Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στις 19.00

Κύκλος προβολών anime: Paprika

Κύκλος προβολών στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής

Οι Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης μαζί με το Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής διοργανώνουν προβολή ταινιών anime τις Πέμπτες 14/3,21/3,28/3 στις 7 στο αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο νομικής.

Ταινίες:

14/3 Nausicaa of the valley of the wind

Χίλια χρόνια μετά από έναν Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα παραθαλάσσιο βασίλειο γνωστό ως Η Κοιλάδα των Ανέμων παραμένει ένας από τους λίγους κατοικήσιμους τόπους. Με αρχηγό τη γενναία πριγκίπισσα Ναυσικά, οι κάτοικοι της Κοιλάδας πολεμούν συνεχώς τα παντοδύναμα έντομα Όχμου, φύλακες της δηλητηριώδους ζούγκλας που κατακλύζει τη Γη. Η Ναυσικά και οι θαρραλέοι ακόλουθοί της πολεμούν για να ζωντανέψουν τον σύνδεσμο της ανθρωπότητας με τη Γη.

21/3 Paprika

Βασίζεται στη νουβέλα του 1993 του Γιασουτάκα Σουσούι με τον ίδιο τίτλο και εστιάζει σε μία ερευνήτρια ψυχολόγο, η οποία χρησιμοποιεί μία συσκευή που επιτρέπει στους θεραπευτές να βοηθήσουν τους ασθενείς τους εισβάλλοντας στα όνειρά τους.

28/3 Perfect blue

Η ταινία εστιάζει στη Mima Kirigoe, μέλος ενός J-pop συγκροτήματος, που αποσύρεται από τη μουσική βιομηχανία γιατί αποφασίζει ότι θέλει να κάνει καριέρα στην ηθοποιία. Καθώς γίνεται θύμα ενός εμμονικού ατόμου με την παλιά περσόνα της και η ίδια εμβαθύνει υπερβολικά στον πρώτο της ρόλο, επηρεάζεται η ψυχική της υγεία σε σημείο τέτοιο ώστε αρχίζει να αμφισβητεί τη λογική της.

Στο χώρο θα υπάρχει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης του ΑΚΝ!

πηγή : http://radio98fm.org/2019/03/05/kyklos-provol…