Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 στις 20.00

Συλλογή τροφίμων & φαρμάκων για τους πληγέντες (ανθρώπους και ζώα) & προβολή

Συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για τους πληγέντες (ανθρώπους και ζώα) από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική,καθημερινά(και το Σαββατοκύριακο) από τις 20.00 μέχρι τις 22.00 στην κατάληψη της Ανάληψης στον Βύρωνα, η λίστα διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες των πυροπαθών. αυτή την στιγμή χρειάζονται αντισηπτικά, οινοπνεύματα και αλκοολούχα διαλύματα.

Επίσης υπάρχει ανάγκη για καθαριστικά σπιτιού από κουβάδες, φαράσια, λεκάνες, υγρά πιάτων και πλυντηρίου, χλωρίνες, γάντια μιας χρήσεως, λάδι, φαναράκια μπαταρίας, λάστιχα για πότισμα, γαλότσες, μπαταρίες c baby lr14 alkalyne, φτυάρια, τσάπες, τσουγκράνες,πριόνια, σκούπες, σακούλες για μπάζα, γάντια εργασίας, μάσκες για άνθρακα, γκαζάκια, αντικουνουπικά φιδάκια, φακούς.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ…ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

πηγή : https://katalipsianalipsis.espivblogs.net/?p=…


Προβολή ταινίας: S.O.S. Πεντάγωνο Καλεί Μόσχα

Το S.O.S Πεντάγωνο Καλεί Μόσχα ή Πώς έμαθα να πάψω να ανησυχώ και να αγαπώ τη βόμβα (πρωτότυπος τίτλος: Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb), περισσότερο γνωστή ως Dr. Strangelove, είναι μια ταινία πολιτικής σάτιρας και μαύρη κωμωδία του 1964, σε σκηνοθεσία και παραγωγή Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Το σενάριο γράφτηκε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, σε συνεργασία με τους Τέρι Σάουδερν και Πίτερ Τζορτζ, το οποίο είναι αόριστα βασισμένο σε μυθιστόρημα του τελευταίου, ονόματι Red Alert.

H ταινία σατιρίζει τους φόβους του Ψυχρού Πολέμου για μια πυρηνική σύγκρουση μεταξύ της ΕΣΣΔ και τις ΗΠΑ. Πρωταγωνιστούν σε αυτή οι Πίτερ Σέλλερς, Τζορτζ Σκοτ, Στέρλιν Χέιντεν, Σλιμ Πίκενς, Κίναν Γουίν, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, Τρέισι Ριντ. Η παραγωγή έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόσβαση:732 (9η στάση Φορμίωνος), τρόλεϊ 11 (24ωρο) στάση αγορά,λεωφορεία 203,054, στάση αγορά

Κατάληψη Ανάληψη

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/75718/