Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 στις 17.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Μικροφωνική αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη ενόψει του εφετείου του

Στις 4/08/2016 σε τυχαίο έλεγχο των μπάτσων στην Σπάρτη συλλαμβάνονται ύστερα από καταδίωξη οι αναρχικοί Κ. Σακκάς και Μ. Σεϊσίδης οι οποίοι καταζητούνταν για διαφορετικές καταδικαστικές αποφάσεις ο καθένας.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης τους οι μπάτσοι πυροβολούν σε ευθεία βολή εναντίον των άοπλων συντρόφων, ευτυχώς χωρίς να τους πετύχουν, ενώ κατά την διάρκεια της σύλληψης και μετά από αυτή ξυλοκοπούνται και υπόκεινται σε βασανιστήρια στην αστυνομική διεύθυνση Λακωνίας. Χωρίς παρουσία δικηγόρου και με συνοπτικές διαδικασίες μεταφέρονται στην Αθήνα. Από εκεί αφού διατάσσεται η προφυλάκιση τους.

Ο αναρχικός Μ. Σεϊσίδης καταζητούνταν και μάλιστα με επικήρυξη 600.000 ευρώ για την συμμετοχή του σε ληστείες της συμμορίας που κατασκεύασε η αντιτρομοκρατική δίνοντας της το όνομα "ληστές με τα μαύρα".

Ηυπόθεση ξεκινάει στις 26/01/06 όταν ο σύντροφος Γ. Δημητράκης μετά από ληστεία στην Εθνική Τράπεζα, πυροβολημένος από αστυνομικούς, κακοποιείται δημόσια θέα και συλλαμβάνεται. Με την μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ να παίζει σε όλα τα κανάλια μαζί με εικόνες της κακοποίησης του τραυματία συντρόφου οι εγκέφαλοι της αντιτρομοκρατικής αποφασίζουν να φορτώσουν άλλες 6 "ορφανές" ληστείες ώστε να φεύγουν από το αρχείο τους. Για να μπορέσουν να δέσουν τις κατηγορίες ώστε ο σύντροφος να πάει με τον αντιτρομοκρατικό (που τότε χρειαζόταν 4 άτομα για να ενεργοποιηθεί) απαγγέλουν κατηγορίες στους συντρόφους Γ. Τσιρώνη και τα αδέρφια Σίμο και Μάριο Σεϊσίδη.

Ο Γ. Δημητράκης καταδικάζεται τον Ιούλιο του 2007 για την ληστεία στην εθνική τράπεζα στην Σόλωνος αρχικά με βαριά ποινή (κάθειρξη 25 χρόνων) και σε δεύτερο βαθμό αφού έχει ξεφουσκώσει η φούσκα της αντιτρομοκρατικής στο μισό σε 12,5 χρόνια και αφού εκτίει την ποινή του αποφυλακίζεται, ενώ για τις υπόλοιπες 6 ληστείες, την απόπειρα ανθρωποκτονίας και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος αθωώνεται.

Οι υπόλοιποι 3 κατηγορούμενοι διέφυγαν την σύλληψη και ζούσαν φυγόδικοι. Στις 03/05/2010 μπάτσοι καταδιώκουν, πυροβολούν, σακατεύουν στο ξύλο και συλλαμβάνουν τον Σίμο Σεϊσίδη με συνέπεια τον ακρωτηριασμό του ποδιού του. Στις 290/5/2015 συλλαμβάνεται ο Γ. Τσιρώνης σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ, επιχείρηση που οδήγησε στην αυτοκτονία του Σπύρου Δραβίλα. Αμφότεροι αθωώνονται ομόφωνα, σε 2 διαφορετικά δικαστήρια, για όλες τις κατηγορίες που αφορούν την συγκεκριμένη υπόθεση

Με ένα κατηγορητήριο που είχε κουρελιαστεί άλλες 3 φορές στις αίθουσες των δικαστηρίων κάθε λογικός άνθρωπος θα περίμενε την αθώωση και του Μάριου Σεϊσίδη. Αντ' αυτού όμως τον Απρίλη του 2017 σε μία απόφαση μνημείο δικαστικής αυθαιρεσίας ο σύντροφος καταδικάζεται πρωτόδικα σε 36 χρόνια κάθειρξη.

Η εκδικητική μανία του πλέγματος των διωκτικών μηχανισμών δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει. Ξέρουμε πολύ καλά πως το θράσος τους είναι απύθμενο όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν όσους αναγνωρίζουν ως εχθρούς του κράτους. Αν κάτι είναι που μπορεί να προστατέψει από τέτοιου είδους αυθαιρεσίες όσους έχουν ταχθεί στον αγώνα για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, είναι η δύναμη της αλληλεγγύης μεταξύ των αγωνιζόμενων και η ανάδειξη του πραγματικού προσώπου του κράτους, αυτού που θέλει να κρύβει από την κοινωνία. Τον χωρίς όρια μηχανισμό σύνθλιψης ανθρώπου και φύσης για την υπεράσπιση των συμφερόντων μιας δράκας κεφαλαιοκρατών και των σκυλιών τους.

Στις 21/11 ξεκινάει το εφετείο του Μάριου. Δεν θα ανεχθούμε ούτε μια μέρα παραπάνω ομηρίας του συντρόφου. Οι ζωές μας δεν είναι παιχνίδια στα χέρια των διωκτικών μηχανισμών για να μοιράζονται γαλόνια. Ομηρία 12 χρόνων, τραυματισμοί συντρόφων, φυλακίσεις και ό,τι συνεπάγεται το κυνήγι μαγισσών που ξεκίνησε τον Γενάρη του 2006 πρέπει να τελειώσουν άμεσα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

αναρχική ομάδα Θεσ/νικης Πυρανθός


1 2 3 4

[...]Οι τράπεζες γεννάνε τους «ληστές».
Οι φυλακές τους «τρομοκράτες».
Η μοναξιά τους «απροσάρμοστους».
Το προϊόν την «ανάγκη».
Τα σύνορα τους στρατούς
Όλα η ιδιοχτησία.
Βία γεννάει η Βία.[...]"
Υπερασπίζομαι την Αναρχία (Κατερίνα Γώγου)

Στις 16 Ιανουαρίου 2006 πραγματοποιείται ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Σόλωνος στην Αθήνα όπου και συλλαμβάνεται με βαρείς τραυματισμούς ο αναρχικός Γιάννης Δημητράκης. Ο σύντροφος παραδέχεται τη συμμετοχή του στη ληστεία και καταδικάζεται στο εφετείο με ποινή κάθειρξης 12,5 ετών. Για αυτή την ληστεία αλλά και για ακόμα έξι, πάλι στο κέντρο της Αθήνας, που έγιναν το διάστημα μεταξύ 2002-2006, μεταξύ άλλων, θα κατηγορηθούν οι σύντροφοι Μάριος Σεϊσίδης, Σίμος Σεϊσίδης και Γρηγόρης Τσιρώνης. Βγαίνουν εντάλματα σύλληψης για τους τρεις συντρόφους όπου και θα επιλέξουν τον δρόμο της φυγοδικίας αρνούμενοι να παραδώσουν αμαχητί την ελευθερία τους. Το 2009 οι διωκτικοί μηχανισμοί επικηρύσσουν τους τρεις συντρόφους με το ποσό των 600.000 ευρώ χωρίς όμως το παραμικρό αποτέλεσμα.

Μετέπειτα, τον Μάιο του 2010 συλλαμβάνεται ο Σίμος Σεϊσίδης. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης μπάτσος τον πυροβολεί στο πόδι με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του. Στη δίκη σχετικά με την ληστεία της τράπεζας στη Σόλωνος ο σύντροφος τελικά αθωώνεται και καταρρίπτονται τα σενάρια των μπάτσων που αναπαρήγαγαν οι ρουφιάνοι των ΜΜΕ.

Σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής 5 χρόνια αργότερα το Μάη του 2015 συλλαμβάνονται οι Γρηγόρης Τσιρώνης (όπου επίσης αθωώθηκε για αυτή την υπόθεση) και Σπύρος Χριστοδούλου ενώ μαζί τους βρίσκεται και ο σύντροφος Σπύρος Δραβίλας όπου μόλις αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, προκειμένου να μην χάσει την ελευθερία του αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Μάριος Σεισίδης και ο Κώστας Σακκάς συλλαμβάνονται στη Σπάρτη τον Αύγουστο του 2016 με τον πρώτο να μετρά 11 χρόνια φυγοδικίας. Οδηγούνται στην αστυνομική διεύθυνση Λακωνίας όπου ξυλοκοπούνται από την αντιτρομοκρατική προκειμένου να τους πάρει δείγμα DNA ενώ παράλληλα τους αρνείται την παρουσία δικηγόρου.

Τον Απρίλιο του 2017 πραγματοποίηθηκε το πρωτόδικο δικαστήριο σχετικά με την εμπλοκή του Μάριου Σεισίδη στην υπόθεση με τίτλο «ληστές με τα μαύρα» όπως φαντασμαγορικά αναπαράχθηκε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Με ένα εντελώς αβάσιμο κατηγορητήριο που βασίστηκε μόνο σε ένα δείγμα DNA που βρέθηκε 500 μέτρα μακριά από την τράπεζα και χωρίς να τον αναγνωρίζει κανένας μάρτυρας κατηγορίας, ο σύντροφος καταδικάζεται. Του επιβάλλεται η εξοντωτική ποινή των 36 χρόνων κατά συγχώνευση όχι μόνο για την ληστεία της τράπεζας στην Σόλωνος αλλά και για 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία (υπάλληλος security τράπεζας και οι 2 ειδικοί φρουροί) και σύσταση συμμορίας. Και αυτό, ενώ αυτοί που πυροβολούσαν αποδεδειγμένα κατ' εξακολούθηση και τυφλά, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, τραυματίζοντας ένα λαχειοπώλη και παραλίγο δολοφονώντας τον αναρχικό Γ. Δημητράκη καθώς του ρίξαν 3 σφαίρες στο ψαχνό, ήταν οι μπάτσοι. Η εκδίκαση αυτής της υπόθεσης σε βάρος του συντρόφου σε δεύτερο βαθμό θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου στο εφετείο της Λουκάρεως.

Χωρίς να υπάρχει καμία αμφισβήτηση από μέρους μας, μιας και ήταν απολύτως αναμενόμενο, η "αριστερή" κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει έμπρακτα πως το κράτος έχει συνέχεια. Έτσι η καταστολή σε βάρος αναρχικών, κομμουνιστών αλλά και ολόκληρων κοινωνικών αγώνων συνεχίζεται αμείωτα. Τα υπεράριθμα δικαστήρια, με αίολα κατηγορητήρια, ψευδομαρτυρίες, χρήση του DNA από την αντιτρομοκρατική όπως γουστάρει, οι εξαντληντικές ποινές, οι τρομονόμοι, η άρνηση χορήγησης αδειών σε αιχμάλωτους επαναστάτες και επαναστάτριες , οι διώξεις συγγενικών και φιλικών τους ανθρώπων, φανερώνουν το εκδικητικό πρόσωπο της εκάστοτε κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι προκάτοχοί του, δε διστάζει να τρομοκρατεί όποιον και όποια αντιστέκεται και αμφισβητεί την εξουσία. Να μην αφήσουμε τις κατασταλτικές προσπάθειες του κράτους να μας διαιρέσουν. Η σύνδεση των αγώνων εντός και εκτός των τειχών να συνεχιστεί μέχρι να πάρουμε τους έκλειστους συντρόφους μας πίσω, μέχρι την ολική καταστροφή των φυλακών και του συστήματος που τις χρειάζεται.

Στον κοινωνικό και ταξικό πόλεμο που μαίνεται τασσόμαστε με τους ανθρώπους της τάξης μας. Όταν σηκώσουμε τα όπλα δεν θα είναι για κανένα συμφέρον κανενός δυνάστη μας, αντιθέτως θα τα στρέψουμε εναντίον τους. Να βγούμε στους δρόμους και να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας. Να καταστρέψουμε ολοκληρωτικά και συνολικά το σύστημα που γεννά την εκμετάλλευση και την καταπίεση, ώστε να αναγεννηθεί από τις στάχτες του ο κόσμος που τολμήσαμε να ονειρευτούμε. Ένας κόσμος χωρίς πλούσιους και φτωχούς, αφεντικά και εργάτες, χωρίς σύνορα και φυλακές, χωρίς διακρίσεις και ανισότητες. Για εμάς οι έγκλειστοι αγωνιστές και αγωνίστριες, οι αιχμάλωτοι επαναστάτες και επαναστάτριες, είναι σάρκα από τη σάρκα των κοινοτήτων αγώνα που δομούνται ενάντια στο καπιταλιστικό και εξουσιαστικό σύστημα. Θέλουμε και πρέπει να τους πάρουμε πίσω για να διαχυθούμαι πλάι πλάι στους δρόμους, να συναντήσουμε και τους υπόλοιπους ανθρώπους της επαναστατημένης εργατικής τάξης και όλοι μαζί ενωμένοι να ανατρέψουμε κράτος και κεφάλαιο.

(Το αρχείο μεταφορτώνεται. Παρακαλούμε περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί προτού πατήσετε "Αποθήκευση".)

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


1 2 3 4

Δυο λόγια για την υπόθεση των «ληστών με τα μαύρα»:

- Στις 16/1/2016 συλλαμβάνεται, βαριά τραυματισμένος ο αναρχικός Γιάννης Δημητράκης για την ληστεία στην Εθνική Τράπεζα στη Σόλωνος στην Αθήνα. Παραδέχεται την συμμετοχή του και καταδικάζεται από το εφετείο σε 12,5 έτη κάθειρξης.

- Η αντιτρομοκρατική βρίσκει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να "γεννήσει" από το πουθενά μια δικογραφία για άλλες 6 ληστείες που δεν είχαν αποδοθεί πουθενά. Εμπλέκει, χωρίς κανένα στοιχείο, στην υπόθεση τους Γ. Τσιρώνη και τα αδέρφια Σίμο και Μάριο Σεϊσίδη.

- Μπροστά στην απροσχημάτιστη σκευωρία της αντιτρομοκρατικής, οι σύντροφοι επιλέγουν το δρόμο της φυγοδικίας.

- Ο Σ. Σεϊσίδης συλλαμβάνεται το Μάιο του 2010 μετά από καταδίωξη, κατά την οποία πυροβολείται από τους μπάτσους, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού του. Στη δίκη που ακολουθεί για τη ληστεία στη Σόλωνος, ο σύντροφος αθωώνεται - αλλά έχει πληρώσει βαρύτατο τίμημα για την επιλογή του να σταθεί έναντι στο κράτος και τους μηχανισμούς του.

- Ο Γ. Τσιρώνης συλλαμβάνεται το Μάιο του 2015, μαζί με το Σ. Χριστοδούλου. Η επιχείρηση για τη σύλληψη του οδηγεί το σύντροφο Σ. Δραβίλα στην επιλογή να αυτοκτονήσει προκειμένου να μην παραδώσει την ελευθερία του. Ο Γ. Τσιρώνης επίσης αθωώνεται για την υπόθεση.

- Ο Μ. Σεϊσίδης συλλαμβάνεται, μαζί με τον Κ. Σακκά στη Σπάρτη τον Αύγουστο του 2016. Ακόμα μια φορά η αστική δημοκρατία δείχνει πόσο αστεία είναι η ίδια της η ρητορική για τα "ανθρώπινα δικαιώματα", με τους 2 συλληφθέντες να ξυλοκοπούνται άγρια και να μην τους επιτρέπεται πρόσβαση σε δικηγόρο.

- Ο Μ. Σεϊσίδης καταδικάζεται χωρίς απολύτως κανένα στοιχείο (χωρίς κανένα να τον αναγνωρίζει, βάση ενός δείγματος DNA που η αντιτρομοκρατική «βρήκε» 500 μέτρα απ' την τράπεζα) στην εξοντωτική ποινή των 36 ετών. Ο σύντροφος δεν καταδικάζεται μόνο για τη ληστεία αλλά και για 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία (για τον υπάλληλο security της τράπεζας και 2 ειδικούς φρουρούς).

- Η εκδίκαση αυτής της υπόθεσης σε βάρος του συντρόφου σε δεύτερο βαθμό θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου στο εφετείο της Λουκάρεως.

Απέναντι στα χίλια πρόσωπα της «δημοκρατίας» τους, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

Τρίτη 20/11 στις 17.00 Τσιμισκή με Ναυαρίνου

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης - μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας

lib_exthess@hoextmail.coexm

libertasalonica.wordpress.com


1 2 3 4

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

Το 2006, πραγματοποιήθηκε απαλλοτρίωση στην Εθνική Τράπεζα στην οδό Σόλωνος κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη βαριά τραυματισμένος ο αναρχικός Γ.Δημητράκης.

Τα μίντια και οι αστυνομικο-δικαστικοί κύκλοι δεν θα χάσουν λεπτό και θα σπεύσουν να στοχοποιήσουν ανθρώπους που προέρχονται από τον ευρύτερο αναρχικό αντιεξουσιαστικό χώρο, υποδεικνύοντας ως διαφυγόντες συνεργούς τους συντρόφους: Μ.Σεϊσίδη, Σ.Σεϊσίδη και Γρ.Τσιρώνη κατασκευάζοντας έτσι το αφήγημα των "ληστών με τα μαύρα" και εκδίδοντας εντάλματα σύλληψης εις βάρος τους.

Οι σύντροφοι, κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα επιλέξουν να προασπιστούν την ελευθερία τους επιλέγοντας το δρόμο της φυγοδικίας.
Το 2009 και καθώς οι σύντροφοι εξακολουθούν να βρίσκονται σ' αυτό το καθεστώς, ο τότε υπουργός προστασίας του πολίτη Β.Χρισοχοίδης θα τους επικηρύξει με το ποσό των 600.000 ευρώ. Ενώ το 2010 ύστερα από καταδίωξη θα συλληφθεί βαριά τραυματισμένος ο Σ.Σεϊσίδης με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του κάτω δεξιού του άκρου.
Οι σύντροφοι Γ. Τσιρώνης και Μ. Σεϊσίδης θα παραμείνουν για διαφορετική χρονική περίοδο καταζητούμενοι με τον πρώτο να συλλαμβάνεται το 2015 και τον τελευταίο να συλλαμβάνεται σε τυχαίο αστυνομικό μπλόκο τον Αύγουστο του 2016.

Μια αγέρωχη διαδρομή ελευθερίας που κράτησε περίπου 11 χρόνια, μια διαδρομή ελευθερίας που πλήγωσε το γόητρο των διωκτικών μηχανισμών και που δεν θα μπορούσε παρά να τον φέρει αντιμέτωπο με την εκδικητικότητα τους.

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη έδειξε το σκληρότερο πρόσωπό της καταδικάζοντας τον Μ.Σεϊσίδη σε 36 χρόνια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό για το αδίκημα της ληστείας και για τρεις πράξεις απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του φύλακα της τράπεζας και δύο ειδικών φρουρών, με μοναδικό στοιχείο ένα υποτιθέμενο δείγμα dna αποδεικνύοντας έτσι πως στο πρόσωπο του Μάριου αντανακλάται ένα μικρό στίγμα του ταξικού πολέμου της εποχής μας. Ενός πολέμου που σκοπό έχει να καταπνίξει τη θέληση όλων αυτών που αγωνίζονται και αντιστέκονται απέναντι στη βάρβαρη επέλαση του καπιταλισμού.

Η συνέχεια της κατασταλτικής πολιτικής αποδεικνύει ότι η ποινικοποίηση και η καταστολή της επαναστατικής δράσης καθώς και των κοινωνικών και ταξικών αγώνων εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες του κεφαλαίου. Και σήμερα -μέσα σε ένα περιβάλλον καπιταλιστικής κρίσης και όξυνσης των ταξικών αντιθέσεων- υπάρχει επιτακτική ανάγκη να συντριβούν τα κοινωνικά εκείνα κομμάτια που αγωνίζονται. Να εξουδετερωθούν τα προτάγματα της οργάνωσης, της άμεσης σύγκρουσης με το καθεστώς, της αντίστασης, της έμπρακτης αλληλεγγύης, της αντικαπιταλιστικής πάλης. Να εξουδετερωθούν τα οράματα της κοινωνικής επανάστασης.

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου ο σύντροφος Μ.Σεϊσίδης δίνει την τελευταία δικαστική του μάχη στο Εφετείο Αθηνών για την υπόθεση των ¨ληστών με τα μαύρα".
"(...)Το συγκεκριμένο εφετείο αποτελεί την τελευταία πράξη μιας πολυετούς κατασταλτικής επιχείρησης. Έχοντας προηγηθεί οι δύο αθωώσεις των συντρόφων (Σ.Σεϊσίδη, Γρ.Τσιρώνη) και η καταδίκη του συντρόφου Γ.Δημητράκη, που αφορούσε μόνο την απαλλοτρίωση της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος, αποδεικνύεται ότι η περιβόητη ομάδα των "ληστών με τα μαύρα" αποτελεί ένα αστυνομικό-δικαστικό μύθευμα(...)"

Σ' ένα ζοφερό παρών με τις διαδικασίες θωράκισης του καθεστώτος απέναντι στον "εσωτερικό εχθρό" όλο και να επιταχύνονται εμείς απαντάμε: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Μικροφωνική αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεισίδη ενόψει του εφετείου του: Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 17:00


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών