Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στις 21.15

Θεατρική παράσταση: Franz Kafka

Τετ. 9/01 - 21:01 - θεατρική παράσταση "Franz Kafka"

Την Τετάρτη 9/1 στις 21:15 παρουσιάζεται για άλλη μια μόνο ημέρα στο θέατρο Εμπρός η θεατρική παράσταση Franz Kafka σε σκηνοθετική επιμέλεια της βραβευμένης ηθοποιού και χορογράφου Σοφίας Καζαντζιάν {"Δε φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι…", "Ο Κρητικός", "Η Σονάτα του Σεληνόφωτος (Venceremos)"}.

Πρόκειται για μία παράσταση σωματικού θεάτρου πάνω στο σύνολο του αριστουργηματικού έργου του Τσέχου συγγραφέα (Μεταμόρφωση, Πύργος, Δίκη, Στη σωφρονιστική αποικία, Ο Καλλιτέχνης της πείνας κ.ά.) διανθισμένη με στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Οι ερμηνευτές ακροβατούν μεταξύ ρεαλισμού και σουρεαλισμού, σωματοποιώντας βασικές έννοιες και αλήθειες που διέπουν το έργο του Κάφκα και το καθιστούν πιο επίκαιρο από ποτέ και δημιουργώντας μία παράσταση φόρο τιμής στον ίδιο αλλά και σε όλους εκείνους που θέλησαν και θέλουν με το έργο και τη ζωή τους "να γκρεμίσουν συθέμελα την όμορφη σωφρονιστική μας αποικία" και να φτιάξουν έναν κόσμο από την αρχή. Έναν κόσμο πιο όμορφο, πιο ανθρώπινο, πιο αληθινό.

Συντελεστές:

Σκηνοθετική επιμέλεια: Σοφία Καζαντζιάν

Θεατρική Διασκευή: La Familia

Σχεδιασμός ήχου- Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Γεωργόπουλος

Ενδυματολογία: Ελευθερία Τώρα

Σκηνογραφία: Ευθυμία Κωσταπαππά

Ερμηνεύουν: Ειρήνη Αμπατζή, Πάνος Βουτσινάς, Αναστασία Δέλτα, Μάρα Ζαλώνη, Τατιάνα Καλαϊτζή, Διονύσης Κοκκοτάκης, Άντρεα Μαύρου, Παντελής Μιλλάς, Χριστίνα Παπαγιάννη, Μαρήλια Φραντζεσκάκη.

Διάρκεια: 75 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Κρατήσεις: 6944772427

πηγή : https://www.embros.gr/tet-9-01-21-01-theatrik…