Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 στις 20.00

street cats screaming

Μια βραδιά αφιερωμένη στη γυναικεία μορφή και εκφραστικότητα μέσω της τέχνης και της αντίστασης. Ουρλιάζοντας ενάντια στον προκατασκευασμένο ρόλο, που δεν αφήνει περιθώριο έκφρασης ή θέτει σε δευτερεύοντα ρόλο τη γυναικεία παρουσία. Η επιλογή να διοργανώσουμε μια εκδήλωση με επίκεντρο την γυναίκα μέσα στην τέχνη δεν έχει σκοπό να αποκλείσει κανέναν/καμία/κανένα. Μέσω κάθε μορφής τέχνης αντιστεκόμαστε στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό, που αντιλαμβάνεται κάθε έμβιο ον ως αντικείμενο εκμετάλλευσης. Θεωρούμε πως οι γυναίκες όπως και άλλες κοινωνικές ομάδες, που δε συμμορφώνονται σε αυτά που στερεοτυπικά και μόνο πρέπει να κάνουν και αποκλίνουν απ' την κανονικότητα, πρέπει να δίνουν καθημερινά αγώνα για να εδραιώσουν την ύπαρξη τους σε μια διαφορετική βάση. Στεκόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας και στον κοινωνικό κανιβαλισμό του οποίου μάρτυρες γίναμε πρόσφατα με τη δολοφονία του/της Ζακ Κωστόπουλου/Zachie oh!. Προτάσσουμε την αλληλεγγύη, την ισότητα, την αυτοοργάνωση, τον αντισεξισμό, τον αντιφασισμό μέσα από οριζόντιες διαδικασίες και δομές, σε εστίες αντίστασης και αγώνα.

Ισότητα στη ζωή - ισότητα στην τέχνη και τη μουσική.

Οικονομική ενίσχυση του ελεύθερου αυτοδιαχειριζόμενου θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για κάλυψη ιατρικών εξόδων του φίλου/συντρόφου Κροκόδειλου (Θ.Α.)

Συντρόφισσες - Σύντροφοι.

Είσοδος Ελεύθερη

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ :

DJ SET : MARINA - STIXOIMADJ SET : DJ DIFFERFUNKY HABITS LADIESLIZA AERIAL ARTIST SISTAH JAMMAROOTS - on mic. & guitar" MENTIRA WITCH PROJECTΤΟΜΑΡΑΚΙ & ALLIAGE JUMPING JUDASGOLDEN FLOWFENYNIFADEPPYΒΕΝΤΖΙΝΑNEFELIBATA

Είσοδος Ελεύθερη

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/76852/