Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 στις 12.00

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

[Θεσσαλονίκη] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον συλληφθέντα της 25/7

Το απόγευμα της 25/7, μια μέρα μετά από το μαχαίρωμα μετανάστη στην πλατεία Ναυαρίνου από φασίστες και μία σειρά επιθέσεων που έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο καιρό στην πόλη της Θεσσαλονίκης (στο μνημείο του Ολοκαυτώματος, σε καταλήψεις, ομοφυλόφιλους, μετανάστες) από μικτές παρακρατικές ομάδες κρούσης μέσα στις οποίες είναι και ο Ιερός Λόχος πραγματοποιήθηκε συμπλοκή στην περιοχή των Μετεώρων κατά την οποία μέλη της συγκεκριμένης φασιστικής οργάνωσης κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει χώρος για αυτούς στην πόλη. Τις επόμενες ώρες οι μπάτσοι σε άμεση συνεργασία μαζί με αυτούς που χαϊδεύουν τόσο καιρό, συνέλαβαν έναν σύντροφο με την κατηγορία της "απρόκλητης σωματικής βλάβης" και της"απείθειας" λόγω της άρνησης του να περάσει τη διαδικασία της σήμανσης.

Παράλληλα, την στιγμή που οι φασίστες του ιερού λόχου διαφήμιζαν το φιλανθρωπικό τους προσωπείο στο διαδίκτυο και την αλληλεγγύη τους που αφορά βέβαια μόνο "έλληνες", τα τοπικά παπαγαλάκια δεν βλέπουν παρά μόνο μια "επίθεση σε συγκέντρωση τροφίμων", κάτι που όπως και να έχει είναι αναληθές.

Οι φίλοι του Αμβρόσιου και του Άνθιμου, αυτοί που κυνηγάν τους πρόσφυγες τη στιγμή που οι δεύτεροι δίνουν αίμα για τους πυροπαθείς, αυτοί που κηρύττουν το μίσος και καλούν "στα όπλα για να πάρουμε τα Σκόπια" και σε πόλεμο με την Τουρκία τη στιγμή που δεκάδες αναρχικές και κομμουνιστικές οργανώσεις αλλά και απλοί άνθρωποι δείχνουν με κάθε τρόπο την έμπρακτη διεθνιστική αλληλεγγύη τους, τα τσιράκια των αφεντικών που θέλουν να διώξουν από τη χώρα τους μετανάστες τη στιγμή που Αιγύπτιοι αλιεργάτες μαζεύαν κόσμο από τη θάλασσα με αυταπάρνηση και θέτοντας την ίδια τουςτη ζωή σε κίνδυνο τόλμησαν να πραγματοποιήσουν δημόσια εμφάνιση σε πλατεία των δυτικών συνοικιών της πόλης πουλώντας ανθρωπισμό.

Αυτοί λοιπόν, οι ρουφιάνοι των μπάτσων και των αφεντικών, που ονειρεύονται πολέμους και υμνούν τον Παπαδόπουλο και τον Μεταξά, αυτοί που φωνάζουν "για μαχαίρια στην καρδιά του κάθε αντιφά" ας ξέρουν πως δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στις γειτονιές μας. Μπορούν να συνεχίσουν να συναγελάζονται με τα αφεντικά τους, τους εφοπλιστές, τους βιομηχάνους και τους μεγαλοεργολάβους, κρυμμένοι πίσω από τους μπάτσους. Με αυτούς που δεν διστάζουν να τσακίζουν τη φύση και να μας καίνε ζωντανούς για να αυξήσουν για άλλη μια φορά τα κέρδη τους (είτε αυτά λέγονται μεταλλεία βωξίτη, είτε αιολικά πάρκα, είτε κατασκευές υπερπολυτελών ξενοδοχείων και βιλλών, είτε εργασιακά κάτεργα με φτηνή εργασία ντόπιων και φτηνότερη των μεταναστών).

Τη στιγμή αυτή, μπροστά στη φρίκη κάθε εθνικός διαχωρισμός καταρρέει, και η ταξική και κοινωνική αλληλεγγύη απλώνει σπάζοντας κάθε διαχωρισμόανάμεσα στους καταπιεσμένους, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι χτίζουν πολιτικές καριέρες πάνω στον πόνο και οι εφοπλιστές στέλνουν τη σκέψη τους στις οικογένειες των θυμάτων (!), ο φασισμός δεν μπορεί παρά να παίρνει πόδι.

Η πάλη των εκμεταλλευόμενων για ζωή, και μάλιστα για ζωή αξιοβίωτη δεν χωράει διαχωρισμούς με βάση το έθνος, το φύλο και τη φυλή. Οφείλουμε να σταθούμε με αλληλεγγύη ο ένας δίπλα στην άλλη για να νικήσουμε την βαρβαρότητα του καπιταλισμού, για να ζήσουμε.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΡΘΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 2/8 ΣΤΙΣ 12.00

Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά/ anatolika.espivblogs.net


1 2 3 4 5

Η αναθέρμανση του μακεδονικού ζητήματος αποτέλεσε μια σπάνια ευκαιρία για κάθε λογής εθνικιστικό και φασιστικό κατακάθι να πάρει μια θέση στον δημόσιο λόγο και να προσπαθήσει να προωθήσει τα δολοφονικά πολιτικά του σχέδια. Πλέον έχει γίνει φανερό και στους πιο αφελείς ότι ο υποτιθέμενα α-κομμάτιστος και α-πολίτικος χαρακτήρας των συλλαλητηρίων, που διαφημίστηκε με τόση επιμέλεια από τα ΜΜΕ, ήταν απλώς μια προβιά που από κάτω της κρύφτηκε το θηρίο -και όπως αποδείχτηκε, δε του πήρε πολύ να νιώσει σίγουρο και να φανερώσει το πραγματικό του πρόσωπο. Κάπως έτσι, οι χρήσιμοι ηλίθιοι μετατράπηκαν σε επικίνδυνους ηλίθιους.

Τώρα, που οι «διαβουλεύσεις» μεταξύ των «δυο» πλευρών κατέληξαν στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία» για τη γείτονα χώρα για μια ακόμα φορά η εθνική αγανάκτηση ξεχειλίζει (!) για το θράσος των γειτόνων που ζουν στο βόρειο τμήμα της γεωγραφικής περιοχής που ονομάζεται Μακεδονία να «καπηλεύονται» το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» (!). Τι και αν η χρήση του όρου "Μακεδονία" έχει γίνει αποδεκτή προ πολλού από την ελληνική πλευρά (Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας); Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους πατριώτες που θα σπεύσουν για άλλη μία φορά να δώσουν το παρόν σε εθνικιστικά συλλαλητήρια την ίδια ώρα που εξανίστανται ότι δεν είναι φασίστες. Οι Μακεδονικές στολές θα ξαναβγούν από τη ντουλάπα και οι (όχι πια κεκαλυμμένοι) φασίστες θα βρουν μία πρώτης τάξης ευκαιρία να βγουν στο προσκήνιο.

Εμείς από τη μεριά μας δεν έχουμε καμία πρόθεση να αφήσουμε τους φασίστες να αλωνίζουν στους δρόμους και στις πλατείες της πόλης μας. Θα παλέψουμε για να τσακίσουμε το φασισμό, κάθε φορά που αυτός προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι. Σε αυτήν την πόλη είδαμε τα διάφορα φασιστοειδή να προσπαθούν να εμφανιστούν στο δρόμο με διάφορες αφορμές. Τους βλέπουμε και τώρα να πρωτοστατούν στα α-χρωματιστά συλλαλητήρια, πρώτη μούρη πίσω από τα πανό, πρώτη μούρη στα "επεισόδια". Τα εθνικιστικά συλλαλητήρια έχουν δώσει την ευκαιρία να συγκροτηθεί διακριτά στη δημόσια σφαίρα ένας αντιδραστικός-φασιστικός πόλος, εχθρικά διακείμενος στους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους, ιδιαίτερα τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Στις 27/6 η προμετωπίδα του εθνικιστικού αυτού εσμού που απαρτίζει τα συλλαλητήρια για το μακεδονικό, οι φασίστες δηλαδή, βεβήλωσαν με μπογιές το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, επικυρώνοντας μέσα από αυτήν την αντισημιτική τους ενέργεια πως αποτελούν ένα ξεκάθαρα ναζιστικό ρεύμα. Κατόπιν, μετά το πέρας του εθνικιστικού συλλαλητηρίου, ομάδα φασιστών κυνήγησε έναν μετανάστη στην περιοχή της Ροτόντας, ξυλοκοπώντας τον την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βρει καταφύγιο σε μαγαζί της περιοχής, στο οποίο οι φασίστες προκάλεσαν φθορές. Οι ρατσιστικοί τραμπουκισμοί συνεχίστηκαν και στο εθνικιστικό συλλαλητήριο στις 29/6.

Την Τρίτη 24/7 ομάδα 20 ναζί, με κράνη, λοστούς και πυρσούς επιτέθηκαν σε μετανάστες που βρίσκονταν στην πλατεία Ναυαρίνου, τραυματίζοντας σοβαρά δύο άτομα και μαχαιρώνοντας τον έναν εξ' αυτών. Κατόπιν, εκμεταλλευόμενοι την αδιανόητη τραγωδία στην Αττική βρήκαν ξανά την ευκαιρία να προσπαθήσουν να καταλάβουν δημόσιο χώρο συλλέγοντας είδη για τους πυρόπληκτους στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης. Και η Χ.Α νωρίτερα είχε προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον ανθρώπινο πόνο, στέλνοντας πρωτοκλασάτα υπόδικα στελέχη της να κάνουν δηλώσεις μπροστά σε φλεγόμενα σπίτια. Τι και αν η πραγματικότητα δε χωράει στο ρατσιστικό τους παραλήρημα, μιας και ήταν Αιγύπτιοι ψαράδες που έσωζαν τους ανθρώπους που είχαν καταφύγει στη θάλασσα για να γλυτώσουν από τη φωτιά (ναι, οι ίδιοι Αιγύπτιοι ψαράδες που πριν κάποια χρόνια γίνονταν στόχος επίθεσης από τη Χ.Α) και ήταν μέλη της Πακιστανικής κοινότητας που, μετά από αντίστοιχη κινητοποίηση στη Μάνδρα, έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθεια τους; Και πάλι οι ναζί θα ψάξουν τρόπο να πατήσουν επί των πτωμάτων και να βγάλουν την πολιτική τους υπεραξία, την ίδια στιγμή φυσικά που τάσσονται πάντα στη βουλή υπέρ των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων -των ίδιων συμφερόντων που δε μετράν ανθρώπινες ζωές, αλλά κιλά εξορυχθέντος βωξίτη. Και αυτή τη φορά, όπως και τόσες άλλες, οι φασίστες βρήκαν απέναντι τους όσους και όσες από εμάς δεν έχουμε σκοπό να τους αφήσουμε να μετατρέψουν τους δρόμους της πόλης μας σε σφαγεία. Όσους δεν ανέχονται στην πόλη που ζουν να βεβηλώνονται μνημεία του ολοκαυτώματος και της αντίστασης, να βανδαλίζεται ακόμα και το εβραϊκό νεκροταφείο και μετανάστες και lgbtqia+ άτομα να δέχονται επιθέσεις από θρασύδειλα φασιστοειδή. Στις 20:30, Τετάρτη 25/7, αντιφασίστες/αντιφασίστριες επιτέθηκαν στους φασίστες, τραυματίζοντας τρεις από αυτούς. Λίγη ώρα μετά η αστυνομία συνέλαβε ένα σύντροφο, κατηγορώντας τον για συμμετοχή στην επίθεση με την κατηγορία της "απρόκλητης σωματικής βλάβης" και της "απείθειας", λόγω της άρνησης του να περάσει από τη διαδικασία της σήμανσης.

Εμείς, ως αντιφασίστριες και αντιφασίστες, ανεξαρτήτως των αφορμών που οι φασίστες επικαλούνται για να βγουν από την τρύπα τους, βλέπουμε το φασισμό ως αυτό που είναι: το μακρύ χέρι του κεφαλαίου. Ο φασισμός είναι γέννημα αυτού του κόσμου καταπίεσης, εκμετάλλευσης και εξαιρέσεων. Δε θα αφήσουμε την πόλη μας έρμαιο στους φασίστες και τους υπερ-εθνικιστές. Δε θα αφήσουμε τα πιο καταπιεσμένα τμήματα της τάξης μας, τους μετανάστες και τις μετανάστριες, βορά στα χέρια του κάθε ελληνόψυχου ρατσιστή μισάνθρωπου.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 2/8, 12:00, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης - μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας
lib_exthess@hoextmail.coexm
libertasalonica.wordpress.com


1 2 3 4 5

Το βραδυ τις 25 Ιουλίου, σύντροφοι/συντρόφισες επιτέθηκαν σε μέλη του ιερού λόχου, του ιερού λόχου που πήραν αέρα από τις ''ακομμάτιστες'' και ''απολιτίκ'' διαδηλώσεις για το μακεδονικό η καλύτερα, για να είμαστε πιο σωστοί/σωστές, διαδηλώσεις των νοσταλγών της χούντας και της κατοχής. Εν συνεχεία οι μπάτσοι προχώρησαν σε σύλληψη συντρόφου και του απέδωσαν τις κατηγοριες της ''απρόκλητης σωματικής βλάβης" και"απείθειας". Οι απόψεις περί αγνών πατριωτών που διαδηλώνουν για την μακεδονία ''μας'' (άραγε στο καπιταλιστικό σύστημα η πλειονότητα των εδαφικών εκτάσεων ανήκει σε αυτούς που έτυχε να γεννηθούν σε μια δοσμένη γεωγραφική επικράτεια ή σε αυτούς που έτυχε να γεννηθούν με τραπεζικούς λογαριασμούς γεμάτους από ιδρώτα εργαζομένων;) έχουν εξανεμιστεί από το ιστορικό γίγνεσθαι που που αποδεικνύει ότι αυτός ο ''ετερόκλητος'' όχλος δεν είναι τίποτα παραπάνω από εθνικιστές-νεοναζί, νοσταλγοί του Χίτλερ και του Μεταξά και υποστηρικτές της ''Μεγάλης Ελλάδας''. Ενδεικτικά υπενθυμίζουμε τα συνθήματα που ακούγονται στις πορείες τους:

-Αναρχικοί και Μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει
-Στα όπλα στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια
-Δεν θα γίνεις έλληνας ποτέ σκοπιανέ
( Για να μην αναφερθούμε και στις αφίσες για τις εκδηλώσεις του που λένε ''Τα όχι θέλουν Μεταξάδες'')

Η παρουσία των κλασσικών ανορθόγραφων, ανιστόρητων τετράποδων φασιστοειδών στους δρόμους έχει προετοιμάσει το έδαφος για ανοιχτή παρουσία στους δρόμους των άλλων φασιστοειδών, τα σχεδόν δίποδα (ιερός λόχος), που έχουν μάθει από την εμπειρία των ΗΠΑ και χρησιμοποιούν την τακτική fake news a la Trump. Σε αντίθεση με αυτούς εμείς έχουμε μια επίγνωση της ιστορίας και δεν θα αφησουμε σε καμιά περίπτωση να μετατραπούν δρόμοι και γειτονιές σε μυθιστόρημα του Όργουελ, θα μας βρίσκουν απέναντι τους κάθε φορά που θα βγαίνουν να ''παιρνουν αέρα''.

Κάλεσμα αλληλεγγύης στα δικαστήρια, την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 12:00.

ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο


1 2 3 4 5

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον συλληφθέντα στις 25/7

Ο 'Iερός Λόχος' είναι και θα είναι μια ακόμα εθνικιστική - φασιστική ομάδα. Μια ομάδα κρούσης που προσπάθησε πέρυσι να βγάλει προσφυγόπουλα έξω απ'τα σχολεία, που προσπάθησε να βγει στο δρόμο την ημέρα του Pride της Θεσσαλονίκης, μία ομάδα που πρωτοστάτησε στο πογκρόμ κατά μεταναστών πριν λίγες εβδομάδες στο κέντρο της πόλης.

Αν, τώρα, θέλουν να μας πείσουν για το φιλάνθρωπο πρόσωπο τους, μαζεύοντας αναγκαία για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, ένα δεν πρέπει να ξεχναμε. Όποιος θέλει να λέγεται άνθρωπος, δεν σπείρει το μίσος απέναντι στον Άλλο, τον ομοφυλόφιλο, τη μετανάστρια για να ρίχνει κροκοδείλια δάκρυα σε 'εθνικές συμφορές'. Να μην αφήσουμε κανένα κενόγια να κινηθούν δημόσια, όποια πρόφαση κι αν επικαλεστούν.

Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Καμία δίωξη στον συλληφθέντα από 25.07

Όλοι-όλες στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, Πέμπτη 2/8, 12.00 μ.μ

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό- Μαύρο & Κόκκινο- μέλος Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης- Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων


1 2 3 4 5

Αλληλεγγύη στον συλληφθέντα αντιφασίστα, Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 12:00 στα Δικαστήρια

Το απόγευμα της 25/7, πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων και ειδών ανάγκης από τη φασιστική οργάνωση «Ιερός Λόχος 2012» στη περιοχή των Μετεώρων σε μια προσπάθειά τους να δείξουν το ανθρωπιστικό τους προσωπείο. Τα μέλη αυτής της γκρούπας πήραν μερίδιο από αυτό που τους αξίζει και τους έγινε σαφές πως δεν υπάρχει χώρος για αυτούς στη πόλη απο αντιφασίστες και αντιφασίστριες. Τις επόμενες ώρες, οι μπάτσοι συνέλαβαν σύντροφο (σε άριστη συνεργασία πάντα με τα παρακρατικά μέλη αυτής της ομάδας) με την κατηγορία της "απρόκλητης σωματικής βλάβης" και της "απείθειας" λόγω της άρνησης του να περάσει τη διαδικασία της σήμανσης.

Το συμβάν αυτό έλαβε χώρα μια μέρα μετά από οργανωμένη δολοφονική επίθεση και μαχαίρωμα μετανάστη στη πλατεία Ναυαρίνου καθώς και μιας σειράς επιθέσεων που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο) το τελευταίο διάστημα από παρακρατικές ομάδες, όπως επιθέσεις σε μετανάστες, ομοφυλόφιλους, το μνημείο του ολοκαυτώματος και καταλήψεις. Επιθέσεις οι οποίες έγιναν φυσικά με τη κάλυψη των συλλαλητηρίων και του πατριωτικού εσμού ο οποίος βρίσκεται σε εθνικιστικό παροξυσμό (συλλαλητήρια από τα οποία δεν έχει λείψει ο Ιερός Λόχος) .

Ο Ιερός Λόχος είναι ξεκάθαρα μια φασιστική ομάδα που ονειρεύεται χούντες, πολέμους και μεγάλη ελλάδα. Είναι μια φασιστική ομάδα η οποία έχει άριστη σχέση με τη νεοναζιστική ΕΝΕΘ και τα φασιστοχουλιγκάνια που ξετρύπωσαν το τελευταίο καιρό στη πόλη (και που έκαψαν τη κατάληψη Libertatia), χριστιανιστικές οργανώσεις και συλλόγους και την Εκκλησία καθώς και άλλες ακροδεξιές οργανώσεις και ομάδες (που κάποιες από αυτές μόνο «ακομμάτιστες» δεν είναι). Επίσης, για να μη ξεχνάμε, ο Ιερός Λόχος ήταν που οργάνωσε την (παταγωδώς αποτυχημένη) επίθεση στο Pride Θεσσαλονίκης το 2017 και ήταν η ομάδα που πρωτοστάτησε στο Ωραιόκαστρο ενάντια στα παιδιά προσφύγων να ενταχθούν στο τοπικό σχολείο, αναμοχλεύοντας το τοπικό εθνικιστικό κατακάθι.

Για εμάς, είναι αδιανόητο τέτοιες ομάδες μίσους, να καπηλεύονται έννοιες όπως της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας. Είναι αδιανόητο φασίστες να μας παρουσιάζονται ως εθελοντές ανθρωπιστές. Και είναι αδιανόητο για εμάς γιατί…

ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ!

Στηρίζουμε τη συγκέντρωση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, τη Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 12:00. Καλούμε όσες και όσους κατανοούν, απεχθάνονται και εχθρεύονται το τέρας του φασισμού, να στηρίξουν τη συγκέντρωση.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ/ΣΤΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΣΤΙΣ 25/7

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Ανοιχτή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών (Θεσσαλονίκης)

πηγή : https://sineleusiditika.wordpress.com/2018/08…