Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στις 19.00

Συνέλευση για την αλληλεγγύη και την υπεράσπιση των καταλήψεων

Νέα συνέλευση για τον συντονισμό των αγωνιζόμενων και τη συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης και του σχεδιασμού υπεράσπισης των κατειλημμένων χώρων ενάντια στην όξυνση της κρατικής βαρβαρότητας και καταστολής Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 19.00 στην Κατάληψη Mundo Nuevo.

Πάνω στο κλίμα εθνικής συνεννόησης και νομιμοποίησης των χρεοκοπημένων πολιτικών θεσμών που διαμόρφωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, επελαύνει η Δεξιά κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Απολύτως αποχαλινωμένη η ακροδεξιά επιθυμεί τη ρεβάνς ενάντια στο πνεύμα της εξέγερσης και της απείθειας με την ολοκληρωτική επιβολή ενάντια στους ατίθασους, γι' αυτό εντείνει την πολιτική της κρατικής καταστολής. Πρώτα θύματά της αποτελούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

Αφού διέκοψε την παροχή ΑΜΚΑ και τους απέκλεισε από την εργασία και την περίθαλψη, η πολιτική απαρτχάιντ εκτείνεται στην απευθείας επίθεση εναντίον τους με τις εκκενώσεις στις καταλήψεις στέγης που τους φιλοξενούσαν στα Εξάρχεια.

Ενώ ετοιμάζεται για τον επόμενο γύρο ενάντια στους αναρχικούς και τις πολιτικές δομές του κινήματος, έχοντας απώτερο στόχο την διάλυση οποιασδήποτε κοινωνικής και ταξικής αντίστασης στα σχέδια ολοκληρωτικής υποδούλωσης που απεργάζονται για τους απόκληρους.

NO PASARAN. Δεν θα τους επιτρέψουμε να εκτελέσουν απρόσκοπτα το σχέδιο επίθεσης στις δομές και στους ανθρώπους του αγώνα.

Κατειλημμένοι χώροι-πολιτικές συλλογικότητες & σύντροφοι/ισσες