Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.00

Παζάρι Μεταχειρισμένων 2018

fb event

10+1 χρόνια παζάρι από το Ξεκίνημα!

Για εσένα, που αγαπάς τα ρούχα αλλά όχι τις ακριβές τιμές
Για εσένα, που πιστεύεις πως τα μπιχλιμπίδια στο σπίτι δεν είναι ποτέ αρκετά
Για εσένα, που δεν χάνεις ευκαιρία να αποκτήσεις ακόμα ένα βιβλίο κι ας μεγαλώνει επικίνδυνα η στοίβα με τα αδιάβαστα που σε περιμένουν
Για εσένα, που τα Χριστούγεννα σημαίνουν δωράκια για όσους και όσες αγαπάς
Για όλους και για όλες εμάς, που θέλουμε με λίγα λεφτά να καλύψουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, έρχεται -επιτέλους- το 11ο παζάρι μεταχειρισμένων από την οργάνωση Ξεκίνημα!

Πώς λειτουργεί;

Όποιος και όποια θέλει, μας φέρνει τα πράγματα που δεν χρειάζεται πια, αλλά είναι σε καλή κατάσταση στον χώρο TAKIM (πρωί 10:00-14:00, απόγευμα μετά από συνεννόηση) είτε επικοινωνεί μαζί μας στο τηλέφωνο 6973253558 για να κανονίσουμε πώς θα τα παραλάβουμε!
Στη συνέχεια τα τακτοποιούμε, τα «τιμολογούμε» και στις 20-21 Δεκεμβρίου, οι πόρτες του ΤΑΚΙΜ ανοίγουν και ξεκινάει το παζάρι μας!
Εκεί, μπορούμε με πολύ χαμηλές τιμές (στην πλειοψηφία τους 1-3 ευρώ) να κάνουμε τις αγορές μας σε ρούχα, βιβλία, διακοσμητικά κλπ, να πάρουμε δωράκια για τους/ις φίλους/ες μας, να προωθήσουμε την λογική της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης και να ενισχύσουμε οικονομικά το «Ξεκίνημα» για τις επόμενές του εκστρατείες!

πηγή : http://www.takim.gr/2018/11/2018.html
πηγή : email που λάβαμε στις 28 Νοέμβριος 10h