Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 19.00

Κάλεσμα για συνέλευση αλληλεγγύης στον Σπύρο Χριστοδούλου

post image

Βράδυ Σαββάτου κρεμάσαμε 2 πανό σαν ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης στον Σπύρο Χριστοδούλου,1 στην Πλ.Όλγας και 1 στη γέφυρα Κανελλοπούλου και καλούμε σε συνέλευση αλληλεγγύης στο Παράρτημα Τρίτη 5 φλεβάρη 19.00 ωρα.

Από τις 14-01 ο σύντροφος Σπύρος Χριστοδούλου βρίσκεται σε απεργία πείνας με αίτημα την προβλεπόμενη από τους νόμους συγχώνευση των ποινών του.Το δικαστικό σώμα με τη στήριξη του πολιτικού συστήματος αντιμετωπίζει εκδικητικά κάθε αγωνιστή εντός και εκτός των τειχών,πόσω μάλλον όταν πρόκειται για άτομα που στηρίζουν τις επιλογές τους ακόμα και μέσα στις φυλακές.

Συγκεκριμένο παράδειγμα αυτής της κατάστασης είναι ο αναρχικός Σπύρος Χριστοδούλου,που ενώ έχει εκτίσει το 1/3 της ποινής και σύμφωνα με το νόμο σε λίγο καιρό θα αποφυλακιζόταν,συναντά διαρκώς τοίχο και δεν του επιτρέπουν οι εισαγγελείς(αρχικά ο Περικλής Δράκος και εν συνεχεία ο Τζώνης) την αποφυλάκιση του.

Αυτή η απεργία πείνας δεν είναι απλώς μία μάχη του συντρόφου αλλά πρέπει να γίνει και μάχη του κινήματος που παλεύει ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΗ ΧΙΛΗ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Πρωτοβουλία αναρχικών για τη συγκρότηση συνέλευσης αλληλεγγύης στο Σπύρο χριστοδούλου

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1595319/