Τετάρτη 8 Μαίου 2019 στις 19.00

Kάλεσμα για επανεκκίνηση της συνέλευσης αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη

Στις 15 Μάη, στο εφετείο Αθηνών(6ος όροφος, αίθουσα Δ120Δ), θα διεξαχθεί η αναβληθείσα (από 21 Νοεμβρίου) δίκη σε ΄β βαθμο του συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη για την υπόθεση, με δημοσιογραφικούς όρους, των «ληστών με τα μαύρα». Να θυμίσουμε οτι η καταδίκη του συντρόφου, τον Απρίλη του 2017, με απροκάληπτη εκδικητικότητα και σκληρότητα από τη σύνθεση του δικαστηρίου, έφτασε τα εξωφρενικά ύψη ποινής κάθειρξης 36 ετών, κατά συγχώνευση 25, για τα αδικήματα της απλής ληστείας κατά συναυτουργία (υπόθεση ΕΤΕ Σόλωνος), τις 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία από κοινού (υπάλληλος security τράπεζας και οι 2 ειδικοί φρουροί) και σύσταση συμμορίας.

Ο σύντροφος για τις διωκτικές αρχές αποτελούσε τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας ενόχων, που διακαώς αναζητούσαν για την υπόθεση των «ληστών με τα μαύρα». Η πεισματική παραμονή του σε καθεστώς φυγοδικίας, παρά τις αθωωτικές αποφάσεις για τους Σ. Σεϊσίδη και Γ. Τσιρώνη, θα δικαιωθεί στη δίκη που θα ξεκινήσει στις 16 Δεκέμβρη 2016, όπου και μετά από αλλεπάλληλες ενστάσεις και διακοπές θα λάβει τέλος στις 10 Απριλίου 2017.

Η εμμονή, η εκδικητικότητα και το μένος του αστυνομοδικαστικού συμπλέγματος, θα λάβει σάρκα και οστά με την επιβολή της εξοντωτικής ποινής των 36 ετών, σε μία δίκη όπου ουδέν προέκυψε στην ακροαματική διαδικασία, αλλά αποκαλύφθηκε περίτρανα η στοχοποίηση του . Η επιβολή της καταδίκης στηρίχθηκε στη βάση μόνο ενός εγγράφου πραγματογνωμοσύνης DNA, από τα εργαστήρια της αστυνομίας, που εμβόλιμα μπήκε στη διαδικασία και το οποίο απεστάλη απευθείας από γραφεία απηνών διωκτών των αναρχικών, ξεφτιλίζοντας έτσι κάθε έννοια αστικού δικαιικού συστήματος.

Εν όψει της επικείμενης μάχης του συντρόφου ενάντια στην δικαστική κρεατομηχανή, επανεκκινείται η ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό Μ. Σεϊσίδη, την Τετάρτη 8/5, στο πολυτεχνείο, στις 19.00.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Αλληλέγγυοι/ες

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1597604/