Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19.00

Συγκέντρωση ενάντια στην καταστολή

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μαζί με το νέο φασιστικό μόρφωμα της Ελληνικής Λύσης προωθούν ένα άκρως φασιστικό πολιτικό πρόγραμμα που πρώτο σταθμό έχει τον πόλεμο στο κοινωνικό ταξικό κίνημα και ειδικά το πιο προωθημένο κομμάτι του, τον Αναρχικό Χώρο.

Το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας (Δ.Ε.Η., ορυκτά, δασικές και θαλάσσιες εκτάσεις) και η νέα λεηλατική επίθεση στην κοινωνία, (νέοι εργασιακοί νόμοι, ηλεκτρονικό φακέλωμα, μετατροπή παρακώλυσης πλειστηριασμών σε κακούργημα), δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς ένα φασιστικό ακροδεξιό ορίζοντα να διαμορφώνεται (κατάργηση ΑΜΚΑ για τους πρόσφυγες), με σκοπό να σπείρει τους ρατσιστικούς διαχωρισμούς στην κοινωνία και ένα αποφασιστικό χτύπημα στον κόσμο του αγώνα (Εξάρχεια).

Πιο συγκεκριμένα οι επιθέσεις την 26 Αυγούστου 2019, στις καταλήψεις GARE (3 συλλήψεις), ROSA DE FOC, ΣΠ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 15 & 17 (143 συλλήψεις- προσαγωγές) και την 29 Αυγούστου 2019 στο Κ*ΒΟΞ την ώρα που πραγματοποιούνταν εκδήλωση καθώς και γενικότερα η αστυνομοκρατία που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στη γειτονία, σηματοδοτούν ένα νέο κεφάλαιο στην παραφιλολογία περί ανομίας, άβατου των Εξαρχείων κ.λ.π. την ίδια στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι τα μόνα άβατα που διαπράττονται αντικοινωνικά εγκλήματα είναι το κοινοβούλιο, τα υπουργεία και οι τράπεζες.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ / 19:00

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ

ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

πηγή : http://stekidask.blogspot.com/2019/09/blog-po…