitane-Μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ-Παυσίπονα-Λαβίδες-Ποδιές μίας χρήσεως-Kαθαριστικά σπιτιού

~Τρόφιμα μακράς συντηρήσεως~εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση άμεσης κατανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.), γάλατα μακράς διαρκείας τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ.

Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου

Τρόπος επικοινωνίας: asykexamo@espiexv.net

πηγή : https://el-gr.facebook.com/asykamo/