Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 23.00

Αποκριάτικο trash party οικονομικής ενίσχυσης κρατουμένων

Στις 15 Ιουνίου 2018, σύντροφοι κατα τη διάρκεια επισοδείων στα γραφέια του Πασόκ στην Χ. Τρικούπη στα Εξάρχεια, κρύβονται σε μαγαζί της πλατείας. Τα ΜΑΤ πολιόρκισαν το μαγαζί και περίμεναν έως ότου να ανοιχτεί και να προσαγάγουν όποιον έβγαινε. Όταν άνοιξε έν τελει το μαγαζί, τα σκυλιά των αφεντικών προσήγαγαν 11 άτομα και 8 απο αυτά είναι σήμερα προφυλακισμένοι.

Στόχος μας είναι να γιορτάσουμε μεν τη δικιά μας ελευθερία, αλλά να στείλουμε κουράγιο στους φυλακισμένους. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τους 8 συντρόφους με την παρουσία μας και συμμετοχή μας στο πάρτυ, όπου για την σύλληψη τους και όλα όσα επακολούθησαν η άριστη συνεργασία των μπατσων με παρακρατικους και εξουσιομανεις δυστυχώς δούλεψε άριστα για ακόμα μια φορά.

Θα στείλουμε αλλυλέγγυο μήνυμα χαράς εκεί μέσα πως τους περιμένουμε για να διασκεδάσουμε μαζί ξανά. Μα και να δείξουμε και σε όλους όσους μας θέλουν κοιμισμένους και φοβισμένους πως εμείς μαζευόμαστε και διασκεδάζουμε καθώς περιμένουμε την εξέγερση. Να τους δείξουμε πως ακόμα και να μας χτυπούν, φυλακίζουν ή σκοτώνουν πως ο νούς μας θα αποδρά πίσω στη γιορτή και την χαρά και πως ονειρευόμαστε την ώρα και τη στιγμή που θα χορέψουμε πάνω στους τάφους τους...

Γι'αυτό, σας περιμένουμε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, να φοράτε τη καλύτερη στολή σας και να έρθετε με εύθυμο, αλλυλέγγυο πνεύμα!

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΤΥ: 23:00

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: 3:00

ΕΠΑΘΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: 1 καφάσι μπύρες (Η πιο δημιουργική, καλοφτιαγμένη ή αστεία στολή νικά!)

Τρανσφοβικές σεξιστικές ή ομοφοβικές συμπεριφορές *ΔΕΝ* θα ανεχθούν.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ/ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ/ΟΙ

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/78302/