Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στις 18.00

Συνέλευση αλληλεγγύης για Σπ.Χριστοδούλου

Καλούμε την Δευτέρα 4/2 και ώρα 18:00, συνέλευση αλληλεγγύης (και αν είναι δυνατό τηλεφωνική επικοινωνία με τον απεργό) για την απεργία πείνας από 14/1 που διεξάγει ο Σπ. Χριστοδούλου κρατούμενος των φυλακών Λάρισας. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο στον 1ο όροφο.

"Σύντροφοι και συντρόφισσες σας χαιρετώ όλους με μία ζεστή αγκαλιά στον καθένα και την καθεμιά σας ξεχωριστά. Πριν μία εβδομάδα κατέθεσε η δικηγόρος μου στην εισαγγελία εφετών Αθηνών καινούργια αίτηση προς το συμβούλιο εφετών Αθηνών όπου και υπάγομαι. Ανέλαβε την αίτηση μου για την συγχώνευση και την προσμέτρηση των ποινών μου που η ποινής βάσης μου υπάγεται στην Αθήνα και αντιστοιχεί σε 14 χρόνια 11 μήνες και κάποιες μέρες.

Ο εισαγγελέας Αθηνών εφετών Τζώνης, που μου θυμίζει ουίσκι και κρουασάν, έλαβε όλες τις μετρήσεις από την απεργία πείνας που έχω προβεί από τις 14-1-2019 μέχρι και σήμερα και το χάσιμο βάρους μου ανέρχεται στα 16 κιλά, το ζάχαρο είναι κατεβασμένο στα 50, 46 ακόμα και στο 42, από τις πιστοποιημένες μετρήσεις του ιατρείου φυλακών Λάρισας και τις πιστοποιημένες μετρήσεις του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας που έχω προσκομισθεί 2 φορές και έχω εισαχθεί την μία και με δικιές μου υπογραφές έφυγα από το νοσοκομείο καθώς δεν μου επιτρεπόταν η επικοινωνία με τους συντρόφους μου και την οικογένεια μου. Όπως επίσης και τα χαρτιά πιστοποιημένα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας που οι τρανσαμινάσες στο συκώτι είναι πάνω από το διπλάσιο επιτρεπόμενο όριο, η κινάση, η κρεατινίνη είναι τριπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο καθώς και το μαγνήσιο, το νάτριο κ.α. και όλα τα παραπάνω ο εισαγγελέας Αθηνών εφετών Τζώνης τα πέρασε όλα στο ντούκου. Από σήμερα τον καθιστώ υπεύθυνο τον εισαγγελέα Τζώνη που αντινομοθετικά έπραξε όσο αναφορά τα άρθρα τα οποία υπάγομαι για την κατάσταση της υγείας μου στην απεργία πείνας που έχω προβεί, καθώς και τον προκάτοχο του Περικλή Δράκο και όσους εισαγγελείς πάρουν την αίτηση μου για την συγχώνευση των ποινών μου και δεν την εισάγουν στο αρμόδιο δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο υπάγομαι και χωρίς καμία αιτιολόγηση, όπως πράξαν οι 2 προαναφερθέντες. Δηλαδή εκτελέσανε την βρωμιά και την δυσωδία της κρατικής καταστολής που υπάγονται. Συνεχίζει ο Τζώνης το καταστροφικό, ανέντιμο, βρώμικο, αντινομοθετικό και μη τεκμηριωμένο σενάριο του συνάδελφου του Δράκο Περικλή.

Αναλυτικότερα ο εισαγγελέας Τζώνης αναφέρει: απορρίπτεται η αίτηση, δεν υφίσταται αρμοδιότητα μας καθότι το ανασταλέν υπόλοιπο της 19-25-2007 δεν συγχωνεύονται αλλά εκτίονται αθροιστικά κατά το άρθρο 108 του Π.Κ. όπως βέβαια λέει ότι και καλά το έστειλε ο προκάτοχος του Περικλής Δράκος στην Εύβοια με αριθμό 1015 στις 4-12-2018. Βέβαια δεν αιτιολόγησε ούτε αυτός την βρώμικη και αντινομοθετική παράβαση του και την υπέρβαση εξουσίας που κάνει στα άρθρα όπου υπάγομαι. Ο Τζώνης έχει ακριβώς τον ίδιο αντινομοθετικό χειρισμό όπως και ο Δράκος Περικλής γιατί όταν δεν αιτιολογείς μία απορριπτική αίτηση, που αυτό έκανε ο Τζώνης, ανατρέπει τα νομοθετικά άρθρα που έγραψε ο νομοθέτης και τα εισήγαγε στο Π.Κ. Η κρατική καταστολή έδειξε σε μένα ακόμη μία φορά το βρώμικο και πισώπλατο χτύπημα της αλλά είμαι πολύ δυνατός για να λυγίσω μπροστά τους, καλύτερα νεκρός και όρθιος και χαμογελαστός όπως είμαι.

Θέλω σύντροφοι και συντρόφισσες να σας ευχαριστήσω ακόμη μια φορά για όλες τις αλληλέγγυες και συντροφικές σας δράσεις που κάνετε όλον αυτόν τον καιρό προς εμένα, ευχαριστώ τους συντρόφους και συντρόφισσες του Ηρακλείου Κρήτης Κατάληψη Ευαγγελισμού, την Κατάληψη Ντουγρού Λάρισα, την Κατάληψη Utopia a.d. Κομοτηνή, τις Καταλήψεις Βόλου, την Κατάληψη Χανίων, Ρεθύμνου, Καρδίτσας, Τρικάλων, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και όλες τις συλλογικότητες και τις ατομικότητες που έχουν δείξει την αλληλεγγύη και την συντροφικότητα τους προς εμένα. Όπως επίσης και τους συντρόφους και την συντρόφισσες μέσα από τα κολαστήρια που μου δείχνουν την αλληλεγγύη τους, τους λέω Καλή Δύναμη και Καλή Λευτεριά σε όλους τους Αναρχικούς και Πολιτικούς Κρατούμενους.

Συνεχίζω τον Αγώνα μου μέχρι τέλους...

Σπύρος Χριστοδούλου, φυλακές Λάρισας 31-1-2019 "

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/78186/