Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στις 18.00

[Αθήνα] Έκτακτη συνέλευση για την εκκένωση της κατάληψης Βανκούβερ Απαρτμάν

Επιχείρηση εκκένωσης της Κατάληψης Βανκούβερ

post image

Επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Βανκούβερ Απαρτμάν σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Ζητάμε κόσμο στο να συγκεντρωθεί στο σημείο για αλληλεγγύη και στήριξη της κατάληψης.

Νεοτερη ενημερωση: Αυτη τη στιγμη ο αλληλεγγυος κοσμος ειναι συγκεντρωμενος επι της Πατησιων. Υπαρχουν 6 γατες κ σκυλοι μεσα στην καταληψη και οι μπατσοι αρνουνται να μας επιτρεψουν να τα παρουμε, με την αιτιολογια οτι θα τα δωσουν στο δημο! Συντελειται αυτη τη στιγμη κακοποιηση, γιατι τα ζωα ειναι τοση ωρα χωρις φροντιδα και πανικοβλημενα.

Νεοτερη ενημερωση 8.30π.μ.: Μεσα στην καταληψη αυτη τη στιγμη βρισκεται μια συντροφισσα, η οποια ειναι παρουσα στην ερευνα. 3 συντροφοι οι οποιοι ηταν μεσα κατα τη διαρκεια της εκκενωσης, εχουν μεταφερθει ηδη στη γαδα. Βανακι του δημου εχει παρει τα 2 σκυλια της καταληψης, χωρις να μπορουμε να εχουμε ακομα πληροφορια για το που τα πανε και φορτηγα του δημου ειναι απ εξω χωρις να γνωριζουμε μεχρι στιγμης αν ειναι εκει για να φορτωσουν κατι ή για να χτισουν. Οι 4 γατες βρισκονται καπου μεσα στο κτιριο. Ο αλληλεγγυος κοσμος εξακολουθει να βρισκεται επι της Πατησιων, με ματαδες να εχουν αποκλεισει ολο το οικοδομικο τετραγωνο, πανω και κατω απο την Πατησιων.

Καλουμε στην πορεια αλληλεγγυης για τις καταληψεις, η οποια θα πραγματοποιηθει σημερα στις 12.00 στην πλατεια Βικτωριας.

Καλουμε σε εκτακτη συνελευση σημερα στις 18.00 στο πολυτεχνειο.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Νεοτερη ενημερωση 09.15: Συνεργειο του δημου Αθηναιων εφτασε με φορτηγο γεματο τουβλα και προσπαθησε να προσεγγισει την καταληψη. Ο οδηγος μετα απο παρεμβαση μας, μας ειπε οτι η προϊσταμενη του στο τμημα οδοποιιας του δημου Αθηναιων με το ονομα Γαβριλη, τον καλεσε να ερθει ωστε να προχωρησουν στο σφραγισμα της καταληψης. Το φορτηγο παραμενει ακινητοποιημενο δεριγνυ κ πατησιων, ενω τα ματ εσπρωξαν τον αλληλεγγυο κοσμο μακρια απο το σημειο.

Νεοτερη ενημερωση 09.40:Νεο φορτηγο του δημου αθηναιων, μαζι με εργατες κατφθασε στο σημειο με σκοπο να μεταφορτωσουν τους τσιμεντολιθους απο το φορτηγο που ειναι ακινητοποιημενο. Τα ματ εχουν αποκλεισει απο οποιοδηποτε σημειο την προσβαση στην περιοχη.

Νεοτερη ενημερωση 10.15:Ξυλοφορτωθηκε ο Γ.Κακουρος ο οποιος ειναι κοσμητορας της Ασοεε, η οποια εχει δωσει και την εντολη για εκκενωση της καταληψης.

κατάληψη Βανκούβερ Απαρτμάν

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1600773/