Τετάρτη 25 Μαίου 2011 στις 20.00

Ανοιχτή Ανεξάρτητη Συνέλευση

Είναι αναγκαίο να δώσουμε έναν χαρακτήρα συνέχειας στους αγώνες μας μέσα από μια ανοιχτή κι ανεξάρτητη συνέλευση. Έτσι αυτοοργανωνόμαστε κι αναλαμβάνουμε δράση, παίρνοντας τη ζωή μας στα χέρια μας.

Είμαστε εργάτες, απολυμένοι, άνεργοι, φοιτητές, μετανάστες, εργαζόμενοι ελαστικά, μαύρα και ανασφάλιστα. Είμαστε οι εξεγερμένοι του αραβικού κόσμου, οι ανυπότακτοι της Κερατέας, οι τζαμπατζήδες που δεν πληρώνουν διόδια, οι πολιτικοί κρατούμενοι μιας δημοκρατίας που εκδικείται, οι μαθητές χωρίς σχολείο, οι νεολαίοι χωρίς μέλλον. Ο καθένας από εμάς διατηρεί την αυτοτέλεια της πολιτικής του αντίληψης αλλά επιλέγουμε να συνδιαμορφώνουμε χωρίς αγκυλώσεις με σκοπό την ενότητα στη δράση και στη σκέψη μας.

Μέσω της συνέλευσης έχουμε αποφασίσει και προχωρήσει σε επιμέρους δράσεις πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα απασχολεί την καθημερινή μας ζωή, όπως κινητοποιήσεις ενάντια στο εισιτήριο στο νοσοκομείο, στην εργοδοτική τρομοκρατία της ΜΕΤΚΑ και στην δημιουργία εργοστασίου καύσης σκουπιδιών στο Βελεστίνο. Οι δράσεις αυτές έχουν αποφασιστεί αμεσοδημοκρατικά κι έχουν βασιστεί στους προβληματισμούς όλων μας, που τους συζητάμε ανοιχτά.

Η λογική ανάθεσης, που μας πλασάρουν τόσα χρόνια, τους μόνους που εξυπηρετεί είναι αυτούς και τα αφεντικά τους. Με μια τέτοια καθημερινότητα να μας στοιχειώνει και χωρίς αυταπάτες για υποτιθέμενους σωτήρες, παλεύουμε για όλα και διεκδικούμε τα πάντα.

επικοινωνία : http://syneleusivolos.espivblogs.net/

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...