Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στις 20.30

Εβδομαδιαία συνέλευση δράσης για την απεργία της 1ης Νοέμβρη

Εβδομαδιαία συνέλευση δράσης κάθε Πέμπτη στα γραφεία μας | …Μπροστά και στην απεργία της 1ης Νοέμβρη 2018

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης της περασμένης Κυριακής και μπροστά και στην απεργία της 1ης Νοέμβρη 2018, που ως Σύλλογος έχουμε αποφασίσει να πραγματοποιήσουμε, υπενθυμίζουμε ότι κάθε Πέμπτη γίνεται στα γραφεία μας η εβδομαδιαία συνέλευση δράσης, στην οποία καλούμαστε να συμμετέχουμε όλες και όλοι. Τα γραφεία μας βρίσκονται στα Εξάρχεια (Λόντου 6 - β' όροφος) και είναι ανοιχτά από τις 7.30μμ, ενώ η συνέλευση ξεκινά στις 8.30μμ ακριβώς.

Σημειώνουμε και πάλι ότι η απεργία αυτή γίνεται με κύρια αιχμή το διαχρονικό αγώνα μας για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουμε -ήδη από τις αρχές του περασμένου Καλοκαιριού- από κοινού και με άλλα εργατικά σωματεία για μια διακλαδική απεργία οργανωμένη «από τα κάτω».

Να συμμετέχουμε όλοι και όλες στις διαδικασίες βάσης του Συλλόγου μας, ώστε να συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να δίνουμε από κοινού και δυναμικά τους αγώνες μας.

Για την επιτυχία της απεργίας αυτής, για την όσο το δυνατό καλύτερη οργάνωση της συνέχειας του αγώνα μας για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, καθώς και για το σύνολο των μαχών που έχουμε μπροστά μας, είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά του κάθε μέλους του Συλλόγου μας. Τόσο στις συζητήσεις και στην ανταλλαγή προβληματισμών και σκεπτικών αγώνα, όσο και στο να μεταφερθεί ο λόγος και η δράση του Συλλόγου σε όσο το δυνατό περισσότερους εργασιακούς χώρους, με εξορμήσεις και μοίρασμα ανακοινώσεων, αφισοκολλήσεις, άνοιγμα σχετικών συζητήσεων με τους συναδέλφους μας,…

Τέλος, σημειώνουμε ότι είναι πολύ κομβικό να ενημερώνουμε το Σύλλογο για κάθε κρούσμα εργοδοτικής αυθαιρεσίας και τρομοκρατίας που βιώνουμε στους χώρους δουλειάς μας, είτε μέσω τηλεφώνου ή email, είτε από κοντά τις Πέμπτες.

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής
Λόντου 6, Εξάρχεια - Αθήνα | 210-3820537 & 6980182255 | sylyexp_vivlioexu@yahoo.exgr | bookworker.wordpress.com

> Το κάλεσμα στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας (Κυριακή 23/9) μπορείτε να το διαβάσετε κι από εδώ: https://bookworker.files.wordpress.com/2018/0… [Μέσα στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει νέα απεργιακή ανακοίνωση και αφίσα του Συλλόγου μας]

πηγή : https://bookworker.wordpress.com/2018/09/27/s…