Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 στις 21.00

Θερινή προβολή της ταινίας "Το Νησί των Σκύλων" + bar οικονομικής ενίσχυσης

Με αυτό το περιπετειώδες φρέσκο animation του Wes Anderson με τη συμμετοχή (ηχητικά) των Bryan Cranston, Edwart Norton, Bill Murray που κέρδισε μικρούς και μεγάλους, θα κλείσουμε τη 2η μας σεζόν!
Μετά τον «Απίθανο Κύριο Φοξ» ο Γουές Άντερσον επιστρέφει στο stop motion animation με μια βραβευμένη στο Φεστιβάλ Βερολίνου απλή, ανάλαφρη όσο κι ευρηματικότατη αλληγορία, που αποτίνει φόρο τιμής στην ιαπωνική κουλτούρα.
Ενδείκνυται και για πιτσιρίκια...

Αποτέλεσμα εικόνας για the isle of dogs
*Μετά την ολοκλήρωση της ταινίας, θα υπάρχει Βar οικονομικής ενίσχυσης με χαλαρή μουσική και κουβεντούλα για καλοκαιρινές διακοπές (των τελευταίων που είμαστε ακόμη Αθήνα) καθώς και για τα σχέδιά μας για την 3η κινηματική "σεζόν" του στεκιού π.
Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 20:00 με μπίρες, φαγητό, σνακς, παγωτά, κινηματικό βιβλιοπωλείο, πολιτικά έντυπα. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη.
Σχετική εικόνα
Υπόθεση: Ιαπωνία, 20 χρόνια μετά. Όλοι οι κατοικίδιοι σκύλοι εξορίζονται από τη Μεγκασάκι Σίτι, την οποία διοικεί ο διεφθαρμένος δήμαρχος Κομπαγιάσι, σε ένα μεγάλο νησί που χρησιμοποιείται ως σκουπιδότοπος, λόγω της αναφοράς σπάνιας επιδημίας. Ο 12χρονος Ατάρι Κομπαγιάσι, όμως, δεν δέχεται την έλλειψη του Σποτς, του σκύλου του, και κατασκευάζει ένα αεροπλάνο μινιατούρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νησί των σκουπιδιών. Εκεί, με τη βοήθεια των νέων σκύλων φίλων του, ξεκινάει ένα επικό ταξίδι που θα αποφασίσει για την τύχη ολόκληρης της περιφέρειας.

πηγή : https://www.facebook.com/events/1787582961327…