Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17.00

Συνέχεια της συνέλευσης για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:

ΠΕΜΠΤΗ 27/9 ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Στις 21/09/2018 στο κοσμηματοπωλείο "Di Angelo" στην Ομόνοια, ένα άτομο εγκλωβίζεται στο κατάστημα και στην προσπάθεια του να διαφύγει γίνεται αντιληπτό από τα αφεντικά του καταστήματος . Στη συνέχεια, τα αφεντικά τον ξυλοκοπούν άγρια καθώς προσπαθεί να περάσει τη βιτρίνα για να βγει από το μαγαζί, με τους διάφορους νοικοκυραίους να κοιτάνε αμέριμνοι το συμβάν. Λίγο αργότερα, ενώ η αστυνομία τον ξυλοκοπεί και του περνά χειροπέδες, πεθαίνει στο έδαφος.

Η αθλιότητα της κοινωνικής πραγματικότητας γίνεται αντιληπτή καθώς η δολοφονία έρχεται να τιμωρήσει τις/τους αποκλίνουσες/οντες και τις/τους περιθωριοποιημένες/ους.

Στους καιρούς που το κράτος και οι μηχανισμοί του περιθωριοποιούν και δεν διστάζουν να σκοτώσουν οποιαδήποτε και οποιονδήποτε αμφισβητεί την ιερότητα της ιδιοκτησίας, δεν ακολουθεί τον επιβαλλόμενο τρόπο ζωής και τα πρότυπα του, δε θα αφήσουμε καμία δολοφονία να γίνει καθημερινότητα. Αντίθετα, οπλίζουμε τις επιθυμίες μας απέναντι σε αυτές τις συνθήκες και αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο.

ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ

ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ

Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Συνέλευση για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1591603/